ילדה טבעה בבריכה בצימר. כתבה מערוץ-7

הדרומי3

New member
ילדה טבעה בבריכה בצימר. כתבה מערוץ-7

ילדה טבעה בבריכה בצימר
רעות הדר ערוץ-7
ילדה בת 6 תושבת אזור ירושלים טבעה היום (שלישי) בבריכת צימר באחד היישובים בגליל המערבי. מצבה מוגדר קל עד בינוני.
חובשים של מגן דוד אדום ומתנדבי איחוד הצלה העניקו לילדה טיפול רפואי ופינו אותה לבית החולים בנהריה.
אייל מרום, מתנדב איחוד הצלה, סיפר "כשהגעתי למקום נתקלתי בילדה ללא הכרה לאחר שטבעה בבריכה פרטית של צימר בו שהתה הילדה עם בני משפחתה לרגל ימי החופשה. למרבה הנס תוך כדי הטיפול הרפואי הילדה שבה להכרה''.

הורים לא אחראיים

אני מצטער שאני צריך להגיד את מה שכתבתי בכותרת,אך היא לא מתייחסת להורים הספציפיים של הילדה הנ"ל,מגיעים אלי משפחות רבות במשך חודשי הקיץ,אני מקבל אותם,מסביר להם כל מה שצריך,והולך להראות להם את הבריכה (בדרך כלל הם מבקשים לראות את הבריכה, בניתי את הבריכה במרחק של 25 מטר מהצימרים כדי שהילדים לא יכנסו לבריכה בזמן שההורים ישנים,) שם אני אומר להם שאני מבקש שהילדים יגיעו לבריכה רק בליווי הורים או קרוב משפחה מבוגר,בדרך כלל ההורים עונים לי בטח,איזו שאלה,כבר בבוקר אני רואה ילדים קטנים מגיעים לבריכה ללא ליווי מבוגר ,הם מנסים לפתוח את השער ולא מצליחים כי אני סוגר עם סוגר מתוך הבריכה,אני הולך להורים ואומר להם שביקשתי שילדים לא יכנסו לבריכה ללא ליווי מבוגר,הם עונים לי אל תדאג הם היו בחוג שחיה,הם שוחים יותר טוב ממני וממך,ככה עוברים ימיי בחופשת הקיץ,

למעלה