"יכול להיות שטוב לי, בטוח שאולי.."

inbarIL

New member
"יכול להיות שטוב לי, בטוח שאולי.." ../images/Emo47.gif../images/Emo79.gif

5 דברים טובים שצריכים לקרות השבוע:
4 משימות שיש לכם לעשות השבוע:
3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע:
2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע:
ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך:
שבוע מקסים משפחה
ענבר.

וואו.../images/Emo23.gif

5 דברים טובים שצריכים לקרות השבוע: 1. נקבל את המבחן באנגלית 2. נקבל את המבחן בכימיה 3. הימים מתקצרים לחנוכה דרום
4. יום פעילות יום שלישי 5. יום פעילות יום שישי 4 משימות שיש לכם לעשות השבוע: 1. ללמוד לתנ"כ >< 2. ללמוד להיסטוריה 3. בטח לתקן את הפעולות שכתבתי 4. למדוד את הבגדי סקי! 3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע: 1. שערון 2. הוא 3. חניכות 2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע: 1. הוא ואני נתקרב 2. ציונים טובים! ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך: "והעיניים שלך, הן מדהימות, זה כמו הים..."
אני מתה על הבנאדם הזה!!!!!!1

../images/Emo214.gif../images/Emo29.gif

5 דברים טובים שצריכים לקרות השבוע: לעזוב את אורנג" לעבור לסלקום (הלוואי) לחייך. לחייך. לחייך. ולחייך באמת. להפוך לבנאדם קצת יותר אופטימי להבריא. 4 משימות שיש לכם לעשות השבוע: להיות עם קצת יותר מצברוח להרגיש יותר טוב (התעוררתי עם 38 וחצי חום
) להכין טבעת (הלוואי) באמת להרגיש יותר טוב ואולי גם ללמוד קצת ... 3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע: הייתי אמורה לפגוש את אור, את גלית הייתה אמורה לבוא מחר ועוד מישהו. נראה לי שאני מבטלת הכל. 2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע: שאני אעבור לסלקום. שאני אהיה בריאה. זה חרא להיות חולה. ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך: לא היה כזה לצערי.. איף איזה פאסימיות...

...

5 דברים טובים שצריכים לקרות השבוע: פףף, אין, כלום. 4 משימות שיש לכם לעשות השבוע: ספר מחזור,עובדת סוציאלית,אסיפת הורים, כלום:S 3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע: אפחד 2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע: שהוא יצא מזה בשלום..
ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך: שום דבר

inbarIL

New member
"היא עומדת מול הרוח..."../images/Emo99.gif

5 דברים טובים שצריכים לקרות השבוע: -לסיים עם מבחן באנגלית -שניפגש -קצת ימים בלי לימודים
-נדחתה לי הפריזנטציה באנגליתD: -חורף
4 משימות שיש לכם לעשות השבוע: -עבודה באנגלית -פריזנטציה באנגלית -לסיים את הספר לספרות -ללמוד לספרות 3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע: -סער -הוא -אדם 2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע: -שניפגש
-שאני לא אפגע מזה שוב. ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך: -קיבלתי 90 במתמטיקה
וגם היה אחד הלילות המצחיקים

למעלה