יכול להיות שיש קשר להכרזת שר הביטחון על הפסקת המעצרים המינהליים.

1ספי11

Well-known member
מאז ההודעה של כץ על הפסקת מעצרם של מחבלים דתיים.
1. דתיים-לאומיים רדפו אחר אלוף פיקוד המרכז אבי בלוט ותקפו אותו בחברון.
2. דתיים-לאומיים ניסו לפרוץ לקסבה של חברון ופיצצו חנויות פלסטיניות באבנים במסגרת שבת חברות.
3. דתיה-לאומית תקפה חיילים בחברון.
4. דתיים-לאומיים ידו אבנים אל חיילים ליד שכם שלא אפשרו להם לבצע פוגרום. אחד הדתיים הכה חייל באגרוף.
5. דתיים-לאומיים תקפו בעשרות את הכפר בית פוריק באבנים באטחת צה"ל.
כל זה בשבת קודש. נראה שהם הבינו את המסר.
באף אחד מהאירועים הללו לא נורה אפילו קליע אחד. רק החודש חיילי צה"ל רצחו ילד בן 11 שזרק אבן על ג'יפ ממוגן ורצחו אישה בת 60 במסיק.
צריך להסביר למה הם יורים בילדים פלסטינים אבל לא בדתיים-לאומיים או שלאיית אפרהטהייד זה ארוך מדי?
כל הרגשות:
784784

Harrington

Well-known member
מנהל
מאז ההודעה של כץ על הפסקת מעצרם של מחבלים דתיים.
1. דתיים-לאומיים רדפו אחר אלוף פיקוד המרכז אבי בלוט ותקפו אותו בחברון.
2. דתיים-לאומיים ניסו לפרוץ לקסבה של חברון ופיצצו חנויות פלסטיניות באבנים במסגרת שבת חברות.
3. דתיה-לאומית תקפה חיילים בחברון.
4. דתיים-לאומיים ידו אבנים אל חיילים ליד שכם שלא אפשרו להם לבצע פוגרום. אחד הדתיים הכה חייל באגרוף.
5. דתיים-לאומיים תקפו בעשרות את הכפר בית פוריק באבנים באטחת צה"ל.
כל זה בשבת קודש. נראה שהם הבינו את המסר.
באף אחד מהאירועים הללו לא נורה אפילו קליע אחד. רק החודש חיילי צה"ל רצחו ילד בן 11 שזרק אבן על ג'יפ ממוגן ורצחו אישה בת 60 במסיק.
צריך להסביר למה הם יורים בילדים פלסטינים אבל לא בדתיים-לאומיים או שלאיית אפרהטהייד זה ארוך מדי?
כל הרגשות:
784784
לא קראתי הכל (למעשה הסתפקתי בכותרת ובחצי המשפט הראשון). התשובה לכותרת היא לא, אין כמובן שום קשר. כעת במקום להסביר מדוע לא, אשאיר לקוראים להפעיל את מוחם לבד. למעשה, אפשר להיעזר גם בהחלטת ביהמ״ש מהלילה אם רוצים ;-), אבל בגדול בהחלט אפשר להעריך שכל קורא שאכן יפעיל את מוחו, ייאלץ להגיע לאותה מסקנה פשוטה (אם יודה בכך אם לאו, זו כידוע כבר שאלה אחרת כאן :)).

1ספי11

Well-known member
לא קראתי הכל (למעשה הסתפקתי בכותרת ובחצי המשפט הראשון). התשובה לכותרת היא לא, אין כמובן שום קשר. כעת במקום להסביר מדוע לא, אשאיר לקוראים להפעיל את מוחם לבד. למעשה, אפשר להיעזר גם בהחלטת ביהמ״ש מהלילה אם רוצים ;-), אבל בגדול בהחלט אפשר להעריך שכל קורא שאכן יפעיל את מוחו, ייאלץ להגיע לאותה מסקנה פשוטה (אם יודה בכך אם לאו, זו כידוע כבר שאלה אחרת כאן :)).
אני חולק על דעתך שיש לך קשר למשהו שקשור למוח.
מיצינו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני חולק על דעתך שיש לך קשר למשהו שקשור למוח.
מיצינו.
כעת כמה נחמד היה יכול להיות אילו אני הייתי הנושא...
בכל מקרה למקרה שלא שמת לב, הערות על מחסור במוח רלוונטית לכלל קוראיך לפי מה שכתבת בתגובה לדברי... מסתבר שהיה חשוב לך לתת דוגמה לדבריך אבל תצטרך לסלוח לי אם לדעתי קוראיך פחות טיפשים ממה שאתה מייחס להם.

אכן מיצינו (ממילא הדברים לא היו מיועדים אליך אלא כפי שנאמר במפורש, לאנשים שכן יודעים להפעיל את המוח שלהם בעצמם).

1ספי11

Well-known member
כעת כמה נחמד היה יכול להיות אילו אני הייתי הנושא...
בכל מקרה למקרה שלא שמת לב, הערות על מחסור במוח רלוונטית לכלל קוראיך לפי מה שכתבת בתגובה לדברי... מסתבר שהיה חשוב לך לתת דוגמה לדבריך אבל תצטרך לסלוח לי אם לדעתי קוראיך פחות טיפשים ממה שאתה מייחס להם.

אכן מיצינו (ממילא הדברים לא היו מיועדים אליך אלא כפי שנאמר במפורש, לאנשים שכן יודעים להפעיל את המוח שלהם בעצמם).
אתה התחלת.
רק בריאות.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה התחלת.
רק בריאות.
יקירי, עבור הלאה. אין לי דיון איתך למקרה שעדיין לא קלטת זאת (מה ששוב מלמד, למרבה הצער, על מחסור בתאי מוח, שכן זה נאמר במפורש ובאופן ברור שאינו משתמע לשתי פנים).

די לי בכך שקוראיך יבינו ואני בהחלט מאמין שזה המצב.

בזאת יקירי, אלא אם תשנה גישה ותחליט להתגבר ולהתבגר ולעבור למסלול ענייני ובוגר, מיצינו (כפי שאתה ביקשת כבר בסיבוב הקודם).

למעלה