ילדה בלי שניים

*אתוש*

New member
ילדה בלי שניים../images/Emo6.gif

היי חברה נוי בת 6.5 ולאחרונה היא בגל של החלפת שניי חלב לשנים קבועות כתוצאה מכך נשרו לה 4 שניים בפה מקדימה וכך היא נראת מאוד מצחיק בלי שניים הבעיה היא שבגן ,והסביבה מאוד לא מפרגנת וצוחקת עליה ונוצר מצב בו היא לא רוצה ללכת לגן נוי בת6.5 ועדיין בגן (ילידת דצמבר)כך שהיא היחידה שנופלות לה שניים בהתחלה כולם קנאו בה בזה שלה נושרות השניים אבל המצב הפוך אשמח לקבל עצות

מירי,

New member
מראש הפכנו את זה לאטרקציה...

לדודו (5.4) נפלה אתמול השן השניה , עצם היותו הראשון בגן שנופלות לו שיניים מעמידות אותו במרכז העינינים , את השן הראשונה הוא אפילו הביא לגן והשוויץ בה (השניה הוא לא יודע מתי ואיפה נפלה
) , הוא יודע שהוא מיוחד ... ושניים שנפלו מבחינתו הן ייחוד נוסף....

בגיל הזה הם בד"כ נהנים להיות

המקדימים! לפחות כך אצל ביתי. לדעתי הכי חשוב שתעבירי לה את המסר שזה דבר חיובי להיות הראשונה שמתחלפות לה השיניים, לתת לה נימוקים חיוביים לכך, להסביר לה שהיא הכי גדולה בגן ושהאחרים מקנאים ושעוד מעט לכולם תתחיל נשירת והתחלפות שיניים. להיות גאה בזה!!! להיות גאה בעצמה ושהאחרים יקנאו...מנסיון, אחרי הרבה "שטיפות מח" זה עובד!

אגב, על "פיית השיניים" שמעת?!

בכל פעם שנופלת (בעיקר נפלה) למורני שן, היא שמה אותה בתוך שקית ניילון מתחת לכרית בלילה ולמחרת "פיית השן" שמה לה במקומה הפתעה! זה הופך את חווית התחלפות השיניים למאוד נעימה!

*אתוש*

New member
,תודה על התגובות אבל

תאמינו לי שכל הזמן אני דואגת ליידע את נוי שהיא הכי יפה במיוחד בלי שניים ושכולם מקנאים בה על זה שהיא הראשונה שנושרות לה השניים אבל ילדים זה "עם" אכזר לפעמים, והם פשוט כל היום צוחקים עליה ואחה"צ אני דואגת לחזק אותה כבר דיברתי עם הגננת שתחזק אותה בגן אירית- נוי כבר לא מאמינה בפיות שאלתי אותה אם היא חושבת שיש פיות שניים אז היא אמרה "אמא אני יודעת שאין פיות ואת ואבא קונים לי מתנה ושמים מיתחת לכרית" אז החלטתי שכדיי "ללכת" עם הילדה וכל פעם שנופלת לה שן אני לוקחת אותה לחנות והיא בוחרת לעצמה מתנה (כמובן שאני מגבילה בסכום) זו תקופה קשה לנו אני מקווה שזה יעבור
|

שותפה לכאב../images/Emo7.gif

הכי חשוב לחזק אותה כל הזמן ולהסביר לה במקביל שילדים ובמיוחד מבוגרים יכולים להעיר הערות מטופשות כמו " מי אכל לך את השיניים" וכ"ו. ולנו אין כל ברירה אלא לספוג את השטויות להתחסן וחשוב לא פחות לא להיות כמו אילו שלועגים צוחקים או סתם מעירים הערות דביליות.

למעלה