יכול להיות שזה נגמר !!!!

מאי19

New member
יכול להיות שזה נגמר !!!!

אתם בטח זוכרים איך כתבתי לכם לפני יומיים. ואיך התפעלתם מהחבר שלי. וגם אני. אבל יש הפתעות בחיים. אני בתוך רכבת שדים. יכול להיות שזה נגמר. גירושים מספר 2 בשבילי ובשביל הילדה שלי. אני מאוד כועסת על עצמי.

מאי19

New member
מה הייתי עושה עכשיו אם לא היתה לי

ילדה ? אורזת עוד הלילה מזוודה ועולה על טיסת לילה לניו יורק. אני מרגישה שאני בכלא מאלף בחינות. וכן אני מרחמת על עצמי. מה תעשו לי ? זה כל כך רע וקשה שיש סיכוי שאעלם מכאן לזמן מה כי עייפתי מהכל. ממש מהכל. הדבר היחיד שאני עוד יכולה לעשות זה בבוקר לקחת אותה לגן ובארבע להחזיר אותה משם. חוץ מזה הייתי שמחה לו יכולתי להשתכר כל לילה באיזה באר אפל. אם הפורום הזה היה סובל קללות הייתי גם מקללת קצת, אבל לא בא לי צנזורה.

אין שום בעיה

את יכולה לקלל לאוויר העולם אם את חושב שזה יקל עלייך. מה שמזכיר לי , פעם באחת ההתכתבויות הוירטואליות עם חבר טוב , שנינו היינו עצבניים. לא אחד על השני , אלא מתוחים כאלו , עם משקעים. זרקתי לו אי מייל - בוא מלחמת כריות , לא , לא , בוא מלחמת קללות. בא לי לריב. ואז במשך כמה שעות החלפנו אי מיילים של קללות אחת לשני , שהרבה אוזניים היו מאדימות למשמע ה"פשוטות" שבהן. רק קללות , שום דבר אחר. וכל פעם האחד ניסה להתעלות על השני בהמצאות של הקללות הכי מופרעות. אחורי זה הוא הודה לי ואמר שכזה ערב מהנה לא היה לו מזמן
ומתי שובפם? פשוט משחרר לפעמים , זה נכון. אז הלך? הלך. תבכי , תקללי , תתאבלי כמה שצריך. תרחמי על עצמך (לא נעשה לך כלום חוץ מאוזן קששבת ו
וירטואלי) ואחורי זה תאפסני את האהבה הזו שלכם באיזה צרור , תניחי על מדף , לפעמים תיזכרי גם אם תהיה אהבה חדשה (ותהיה ), לפעמים תשכחי. אבל אל תשכחי להסתכל גם קדימה קולהזמן.

מרחמת על עצמך?

מה נעשה לך? נרביץ לך כמובן
לא נעשה לך כלום
קחי יום חופש מהעבודה זה המעט שאני יכול להציע לי אסור להשתכר אבל אני אשאל בכל זאת- מה יצא לך מההשתכרות? זה יבוא לך אליך יותר בבום עדיף להכנס למה שמכנים "דיכי" להתחפר בשמיכה לעשות כל מה שאת מרגישה לנכון לשבור חדרי מדרגות לא יודע, חדר כושר או משהו רק משהו אחד- אל תוציאי את זה על הילדה
-פורג´, כתבי קצת קללות, הן לא מבינות

הכל עובר ../images/Emo70.gif

מאי.... הזמן עושה את שלו.... הכאב יתפוגג ולא משנה מה הסיבה לפרידה.... אל תחשבי על שטויות כשכרות ודברים דומים.... כי את עלולה לעשות משהו שבאמת תצטערי עליו אחר כך.... קחי אוויר לנשימה... תנסי להתעסק בדברים אחרים.... וקללי כמה שאת רוצה
זה יכול להיות נחמד לפעמים
הילדה איתך.. מה כבר יכל להיות יותר חשוב מיזה ? כלום!

העקשנית

New member
היי מאי-לא כל ריב אומר שזה נגמר../images/Emo10.gif

זה יכול להיות ריב, ואחריו התפייסות. למה לסיים הכל פתאום? אז יש קשיים ואולי לא הכל מסתדר כפי שרציתם. אבל-לא חייבים לסיים ולסגור דלתות. אתם אוהבים? היה לכם טוב ביחד? אז מה בעצם קרה? אני מאד מקווה שתתעשתו ותחזרו. תנסי . מה דעתך? וחוץ מזה-למה לא תשתפי כאן יותר? זה יכול לעזור לך להבין מה בעצם קרה. שיהיה לך בהצלחה. אל תרימי ידיים.

מה קרה?!? - זו התגובה המיידית

למה את כועסת על עצמך? יכול להיות זה שומדבר סופי... ובכל זאת, אם זה לא זה - עדיף ככה. כן, זה קשה! אבל מה יותר טוב? כמוני? - לברוח מזה לגמרי? תבכי טוב, תבחני את מה שקורה שימי לב במיוחד לסיכויי הקשר לטווח רחוק (אם הוא ממשיך...) אם כדאי להציל - תבדקי את האופציות אולי זו מתנה במסווה... אבל אני יורה באוויר בלי לכוון - ספרי מה קרה?

יכול להיות גם שזה לא נגמר

אבל אל תכעסי על עצמך. לגירושין או לחברות צריך שניים. אני לא מאמינה שבמשך התקופה שהייתם יחד (שנתיים?) הוא עבד עליך ואת לא ראית את זה, כך שאין לך על מה לכעוס על עצמך. אם גילית צד אחר שלו, עכשיו, זה לא אומר שהוא היה לא בסדר עד עכשיו. ואני לא אומרת כאן שהוא בסדר או לא בסדר או מגנה עליו, אלא אומרת שאת בסדר ואין לך מה לכעוס על עצמך. (נו טוב, אלא אם את ראית סימנים לאורך כל הדרך והתעלמת מהם - ואז מותר לך לכעוס על עצמך - אבל רק מעט!)

ophra

New member
אין לי מה להוסיף...

חוץ מלצרף גם את ה
שלי לאלה שכבר שנשלחו ולתת אוזן קשבת וכתף תומכת, אם תרצי.... תקללי כמה שאת רוצה וצריכה... (את יכולה למסור בהודעות האישיות, הן סופגות הכל....) תצאי להשתכר אם בא לך.... לא צריך להיות חזקה כל הזמן, ובתור מי שמכירה את עצמך הכי טוב - אם יש משהו שיכול להקל כרגע על הכאב, למה לא לקחת אותו? (או שאנחנו מאלה שלא לוקחים אקמול כשכואב הראש, כי אנחנו נגד כדורים...?) זה יעבור...... (לפחות יתקהה) עפ

מאי19

New member
דיווח מהשטח

מאוד שימחו אותי התגובות שלכם. בנתיים שככה הסערה. אמנם אין לדעת מה ילד יום, אבל בנתיים רגיעה. תודה לכם. אני עייפה מאוד והולכת לישון. סערות ריגשיות הן דבר מעייף מאוד.

למעלה