ילדה שלא מוכנה להחליף בגדים

ילדה שלא מוכנה להחליף בגדים

מה עושים עם ילדה כזאת? בבוקר, היא לא מוכנה להוריד פיג´מה וללבוש בגדים. בערב היא מוכנה להוריד בגדים (כי אמבטיה, יששששששש) אבל אח"כ לא מוכנה ללבוש פיג´מה. ניסינו לשכנע באופן הגיוני, ניסינו להלביש את אחד הדובים (טריק שעבד כמה פעמים), ניסינו להתעלם (מה לא שמוכיח את עצמו). מה עושים?

רותי ע

New member
מה עושים? משחקים ../images/Emo13.gif

גם אצלנו יש סירוב כזה. וגם עם הנעליים-לא רוצה לנעול ואח"כ לא רוצה להוריד. אז אני הופכת את זה למשחק או במציבה משהו כיפי שיבוא אחרי החלפת הבגדים כתמריץ. ו-
קיבלת ממני מסר?

../images/Emo60.gifקבילתי את המסר

אבל המחשב בעבודה כ"כ איטי שאני לא מצליחה לפתוח אותו, אני אנסה מחר בבית

Iris-1

New member
אצלנו עושים תחרויות.

מי מתלבש יותר מהר בבוקר ומחלקים את זה לחלקים : גרביים, חולצה, מכנסיים, נעליים. אם יש מעיל לפני שיוצאים גם זה נכנס לתחרות כמו גם אפודה. אח"כ יש תחרות מי מסיים ראשון את השוקו. אחרי האמבטיה אוהבים אצלנו להסתובב עירומים. לא עושים מזה בעיות א נחנו מדליקים תנור ומזגן ונותנים להם רבע שעה ואח"כ תחרות מי לובש ראשון פיג´מה. זה נורא נורא מצליח אצלנו.

לאה_מ

New member
הדשא של השכן...

לי יש בדיוק ההיפך - ילדה שמחליפה בגדים 4 פעמים ביום... כמויות הכביסה בבית שלנו הן בלתי נסבלות... ולעניין - זכור לי שמישהי המליצה פה פעם על ספר (או סדרה של ספרים) שאפשר להעזר בהם כדי להתלבש. אבל אני לא זוכרת מה ומי, אז אם מישהי יודעת - אולי זה יכול לעזור. חוץ מזה - אמבטיה היא אוהבת? כי אם כן, אחרי האמבטיה את יכולה להלביש לה כבר את הבגדים לבוקר, וכך היא לא תצטרך להתלבש שוב בבוקר...

לשחק..כמו שרותי כתבה...../images/Emo62.gif

לעשות לבובה אמבטיה..ואח"כ להלביש אותה... ואולי זה יעשה לה חשק... הרעיון של להלביש בלילה הוא מעולה וגם חוסך זמן בבוקר..

באופן אישי

אני נגד לישון עם בגדים שהולכים איתם למחרת (לקח לי זמן לחנך את בעלי...) אז ככה שזה לא פתרון. תחרות - אין עם מי, לפעמים אני אנחנו עושים כאילו אנחנו לובשים לה את הבגדים, אבל זה הפסיק להיות אטרקטיבי. מעיל -
הצחקתם אותי, אין סיכוי בשום פנים, רק אם תופסים אותה חזק, ואת זה אני לא אוהבת לעשות, כנ"ל לא כובע.

לאה_מ

New member
למה את נגד?

אני מתכוונת - האם ההתנגדות שלך היא כי זה מגעיל לישון בלילה עם הבגדים שהולכים איתם לגן, או שיש לך סיבה הגיונית? למה אני שואלת - כי גם אני לא חושבת שזה כיף לישון עם הבגדים שלובשים בבוקר לגן, אבל אני גם לא חושבת שכיף להתעמת עם הילד על הבוקר. אני מניחה שזה שלב אצל אריאל, ושזה יעבור לה במהרה. כמו שסיפרתי קודם, בגיל 5 היא תרצה להחליף בגדים כמה פעמים ביום... אז הפתרון שהצעתי לך נועד להקטין את רמת החיכוך. הם בכל מקרה לובשים לגן טרנינג, וגם הפיג´מות שלהם הן טרנינג. נוח לישון בזה, מבחינת החום זה באותה דרגה... נראה לי פתרון יעיל כדי להקטין את רמת החיכוך ולהפוך שוב את הבוקר לזמן נעים לכולם.

בת כמה היא?

לדעתי חבל להשקיע כל כך הרבה אנרגיות במאבקים/שיכנועים וכד´. תתני לה לישון בטרנינג שהיא אמורה ללבוש למחרת לגן וזהו. זה יעבור מעצמו. יש איזה גיל שנורא אוהבים ללבוש כותנות יפות, היא עוד תחזור לפיג´מות. כשיותם (בן 10 חודשים) חולה ואני לא רוצה לטרטר אותו ולמתוח לו את סבלנותו, כל פעם כשאנחנו יוצאים לקופ"ח אני פשוט מלבישה לו טרנינג שקצת גדול עליו מפוטר או פליז על הפיג´מה.

rachell

New member
אולי יהיה לך קשה

אבל תני לה לבחור לבד..... ואולי לחמם אותם לפני על הרדיטור מיקה (שנתיים) מתרוצצת לי בכל הבית ערומה לגמרי איזה 20 דקות עד שהיא מסכימה להתלבש בד"כ עם פיתויי של סיפור או ממתק או בקבוק אתמול שלחתי את בר לקרוא לה וזה עבד אני מלבישה את החולצה ואומרת "איפה מיקה .... קוקו אח"כ איפה רגל... קוקו כל יום טריק אחר בהצלחה רחלי

למעלה