יכול להיות שניתו יהיה לרחף על ->

גלעד HPAT

New member
יכול להיות שניתו יהיה לרחף על ->

מלונות אילת. ביום 19.1.2004, נסגר שדה התעופה באילת לרגל שיפוצים למשך חודש ימים. הטיסות ינותהו לעובדה. מה שאומר, ש... המרחב האוירי באילת יהיה פתוח לטיסות. נראה לי רעיון יפה לתפוס רכס על קיר המלונות הגדולים באילת (99% מהזמן יש רוח צפונית שצריכה (אולי) להריס יופי של רכס - שווה בדיקה. אז אולי יהיה שווה לרחף קצת באיזור או אפילו סתם לתפוס טרמיקות ליד העיר וקצת להציץ מעל העיר. (ואם הייתי ירון, בטח הייתי כותב "להציץ על איזה ציץ..") לעיון כל המעוניין לצאת מן הבוץ והרטוב. גלעד

SENTINEL 1

New member
לו הייתי רוטשילד....../images/Emo3.gif

גלעד-מאיפה אפשר להמריא שם בשביל לטוס על המלונות? האם ניתן להמריא מהמלון עצמו? נישמע כאחלה פירסום,רק שאין לי גלשן??!!

אהלן גלעד, בקש ממיקי שיבדוק

לגבי אישורים מול השדה (יש לו קשרים), ולאחרר מכן שיבדוק את המלונות בזהירות עם המצנח הממונע שלו. ד"ש חם איתי

הרבה עבודה !!!

אבל מחר נכנס גשם ליום אחד אז בטח הוא יבדוק את האימייל שלו. בכל מקרה אני אעביר את המסר. סופ"ש חמים איתי

גלעד HPAT

New member
בשמחה

כנראה הוא ישמיש את המנוע שלו ונוכל סוף סוף לרחף ביחד. לגבי המלונות האמת שעוד לא דיברתי איתו אלא רק על רונדלים באזור כשהשדה יהיה מושבת. אני רק חושב שזה הוגן - הם משתלטים לי על המנחת ביוטבתה - אנחנו נשתלט להם על שדה התעופה - פייר או לא פייר? בכל מקרה בחלט צריך לשקול טוב ריחוף על רכס המלונות כיוון שהם לא בנויים הכי הכי ישר. אבל אני אופטימי - נראה איך נתרשם מהמצב שם. מקסימום ניעזר ביכולות ההטסה של מיקי בטיסני דאון כדי ללמוד על אופי הרכס במלונות. אני מקווה שניו זילנד מתייחסת אליך יפה

ג ל נ ט י

New member
רעיון מעולה, בדוק וספר לחברה

רצוי לבדוק טוב מול הרשויות לגבי הנתיבים החלופיים, אם תצליח להרבץ שם טיסה ספר, בטח נבוא לבקר (דלק וגגון עלי).

למעלה