יכול להיות שנגמר החלב????????

efrat fefi

New member
יכול להיות שנגמר החלב????????

ערב טוב, רציתי לדעת איך אפשר להגביר את ייצור החלב מאחר ובשד השמאלי שלי פעם הייתה זרימה ממש חזקה והקטנה הייתה ממש נחנקת וכשהוציאה את הפטמה מהפה היה אפשר לראות "זרנוק" של חלב שממשיך לזרום. לכן החלטתי לשאוב מהצד הזה אבל הטעות שעשיתי היא ששאבתי רק פעם ביום ולא נתתי לה לינוק משם כי פחדתי שהיא תחנק שוב היא הייתה נבהלת מכך. שאלתי היא איך אפשר להגביר את הייצור בשד השמאלי? לנסות כל הזמן לשאוב? סליחה על האורך ותודה על הסבלנות. פתאום התחלתי לאהוב את ההנקה רק שהיא לא שבעה להרבה זמן מכך.....

הסיפור של מוכר לי

כי אצלי יש שד אחד שתמיד מלא יותר והיא גם אוהבת אותו יותר ואני לא יודעת למה אני נותנת לה לאכול משני הצדדים ותמיד בהנקה הבאה אני מתחילה מהצד שהסיימתי בו פעם קודמת אבל תמיד שד ימין מלא יותר משד שמאל מעניין למה

לנסיכית-

ישנם הבדלים אנטומים בין השדיים, ולפעמים סתם העדפת צד אחד על-יד התינוק. זה לא משנה אם יש יותר חלב בצד אחד, כי מה שחשוב זה סך הכל החלב משני הצדדים. אורית מדריכת לה לצ'ה

הגברת החלב

כמות החלב בשד נקבע על-פי מספר הפעמים ביום בו מתרוקן השד. אם מניקים (או שואבים) רק פעם, נוצר חלב רק עבור הפעם הזאת. אבל הגוף חכם, ומחזיר את החלב אם אומרים לו, זאת אומרת, אם מניקים (או שואבים) יותר. אז כמה זמן לוקח לחלב לחזור? בערך אותו הזמן שעבר מאז הורדת ההנקות. ככל שתניקי/תשאבי יותר פעמים ביום החלב יחזור יותר מהר. אני מבינה שאת מניקה משד ימין. את יכולה להתחיל את ההנקות משד שמאל, ורק אחר כך לעבור לימין. את יכולה גם להוסיף הנקות ביניים קצרות מרובות, ככל ששניתן, משד שמאל. כדאי להניק בכל הזדמנות, ולהפחית את השימוש במוצץ, אם יש. אפשר בהחלט להחזיר את המצב לקדמותו- הרי יש מקרים בהם נשים מאמצות שואבות על ריק ומיצרות חלב, ולך אין כזאת קושי, כי עדיין יש חלב בשד. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה