ילדה מעכו שמה קץ לחייה והאם יש קשר ל07/10 והתנהגות האחראים לאחר מכן

DANIAVNI

Well-known member

מעבר לשאר השאלות קבועות צרם לי מאוד
שלא המנהל ולא המורה המחנכת ושום נציג אחר מביה"ס לא היו נוכחים בהלוייה .
זאת אומרת, אם אתה כזה חסר איכפתיות ורגישות ואחריות בסיסיים עד כדי כך בתור נושא אחריות אינך מוצא לנכון אפילו להגיע להלוייה
אז זה די ברור שלא עשיתם כלום גם קודם לכן .
אם זה היה תלוי בי
הייתי מגיע לבית הספר, נכנס לחדר המנהל ואומר לו "קח את הדברים שלך וטוס הביתה ברגע זה ממש"
בלי שימוע ובלי בטיח' כ"כ הייתי פוסל אותו מלשמש בכל משרה חינוכית
וזה חוץ מלתבוע אותו אישית על רשלנות .

אני גם שואל את עצמי אם נוצרה במדינתנו נורמה חדשה של אי נטילת אחריות בדומה ל07/10 .

certified.woke

Well-known member

זאת אומרת, אם אתה כזה חסר איכפתיות ורגישות ואחריות בסיסיים עד כדי כך בתור נושא אחריות אינך מוצא לנכון אפילו להגיע להלוייה
אם זה היה תלוי בי
הייתי מגיע לבית הספר, נכנס לחדר המנהל ואומר לו "קח את הדברים שלך וטוס הביתה ברגע זה ממש"

אני גם שואל את עצמי אם נוצרה במדינתנו נורמה חדשה של אי נטילת אחריות בדומה ל07/10 .
מבקר המדינה ונציב תלונות הצבור, מר אנגלמן, הגיע לבקור אבלים אצל משפחת המתאבדת.
דומה כי האם היתה צריכה לעדכן את סגל בית הספר אודות החרם נגד בתה ואם אכן עשתה זאת בלא שננקטו צעדים מצד הסגל, אזי הסגל אינו ראוי למשרה.
מאידך, ילדים הם אכזריים ומרושעים והחרם עלול היה להמשך וביתר שאת, בעוינות מוגברת, חרף צעדי הסגל...

Harrington

Well-known member
מנהל

אם זה היה תלוי בי

מאחר ואין שום "נורמה חדשה של אי נטילת אחריות" לגבי ה07/10, ממילא כשהאקסיומה בשאלה אינה נכונה, התשובה עליה שלילית. קל ופשוט.

רוב הזמן נח

Well-known member
בזמן שיש מלחמה וחטופים וסבל שמתואר בתקשורת כל הזמן, יש בתי ספר עם ילדים שעוברים חרם והתעללות. ואחת מהקורבנות האלה התאבדה.

אז מה זה אומר לך?

למעלה