יכול להיות???

palsox

New member
יכול להיות???

יכול להיות שאשתי מקבלת אותי יותר מאשר אני את עצמי??? אתמול בלילה שוב דיברנו על כל הנושא... על כמה "הם" מפריעים לי , על כמה הייתי רוצה שייעלמו כלעומת שבאו , על האופציות הקיימות , על יתרונות וחסרונות... ואז היא באה ביציאה של : "אחרי החתונה נוכל להתחיל לחסוך לניתוח אם זה מה שתרצי" , נאלמתי... לא ידעתי מה לומר... שתבינו , קודם תכננו לחסוך לרכב או דירה אחרי החתונה... נורא מפחיד אותי הניתוח הזה... גם העלות , גם הכאבים הנלווים , גם התמודדות החברים והמשפחה עם השינוי , גם עם השאלה האם יהיו לכך השלכות נוספות מעבר לעצם קיומם או חוסר קיומם הפיזי של המדוברים כמו למשל נושא ההתייחסות העצמית כזכר או נקבה והתייחסות החברה אליי באותו נושא. אבל מצד שני , אם לא היו כל הבעיות הנ"ל , אין ספק שהייתי עושה את זה , בלי להניד עפעף... נורא מבלבל...

Yaara77

New member
דבר אחד ברור - היא אוהבת אותך

ורוצה באושרך זה עוד לא אומר שהיא מקבלת הבילבול - טבעי בשלב המוקדם הזה ומי שאומר שאיננו מבולבל - שקרן מה שלא יעשה השכל יעשה הזמן והאהבה חיבוקים יערה

Yaara77

New member
נ.ב. תעשה רשימה

של כל הקשיים והפחדים ותגלה שהיא ברת פיתרון אם רק תרצה ותעיז ותתמיד כך הכינו את הפלישה לאירופה ועוד כל מיני פרוייקטים זה לא פשוט כלל אבל מאתגר, אפשרי, ומתגמל חיבוקים יערה

אורי 0

New member
עושה רושם שהיא מקבלת

רק אתה יודע, אבל ככה זה נראה. שהיא מקבלת אותך. העיקר דבר אתה. תמיד קל יותר עם תמיכה.

ליטל ו

New member
אוה, כמה חמוד! :)

ובטח שיכול להיות. לפעמים לקבל מישהו אחר קל יותר מאשר את עצמך... אם אני צריכה לקבל את עצמי, אני צריכה גם להתמודד עם כל מה שכרוך בזה, להשתנות, להיות מעורבת נורא... לקבל מישהו שאני אוהבת זה לפעמים as simple as לאהוב אותם מאד, כמו שאני כבר רגילה לעשות :) מה שכן - היא נשמעת נפלאה. אני שמחה לשמוע :)

למעלה