יכול להיות שלא מרגישה תנועות כי חוששת להקשר?

GonnaB40

New member
יכול להיות שלא מרגישה תנועות כי חוששת להקשר?

שבוע 15+3. האמת משבוע 10+5 מרגישה משהו שנראה כמו תנועות אבל כולם פסלו אותי. מדי פעם מרגישה את הפרפרים האלה, אבל זה לא קבוע. ומצד שני, יכול להיות שבגלל שלא רוצה להקשר, לא ממש מרגישה תנועות? עוד שבועיים מי שפיר. אני מתה מפחד כי בשקיפות אמרו לי היקף ראש קטן.
וביום רביעי הסקירה.
מפחיד אותי מה יגלו. מפחידה אותי הבדיקת מי שפיר - הדקירה (שלי יותר מאשר של הרחם. מתה מפחד מזריקות) וכמובן התוצאות שיגלו והאם ימשיך או יפסק ההריון הזה.
מה אתן חושבות?

רונית 294

New member
לא מרגישים תנועות בשבוע כזה.

מתחילים להרגיש רק בשבוע 16 וגם זה אצל נשים מעטות. רק משבוע 20 זה נהיה ברור יותר.

שירהד1

Member
מנהל
ברוב רובם של המקרים

לא מרגישים תנועות בשבוע זה. מה שמרגישים בדרך כלל אלו תנועות ופעולות של מערכת העיכול שלנו:)
תנועות מתחילים להרגיש באופן מאוד אקראי בשבוע 18 לערך, ובאופן ברור יותר (אם כי גם אקראי) בשבוע 20.
לא עברתי בדיקת מי שפיר, אבל אני מתחברת לפחד. הכי חשוב, שאני מקווה שבסקירה יראו שהכל בסדר, ושהיקף הראש תקין לשבוע ההריון.

תעדכני אותנו אחרי הסקירה.
שירה.

שירה דוד - מרפאה בעיסוק -
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים בעלי קשיים התפתחותיים ולקויות למידה.
מדריכה קלינית של מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות.
מנהלת פורום אובדן הריון.
09-7749028

גם עבורי זה השלישי התקין

(עברתי שתי הפלות בשבועות מוקדמים, סביר שעל רקע גילי). גם אני דמיינתי כמו תנועות בשבועות מוקדמים, סביר שפעילות מעיים. תחושות יותר ברורות היו בשבועות העשרים ומשהו. היעדר התחושה, או האקראיות והנדירות שלה לא צריכות להדאיג אותך (למרות שכרגע כל דבר מדאיג).
מחזיקה לך אצבעות לסקירה ובעיקר שבדיקת מי השפיר תעבור בשלום.

נראה לי

מדי פעם פרפרים בדיוק תואם שבוע והריון שלישי. לא נראה לי שאפשר לעצור את הגוף מלהרגיש כמה שלא מנסים להמנע מהקשרות. כשהעובר יגדל יתחזקו התנוכעות ובהתאם גם תרגישי יותר. אם רק היה לי כדור סבלנות...
מחזיקה בשבילך אצבעות לבדיקות תקינות.

למעלה