ילדה במראה

ילדה במראה

יש ילדה במראה, כמה נפלאה היא. לפעמים נדמה לי שאני רואה אותה, לפעמים אני בטוחה שהיא שם. יש סיפור בעיניה, על אהבה שהגיעה, והלכה. וכשהיא מסתכלת בחזרה אליי, אני יכולה לומר שליבה שבור. אינו ? יש ילדה במראה, היא בוכה כל הלילה. ואין דבר שאוכל לעשות, כדי לגרום לה להרגיש טוב, יש ילדה במראה, היא בוכה בגללך, והלוואי שיכולתי לעשות משהו, כדי לגרום לה להיות שמחה. יש ילדה במראה, כמה נפלאה היא. לפעמים נדמה לי שהיא שולחת יד, ואז מתחרטת ופוסעת לאחור. יש סיפור בעיניה, על אהבה שהגיעה והלכה, וכשהיא מסתכלת בחזרה אליי, אני יכולה לומר שליבה שבור, אינו ? אני לא מאמינה למה שאני רואה. הילדה במראה, הילדה במראה. היא אני ?

ה מוזה

New member
../images/Emo20.gif הילדה שבך

כה שברירית ורכה תני לה יד חבקי אותה בלילה כשהיא בוכה על הכר תנגבי לה דמעה דמעה היא זקוקה לחום והגנה כשהלב נשבר ..הילדה שבנו מתכווצת לה בפינה מעבר לחומה את היחידה בכל העולם שתוכלי לגרום לה להרגיש בטוחה יש דבר אחד שתוכלי לעשות עבורה תאהבי אותה כי היא נפלאה ובכל פעם ששתיכן נפגשות מול המראה תאמרי לה כמה היא מיוחדת ומקסימה תבני לה את האמון בעצמה בחזרה שתוכל לעזור לך לאסוף את רסיסי הלב שלבי את ידך בידה אל תתני לה להשאר עם הכאב בוקר אחד שתיכן תתעוררנה על הכר כבר יבשו הדמעות במראה ישתקף לו מבט של ילדה שאוהבת את עצמה שתמצא אהבה למלא את ליבה

יש ילדה במראה

היא מבקשת שתאמיני בה, וזה לא יהיה לך קשה כי את יודעת כבר שהיא נפלאה. כשהיא בוכה, היא רוצה לספר לך עלייך, ולספר לך על מה, היא רוצה שתקשיבי לה, שתאהבי אותה... את יכולה להזכיר לה עד כמה היא מיוחדת כי היא לפעמים שוכחת... וכשהיא פוסעת לקראתך, תפסעי לקראתה, שלא תפחד, שתדע שאת מקבלת אותה. יש במראה ילדה, כשעצוב לך,תסתכלי בה...
"אומרים שהעניים הם חלונות לנפש,לפעמים נדמה שהם הנפש עצמה..." סוד ורדי הבר- תודה על השיר המקסים!

למעלה