ילדה הולכת לאיבוד מרוב הגדרות

ילדה הולכת לאיבוד מרוב הגדרות

קרה לכם בטח לא פעם שרציתם מישהו אבל הוא לא הכי נגיש באותו רגע ומצד שני יש לך בופה לבחור ממנו אבל גם כשאתם טועמים מהבופה ווואלה סבבה לחלוטין יש עדיין את הפזילה ההיא לאותודבר שמאחורי סורג ובריח ואתם מנהלים מאבק בינכם לבין עצמכם להלחם או לעזוב- להשאר בגלל האגו או לעזוב למען השפיות אולי לא רבים מכירים את זה ( תשאלו מזל אריה..) אבל אם יוצאים מנקודת הנחה שהתאהבות חד צדדית היא עבודה עצמית תסכימו איתי שכביכול לא משנה מה תעשו האדם לא סופר אותכם ואתם מורטים שיערות וחושקים שיניים והאגו מנסה להתעורר ולהשיב מלחמה ובמקום מלל העלבון נחנק בגרון והעיניים במקום לרשוף אש וגופרית - בוהות.. אם מישהו הצליח לעקוב אחר קו המחשבה שלי שיבורך- עזרה תתקבל בברכה... קוביייייייייייייייי:)

white raven

New member
המממ...

פזילה היא אכן בעיה קשה אבל אל דאגה, לאון ידידי עושה פלאים עם פטיש 6 לתיקון העניין... (אגב לאון מתי תתקן את השכנה שלנו?!?!?!

Cobe Anan

New member
הופה הופה... קוראים לך קובי...?

תקשיבי, דדה (עם קמץ-פתח...! אוווף, איך עושים את ההפרדה ביניכם?) ישנן שתי אסכולות המתייחסות לנושא- האחת אומרת שאת צריכה לרדוף אחרי האושר שלך עד הסוף, והשניה אומרת לך לא לשים על מי שלא שם עלייך. אני מניח שאת לא בכיוון של האופציה השניה, כי את לא יכולה פשוט לומר לעצמך להניח לזה. אז נשארו לך האופציות הבאות: א. ללכת על זה, נגד הסיכויים, פול פאוור אהאד. את יכולה לצאת מזה כמוני- עם חברה מדהימה, אבל אם זה לא הולך, האכזבה מפילה אותך חזק.. ב. לחפש מישהו שיכול להוציא מהראש שלך את הבלתי-מושג. היתרון כאן הוא ברור, אבל החיסרון הוא שאם את לא מוצאת מישהו כזה, האכזבה היא כפולה: לא רק שאת לא מצליחה להכיר בני זוג פוטנציאליים, אלא גם היחיד שאת רוצה הוא בלתי מושג. אז מה בעצם אני אומר פה? שלצאת מזה בקלות את לא יכולה. מה שאת כן יכולה זה להחליט בעצמך מתוך האפשרויות המפושטות שהצגתי בפנייך.. זהו,אני מקווה שככה,כשהצגתי את זה בצורה יותר ברורה,עזרתי במשהו..

פעם היית אוזן קשבת וכתף תומכת

מה נהייה ממך לעזאזל? חיקוי עלוב אומנם די מוצלח של גרוזיני עם שומן חזיר על השיער ?מה קורה?

הצלחתי לעקוב אחר ההתחלה

אחר כך כבר קצת איבדתי, הבנתי את המצב לא הבנתי את ההרגשה שלך לגמרי. אני לא רוצה סתם להגיב למשהו שאני לא מבינה עד הסוף, אז אשמח אם תסבירי לי עוד קצת.. כי יש לי כמה רעיונות.

liontamer

New member
הכמיהה להשיג את הבלתי ניתן להשגה

היא משהו שקיים אצל כולנו, השאלה היא אם הבלתי מושג באמת ראוי לבחורה כמוך, ואם כן, האם הוא מעוניין? כפי שנאמר - צריך שניים בשביל טנגו... מצד שני, בשנייה שהוא גם רוצה אז הוא כבר לא בלתי מושג... את צריכה מישהו שיידע להעריך את מי שאת ואת מה שאת... לא לבזבז את הזמן היקר שלך על אנשים שעסוקים בלעשות פרצופים של עסוקים... לאון לא יכול לתקן לשכנה את המצב. גם לג'וקים יש קווים אדומים

עזבי אותך...

בלתי מושגים זה רק מאדים שעדיין לא הגיעו אליו ושאר הגלקסיות... אם לא בא לו עליך תוורתי ודלגי הלאה.. אם תהיה אופציה בעתיד והוא פתאום יעשה סימנים של כן.. אז תשאירי לו דלת פתוחה... אבל תלכי הלאה עזבי אותך ממנו...

למעלה