ילדה עם רגישות למזונות רבים
בתי בת 4 וחצי נולדה ככל הנראה או פיתחה במהירות על כה רגישות לכל מוצרי חלב (כולל עזים וחמאה ויוגורט), מוצרי סויה (כולל שמן סויה ולציטין), סומסום, חומוס, בוטנים, גרעינים כגון חמניות ואגוזים כגון פקאנים ושקדים. גילינו את רוב הדברים דרך ההנקה וחלק באופן ישיר למערכת שלה. זה לקח לנו יותר משנתיים להבין את כל הרגישויות. כאשר היא נחשפת (דבר שכמעט ולא קורה היום) היא סובלת מכאבי בטן (עזים), סיוטים, שינוי באישיות - היא נהית תלותית ועצבנית, עצירות. עיקר העניין זה הכאבים. האם יש דרך לבדוק אם היא לא מייצרת כמה אנזימים? אם כן - האם יש דרך לעודד את הגוף שלה לייצר אותם או אפשרות להוסיף אותם בצורה מלאכותית על ידי תוספות? תודה מראש על כל עזרה ומידע שתושיט לי.
בתי בת 4 וחצי נולדה ככל הנראה או פיתחה במהירות על כה רגישות לכל מוצרי חלב (כולל עזים וחמאה ויוגורט), מוצרי סויה (כולל שמן סויה ולציטין), סומסום, חומוס, בוטנים, גרעינים כגון חמניות ואגוזים כגון פקאנים ושקדים. גילינו את רוב הדברים דרך ההנקה וחלק באופן ישיר למערכת שלה. זה לקח לנו יותר משנתיים להבין את כל הרגישויות. כאשר היא נחשפת (דבר שכמעט ולא קורה היום) היא סובלת מכאבי בטן (עזים), סיוטים, שינוי באישיות - היא נהית תלותית ועצבנית, עצירות. עיקר העניין זה הכאבים. האם יש דרך לבדוק אם היא לא מייצרת כמה אנזימים? אם כן - האם יש דרך לעודד את הגוף שלה לייצר אותם או אפשרות להוסיף אותם בצורה מלאכותית על ידי תוספות? תודה מראש על כל עזרה ומידע שתושיט לי.