יכול להיות?

yoav6969

New member
יכול להיות?

היום בעודי רוכב על אופניי מכיוון א.ת נשר לצומת בית דגן ראיתי איירבוס 340 של SOUTH AFRICAN... יכול להיות או שהחום השפיע עליי? המריא על 26 והלך לTALMI ודרומה בסביבות השעה 07:30. בהזדמנות אני יעלה פה תמונות של טיסה בקוקפיט מאנדולה-זמביה ליוהנסבורג ERJ 135...

gilgor

New member
אתה לא חולם...זה קרה...

טיסה של SAA לנתב"ג חד פעמית, כנראה משלחת של ספורטאים דרום אפרקיראים למכבייה.

e dor

New member
אני מנחש שלא כי ...

אמרו שהוא נחת פה אתמול בבוקר, נכון ? והטקס שכל המשלחות נכחו בו נערך כבר לפני יומיים.

ramimz

New member
הוא במקרה כן, והוא יגיע כנראה שוב

לקחת את הספורטאים בסיום המכביה. האירבוס הוא: 340-300

ramimz

New member
אז צריך לשפוט את יוחאי על זה

כי זאת האינפורמציה שקיבלתי ממנו.

ארזS

New member
אם כך...

האכזבה שלך לא כל כך גדולה... כי זה היה "רק" 300-200 ...

ארזS

New member
מאוד יכול להיות

אפילו ראיתי אותו בעיניים שלי וגם המצלמה שלי צילמה אותו. אבל התמונה בפעם אחרת כי היא עדיין במצלמה ויש לי זמן מחשב קצר [ככה זה כשהילדים בחופשה...]. והמטוס הזה הביא אתמול בבוקר את ספורטאי דרום אפריקה למכביה.

ארזS

New member
והנה . . .

המטוס כפי שצולם אתמול בנתב''ג. ובבקשה לא לשאול איך צילמתי אותו כל כך מקרוב...

ארזS

New member
איזה מזל...

ramimz

New member
אחלה תמונה ארז, ואני בטוח שיש עוד

הרבה כאלה מאותו היום, אבל מה הקטע של החתימה "הקטנה" הזאת ?

ארזS

New member
תודה ותשובה

הקטע של החתימה הוא בכלל שאתם כאן הראשונים לראות את התמונה עוד לפני שהעליתי אותה לאתרים הידועים, ויקח לי המון זמן עד שאעלה אותה כי יש תור גדול לפניה... אז אני מעדיף לשמור על הזכויות שלי...מבין ?

tcu6

New member
ארז יופי של צילום. אךהחתימה שלך מעט

מפריעה להנאה. אולי אפשר להקטין את הלוגו מעט ולהשאירו כך שלא ישתמשו בו ללא הסכמה ובכל-זאת לא תיפגע ההנאה מהתמונה.

ארזS

New member
תראו חברים.

בזמנו, כשדור העלה תמונות עם חתימה גדולה על התמונות היו טרוניות ודור החליט שלא להעלות יותר תמונות כי הוא מעדיף שלא יגנבו לו תמונות. אני תמיד העליתי תמונות ללא כל חתימה, אבל כפי שהסברתי ואסביר שוב לגבי התמונות שהעליתי בימים האחרונים : אין לי ברירה אלא לעשות את החתימה הזאת וזאת מכיוון שעדיין לא היה לי הזמן להעלות את התמונות לאתרים הידועים בחו''ל. אחרי שהתמונות יהיו שם [אני מקווה] גם אז יכולים לגנוב את התמונות ולחתוך את החתימה שלמטה. אבל זה כבר משהו אחר כי יש הוכחות. אני מקווה שתבינו, פשוט אין לי ברירה במקרים של תמונות מיוחדות שכאלה.

למעלה