ילדה בת שלוש אם תת תחושה בפה

• פותח הנושא bubv
  • פורסם בתאריך

bubv

New member
ילדה בת שלוש אם תת תחושה בפה

מכניסה כל דבר לפה ניתן לתסף אותה באיזה זשהוא וטמין שיעזור? אשמח גם שתומרו לי באיזה מינון לתת ושל איזה חברה מומלץ ליקנות ומאיפה

razgalili

New member
פיקה - אכילה של חפצים לא ראוים למאכל

התופעה נקראת פיקה. מאד נפוצה אצל ילדים אוטיסטים. יכולה להראות על מחסור במינרלים, במיוחד אבץ וברזל. ממליץ בחוזקה לעשות בדיקות לאנמיה ורמות ברזל בקופת חולים, ובאותה הזדמנות לעשות בדיקות צואה לתולעים, CBC, בדיקות כלליות, תירואיד פנל מלא וכל מה שהרופא יסכים לעשות. אם מתגלה מחסור בברזל אפשר ורצוי לתסף בברזל. אין לתסף בברזל אחרת כי ברזל מזיק לילדים אוטיסטים ויכול לגרום להתדרדרות בסימפטומים. אפשר וכדאי להתחיל לתסף באבץ עוד לפני שחוזרות תוצאות הבדיקה. אפשר מאד וכדאי מאד להתחיל להשתמש באנזימים באופן מיידי. יש מדריך בראש הפורום במאמרים.יש הורים שדיווחו שזה עזר להם וזה מועיל בכמה תחומים שונים במקביל בכל מקרה. ממליץ בחוזקה לעשות בדיקות מלאות למינרלים בדם בשיער ובשתן בdoctors data בארצות הברית. הבדיקות לא יקרות יחסית ויכולות להראות על מחסור נוסף במינרלים שבדיקות בקופת חולים לא יראו.

bubv

New member
היי רז

רשמתה לי שרצוי לתסף בברזל אם הילד אנמי ואחכ רשמתה בשורה מתחת שאין לתסף בברזל, בכל אופן ילדתי אנמית קלה וושלקחנו ברזל הרמה של האנמיה רק היתה יותר נמוכה ושהפסקנו אם הברזל לגמרי הרמה עלתה,אז יכול להיות שהתכוונתה לאבץ,כמו שפרתתה לי, של איזה חברה ניתן ליקנות אבץ בארץ? ומה המינונים שאפשר לתת לילדה ששוקלת בערך 13 ק

razgalili

New member
ברזל

ברזל יכול להזיק לילדים בספקטרום בגלל זה צריך לתסף אך ורק כשיש מחסור וגם אז לעקוב אחרי הילדה לוודא שאין נסיגה במקום שיפור. כיוון שהילדה שלך אנמית היא מועמדת מצוינת לתיסוף ברזל. הרבה הורים דיווחו שאנמיה נעלמה רק אחרי שהם התחילו שימוש באנזימים ודיאטה GFCF ודלת פחמימות. אני הייתי ממליץ שתישקלו לעשות זאת. אבץ יש לתסף לכל הילדים בספקטרום. חיפוש בראש הפורום אחרי המילה אבץ יביא שלל הודעות שיכולות להצביע על תוספים שניתן להשיג בארץ. אנחנו אישית מעדיפים תוסף שנקרא E-LYTE, אבל יש סכוי טוב שתוספים אחרים יתאימו יותר לילדה שלך. נסי ליצור קשר עם יעקב (שם משתמש בתפוז JACOBSK) הוא מייבא מוצרים שמתאימים לאוטיסטים ויוכל להפנות אותך למוצר מתאים. אין בעיה עם מינון יתר של אבץ כל זמן שלא נותנים יותר מפעם יחידה ביום, כיוון שיש מיגבלה של המעיים לכמות המקסימלית שניתן לקלוט.

למעלה