יכול להיות שעדיין לא היה על זה שרשור?

pinprick

New member
יכול להיות שעדיין לא היה על זה שרשור?

אני תוהה אם רק אני ראיתי את זה והתרגשתי. או שאולי אחרים לא ראו ולכן לא התרגשו. או שאין ממה להתרגש. טוב נו, חוץ מהאחרון. הקיץ הזה הולך להתמלא בכל כך הרבה ביטולים, שכדאי להתרגש מעכשיו. לא תהיה הזדמנות אחרת.

milkofamnesia

New member
חחח הוא טוב

האהובים עליי בינתיים הם myths - klaxons because of the times - KOL maths and english - dizzee rascal NYPC - fantastic playroom mark ronson - version example - we didn't invent the remix justice - cross biffy clyro - puzzle ואני כבר לא יכול לחכות לחדש של אינטרפול

חולוני

New member
דעות על האלבומים שציינת

קלקסונס - האמת שהאלבום די מאכזב, ציפיתי ליותר. נו טוב, לפחות הסינגל החדש הוא הקאבר המעולה ל-it's Not Over Yet. קינגס אוף ליאון - הכי טוב שלהם עד היום. דיזי - האלבום הכי קליט שלו, מצוין. NYPC - מאכזב, גם כאן ציפיתי ליותר. מארק רונסון - אלבום השנה שלי. אקזמפל - מעולה, אבל זה מיקסטייפ ולא אלבום. מקווה שהאלבום לא יאכזב. ג'אסטיס - בהתחלה נשמע לי מצוין אבל עכשיו די ירד לי ממנו, יש כמה היילייטס בולטים, יכלו להוציא משהו יותר טוב לדעתי, כשרון יש. ביפי - לא שמעתי, זכור לי אבל שראיתי איזה קליפ שלהם ולא התלהבתי. נשמע די בנאלי.

milkofamnesia

New member
הקאבר לנוט אובר ייט

כבר נמאס עליי. אני הייתי מעדיף שהם יוציאו את פורגוטן וורקס או הורסמן אוף 2012

חולוני

New member
הם לא משהו.

השירים הכי טובים שלהם כבר יצאו בתור סינגלים, שאר השירים לא באותה רמה.

milkofamnesia

New member
אני אוהב את הסאונד שלהם.

הם שירים טובים. האלבום כולו טוב, חוץ מisle of her, זה שיר שחופר.

nery

New member
אתה באמת חושב שהוא מעולה?

זה נראה לי כמו גימיק "ניו-רייבי" - הבחירה בfloor filler זול למדי מהניינטיז - ופחות משהו שנעשה מתוך אהבה, מה גם שהביצוע עצמו מרגיז למדי. זה קצת הזכיר לי את הקאבר ש-who made who עשו בזמנו ל"סטיספקשן" של בני בנאסי, אבל יומרני בהרבה וחסר את גורם ההפתעה.

חולוני

New member
יכול להיות שזה גימיק, אבל מבוצע מעולה לדעתי.

ולא שמעתי את הקאבר של WhoMadeWho, יש מצב שאתה שולח לי במסר?

milkofamnesia

New member
מכל הקליפים שלהם

הוא הכי מעפן, יותר מדי ארצי פארצי, שיחזרו קליפי אטלנטיס וגראוויטיס ריינבואו לאלטר!

milkofamnesia

New member
תאכלס, שכחתי ממנו

גולדן סקאנס ואיטס נוט אובר ייט מוזרים מדי לטעמי.

למעלה