יכול להיות שזה רק אני אבל

Neta558

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif תחרות השבוע ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בתחרות הקודמת נמסרו ידיעות על כמה מתחרים שעתידים לפרסם את יצירותיהם, ומאז נעלמו עקבותיהם. כל היודע דבר על מקום המצאם מתבקש לחפש על גופם את העיצוב ולשלוח אותם אלינו לפורום. תודה על שיתוף הפעולה! והזוכה שלנו הוא (סתם, סתם, היא!
)
rastotman
ועכשיו..
תחרות השבוע
הארוחה הטבעונית המושלמת! (העתקה מהודעה ישנה של אלון בנושא לא תתקבל!) כיתבו כאן הצעות לארוחה הטבעונית הטובה ביותר. אלה יכולים להיות מתכונים, פירוט המזון בארוחה, המלצות על מנות טבעוניות במסעדה מסוימת, כל מה שתוכלו לחשוב עליו! (לא, לא ה-כ-ל...). כרגיל, נשפוט על פי מספר קריטריונים כוכביים ורדרדים:
טעם (רמז-תבליים לא יזיקו)
בריאות (רמז-וואי, כמה פחמימות!)
טבעונות (רמז-נו, הארוחה צריכה להיות טבעונית, דאאא) וכמובן, הקריטריון הנוסף, זה שמקמט את כל השאר, מעיף אותם באויר ומשליך אותם לסל המחזור הקרוב למקום מגוריו:
חנופה לחבר השופטים! (רמז-חנופה לחבר השופטים) בטעבון לכולם!

אוקי, אני אתחיל...

אז ככה, הרי לכם המתכון לעוגיות שהבאתי למפגשפורום.. המתכון מוקדש בהמון
לחבר השופטים המדהים של הפורום... מתה עליכם.. עכשיו למתכון.. גלילות בצק ממולאת בדברים טעימים חומרים לבצק העוגיות
1 ק"ג קמח
1 כוס מיץ תפוזים
2 חבילות מרגרינה
רבע כוס שמן
2 שקיות סוכר ווניל
1 וחצי כוסות סוכר
2 שקיות אבקת אפייה ערבבו את החומרים הנוזליים במיקסר, הוסיפו את אבקת האפייה ובלסוף את הקמח. עכשיו צריך לצאת לכם בצק (שד"א , גם הוא מאוד טעים).
חלקו את הבצק לשיבעה חלקים. כל חלק כזה יש לרדד בנפרד, כך שתצא לכם חתיכה (מה שמזכיר לי..נטע, את ממש ממש חתיכה
) צרה יחסית וארוכה. על כל חתיכה מרודדת של בצק אתם יכולים (אתם בעצם צריכים) להוסיף מילוי כיד הדימיון הטובה (רק אל תיסחפו
). חומרים מומלצים למילוי
ממרח תמרים
ריבות
פירות יבשים
אגוזים
צימוקים
מתה עלייך נטע!
קוקוס
וכו´
וכו´.. אחרי שמרחת/פיזרתם כל מיני חומרים במילוי על חתיכת הבצק , עליכם לגלגל אותה, כך שיווצר מעיין "נחש בצק" שכזה. (כמו שעושים רולדה) ככה תעשו עם כל חתיכות הבצק. את כל הבצקים המגולגלים והממולאים יש לשים בתבנית עם נייר אפייה למשך 30-40 דקות בתנור, בחום של 180 מעלות. כשזה מוכן תחתכו כל נחש כזה לחתיכות, תנו לכל העסק להתקרר.. ו.. בתאבון!
מהכמות שנתתי לכם יוצאות המון המון עוגיות, לכן מומלץ לחלק את כל חומרי המתכון לחצי.. שיהיה בהצלחה(
) לכולם, למרות שבטוחני כי לצוות השופטים יצא הכי טעים, כי הם כאלו מוכשרים..

Michelle1

New member
אתם ממש מכריחים אותי

להשתתף בתחרות. כולה ארוחה ועוד טבעונית, מה כל כך קשה
אז כך: מנה ראשונה- סלט ירוק (עלים צעירים טריים) יכול להיות של תערובת ירוקים או של baby spinach מה שנקרא כנראה בעברית צחה תרד תינוקי P:- ,עליו מקפיצים פטריות חתוכות או קרועות בשמן זית ובוזקים מעל גרעינים או שקדים קלויים. מנה שניה: מרק דלורית מטגנים בסיר פרוסות כרישה (רק החלק הלבן) מוסיפים קוביות דלורית, מקפיצים עוד כדקה ביחד ואז מוסיפים מים רותחים, מתבלים במלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט מגורר. כשמוכן (רך) מסירים מהאש ומבלנדרים בבלנדר. להגשה ניתן לקשט במעט פטרוזיליה קצוצה וקומץ גרעיני חמניה. (בגירסה הצמחונית ניתן גם להוסיף שמנת מתוקה לפני סוף הבישול- טרם בדקתי את החלופות הטבעונית). מנה עיקרית: ירקות מוקפצים וקציצות בורגול את הבורגול מרתיחים עם מים כרבע שעה עד שיתאדו המים. מעבירים לקערה, במעבד המזון קוצצים יחדיו בצל אחד, ימבה פטרוזיליה ושמיר ומוסיפים לקערה, מתבלים במלח פלפל. בגרסה הצמחונית הייתי מוסיפה ביצה לצורך חיבור החומרים- בגרסה הטבעונית אפשר לנסות מחית תפ"א. מכדרים כדורים, מטגנים כקציצות או אופים בתנור או מכינים בתוך רוטב עגבניות. ירקות מוקפצים- שפע של ירקות קישואים, ברוקלי, בצל, פלפל צבעוני למינהו- מרצעים רצועות (חחח- נראה אתכם מוצאים מילה יפה יותר), מקפיצים בשמן זית, בוזקים בסוף קצת שומשום על הכל. קינוח- פירות יער מפעפעים בגלידת טופו וניל התלבטתי קשות אם להביא בפניכם את המתכון המנצח שלי. עד היום זה היה מתכון סודי בהחלט ומתאים במיוחד לארוחה לאור נרות, אבל גם לכל ארוחה חגיגת (בסך הכל- אם רוצים, כל ארוחה יכולה להפוך לחגיגית) מה שחשוב הוא להגיש ומיד לאכול, אחרת הכל לא שווה כלום: להפשיר ולהביא כמעט לרתיחה חבילת פירות יער קפואים עם קצת סוכר חום וליקר משובח (למי שכבר בגיל שמותר לשתות, כמובן). בכוסות גלידה יפות מגישים גלידה טבעונית בטעם וניל, יוצקים מהתערובת המדהימה והחמה על הגלידה הקרה וישר לאכול, כשעוד יש את המשחק המופלא של הפירות החמים והגלידה הקרה. משהו עולמי! לגבי חנופה לחבר השופטים (או יותר נכון החברה השופטת) החלטתי לוותר על הענין לחלוטין. הגיע הזמן שהשופטים יתחנפו קצת אלינו, החיילים האפורים של הפורום, כי בלעדינו מה היה להם (להן) פורום רפאים נטוש ועצוב? זהו להפעם

Neta558

New member
שאני אתחנף?

בשביל מה יש סילית?
ואם היתם רואים איך שיבחתי אתכם לאחרונה בפני המנהלים (מי שמנהל פורום מוזמן לבדוק), לא הייתם מבקשים חנופה נוספת!
נטע (*ליקוק* קולקטיבי לכם)

דורון ק

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתחרות השבוע!../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

והפעם בתחרות: איך מנהלת הפורום צריכה להתחנף!? אתם השופטים... כמו תמיד,הקריטריונים הם: מקוריות(מישהו אמר דמקה?). טבעונות(מישהו אמר פירות?). חנופ-לא,לא-בלי חנופה
-אה,מצידכם!
.

יכול להיות שזה רק אני אבל

אני חושב שלא היית תחרות השבוע, השבוע. אם כן, מה היא?

למעלה