ילדה רעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ילדה רעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ילדה רעה שכמותך מה את עושה בעולם הזה מסתובבת יחפה שערך פרוע בגדייך כה שחורים גם הדמעות כבר לא צלולות יותר ילדה רעה תפסיקי לבכות קומי אף אחד לא רוצה אותך פה תברחי אל תעברי ממקום למקום אינך מבינה שאת לא רצויה אולי אקדח יעזור ילדה רעה למה את לא מקשיבה נגמרו כל האפשרויות אפסו כל הסיכויים אנשים לא רוצים לעזור יותר את יותר מדי רעה! פשוט תעלמי כמה שיותר מהר ואם אפשר- אל תחזרי יותר לעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Freaking Eyes

New member
את כותבת מדהים

אין אנשים רעים..יש אנשים שרע להם. אקדח לא יעזור זה לא הפיתרון להרוג את נושא ההרגשה הרעה, אלא להרוג את ההרגשה המחרידה הזאת. אין אדם בעולם הזה שלא רצוי. יש סיבה שאת פה...את חשובה. חשובה מאוד..אל תתני לעצמך להרגיש לא חשובה

אין אדם שאין לו מחילה

ואין מעשה שאין לו מחילה. יש בכל אדם, ובפרט-בך, המון. ובעיקר מה שיש לכל אחד זו שליטה על החיים שלו ועל עצמו...אם לא לו, למי כן? אז זה כ"כ קשה, ולפעמים רוצים פשוט לשקוע...אבל אחרי שנותנים קצת לשקוע, צריך להבין שלמחשבה כמו "אל תחזרי לעולם" אין מקום. יש לך תפקיד בעולם הזה, יש לך ייעוד. יש לך את עצמך, וזה כ"כ הרבה. יש לך גם אנשים שאוהבים אותך ואיכפת להם ממך, כשכל מה שהם חושבים זה איך אפשר להקל ולעשות לך קצת יותר טוב. תחשבי גם על זה. שלך, אני.

יוווווואו את מדהימה...

מצילחה לעורר את האופטימיות החבויה שלי שנמצאת אי שם תחת מעטה ההגנות, המקום היחיד שבו אני מרשה לעצמי לשקוע הוא הכתיבה וגם כשקשה לי אני לא מרימה ידיים וממשיכה ללמוד, לעבוד ואולי לטפל בעצמי... הכתיבה מאפשרת לי לפרוק דברים שאני לא יכולה לפרוק מול אנשים ואפילו לא מול עצמי.... תודה, אוהבת....

כואבת,

זו לא אני שמדהימה, זו את שמסוגלת לראות את הדברים כמות שהם. אל תוותרי לעצמך- תמשיכי ללמוד ולטפל בעצמך, ומותר ואפילו רצוי להיעזר באנשים הנכונים. מבינה אותך...פתאום מישהי מה"קוראים שלי" בבלוג אמרה לי שיש לי "בלוג דיכאון", ואני מטבעי בכלל נחשבת בחורה עם המון אופטימיות ושמחת חיים. פתאום קלטתי כמה שהכתיבה באמת משחררת ומהווה בסיס ל"שקיעה" לכאורה. מותר. צריך. וזה לגיטימי לחלוטין. אוהבת, ותמיד פה בשבילך. באמת, אלו לא רק מילים. אני.

צובט וכואב ../images/Emo201.gif

מזכיר לי תקופה בחיים שלי, שהיתה וחלפה... אני מקווה שאת בסדר (פחות או יותר) אני לא יודעת אם מילים אופטימיות הן אלה שיעזרו לך כרגע, לפעמים זה רק יותר מעצבן אני רק מאחלת לך טוב

ornit4

New member
אממ...

המון המון כעס וכאב. קצת טראגי. הכל בסדר?

fabella

New member
כל כך הרבה כאב

יש בשיר.. טוב לפרוק את הכל דרך הכתיבה. המשיכי כך :) מקווה שתביני שיש אנשים שאוהבים אותך ולא היו רוצים שתלכי לעולם..
פאבלה

למעלה