ילדה של אהבה/ בר

ילדה של אהבה/ בר ../images/Emo34.gif

למרות שכבר פרסמתי אותו בפורום אחר.. אני רוצה גם לפרסם אותו כאן.. (וכי.. דיי יבש פה).. הכל התחיל מכיתה ט' שם פגשתי אותה לראשונה, ילדה יפה, כמו כמעט כל הילדות שאני מכירה, בלונדינית, עיניים כחולות-ירוקות, עיניים עמוקות, חודרות, עייני חתול. הדס, זה היה שמה. לפחות כך היא קראה לה, את שמה האמיתי לא סיפרה לי מעולם. הייתה ה"מקובלת" של השכבה, יפה, חכמה. לא חשבתי שאי פעם אצליח וארצה להתחבר אליה. בשבוע השני ללימודים היא חילקה את מס' הטלפון שלה בין חברי הכיתה. לאחר כמה ימים התקשרתי אליה, דיברנו קצת.. ומאז התפתח הקשר. לא חשבתי שהוא יתפתח במובנים כאלו. היינו חברות טובות, אך לא הכי טובות. הקשבתי לה שהייתי צריכה, היא הקשיבה לי שאני הייתי זקוקה ומדי פעם לפעם צחקנו בנינו. בסוף כיתה ט' התחלנו לדבר בטלפון כל יום, כל היום.. ולצערי היא התחברה עם האנשים הלא נכונים, ולצערי גם אני. התחלנו לעשן, וכמה חברות משותפות שלי ושלה היו שוכבות כל יום עם איזה אחד שהן פגשו ברחוב. אני והדס היינו מחכות תמיד באותו מקום, מתחת לבית שלה ליד השיחים על הספסל האדום. היינו מדברות הרבה על המצב שלי- שלה.. על המצב בבית, לימודים, עם החברים-חברות. סיפרתי לה על הילד שגדל איתי. סיפרתי לה שבגיל מאוד צעיר נאנסתי באכזריות על ידו, ושאבי הכה אותי. הרגשתי טוב שיש לי אוזן קשבת, וכמובן שהייתי האוזן הקשבת שלה.. להרבה "בעיות" (כך היא הגדירה את זה) עם החברים שלה.. היו הרבה. הרגשתי שבאותו זמן היא שולחת לי רמזים על כך שהיא נמשכת אליי.. תמיד היינו צוחקות על זה. על כל הקטע של הלסביות, הומאים, דו מיניים- למרות שנורא אהבנו הומאים, והיינו בעד כולם.. אבל תמיד צחקנו על כך שאנחנו דו מיניות, אך כמו שאומרים.. בכל צחוק יש אמת. עברה שנה, כיתה י'. יותר בוגרים אבל.. עדין קטנים. דיברתי עם אחת מחברותיי הטובות. שמעתי שהדס התנשקה עם מישהי, צחקתי. לא האמנתי. "הדס? אבל הדס חולת בנים. ובנים חולים עליה.." הדס לא נראתה בכיתה י', היא נראתה בסביבות ה20.. ילדה בעלת חזה שופע, עיניים יפות, גבוהה.. ילדה בוגרת.. אך עדיין ילדה. אני לא הייתי נראת גדולה מדיי ולא קטנה מדיי.. אהבתי את זה ככה. אחרי כמה ימים, אחרי שדיברתי עם חברתי הטובה, הדס קפצה אליי. חברה שלי מהיסודי ואחד הידידים שלי היו בבית שלי. פתחתי לה את הדלת, ובמקום חיבוק ונשיקה על הלחי, קיבלתי "נשיקה צרפתית." בזמן החיבוק, אחרי "הצרפתית" לחשה לי :"סליחה.." התעלמתי מזה לגמרי, אבל אז.. זה כבר חזר על עצמו כמה פעמים אבל.. הפעמים האלו היו על הפה.. לא "צרפתיות". העניין לא הפריע לי. כי אהבתי אותה יותר מכל דבר אחר..

פרק ב'

אמצע כיתה י', הנשיקות כבר הפסיקו. אמרתי להדס שאני צריכה לדבר איתה. היא קפצה אליי אחרי הלימודים. "מה קרה?" "החבר." "מה איתו?".. הסברתי לה על כך שהוא אדיש כלפי, ולא מראה אלי אהבה ואני מחפשת מישהו אחר.. אבל אני לא רוצה להיכנס לקשר רציני עם מישהו כי אין לי כוח לזה. דיברנו קצת, ואז החבר שלי התקשר. אמרתי לו את דעותיי ובזה זה נגמר. "וטוב שנגמר?" שאלה אותי הדס "לא יודעת, אני מרגישה.. מוזר." "מוזר או רגיל?" "רגיל." "אז זה טוב." חייכתי אליה, "את תהיי החבר החדש שלי?" צחקתי, "ברור." חייכה חיוך מקסים וצחקה. לאחר מספר דקות התקשרה למישהו שהיא הייתה איתו בקשר. וכמובן שהוא רצה אותה, היא לא ממש.. הדס התחילה להתבדח ולצחוק על כך שהיא לסבית ואני דו. דבר אחד הוביל לשני ואז היא אמרה בקול עדין, "רועי אומר שאת לא יכלה לנשק אותי." צחקתי, "תני לי נשיקה." אמרה והתקרבה, נהייתי נבוכה, והסמקתי קצת. "לא.." צחקתי, "נו.." התקרבה עוד קצת, "לא.. דיי.." המשכתי לצחקק, היא הושיטה את ידה ליטפתי את פניי. "הן חלקות.." חייכתי, היא התקרבה עליי, אני אליה. ונתתי לה נשיקה קצרה על הפה. היא חייכה, אני עדין מסמיקה. "היא נתנה לי נשיקה. תתבאס!.." צחקה, "לא שמעתי אתכן מתנשקות." "אבל התנשקנו." "צרפתית?" "כן." צחקה.. "רוצה לשמוע עוד פעם?" חייכה אלי, "הדס!" צחקתי. היא התיישבה על הספה עם רגליה פתוחות, "הדס! מה את זונה?!" צחקתי היא לקחה את ידיה ועשתה את עצמה מאוננת. צחקתי, הזזתי את ידיה סגרתי את רגליה והתיישבתי עליה, "תתקרבי יותר קרוב." אמרה לי וקירבה אותי, "אני רוצה נשיקה!" בלי היסוס נשקתי לשפתיה החמות, ריח הסיגריה שלה כבר לא הפריע לי. רק רציתי אותה. התחלתי להרטיב, הייתי נורא נבוכה. לא הבנתי למה אני כל כך מתרגשת. "רועי?" אמרה הדס, "מה?" "אני.." הביטה בעיניי החומות, ואני בעיניה הכחולות. "אני אתקשר אליך יותר מאוחר.."

פרק ג'

"אני אתקשר אליך יותר מאוחר.." ניתקה ופתחה את פיה, החדירה את לשונה בתוך פיה ושיחקה עם הלשון שלה בשלי.. התחלתי לחוש את גופה הצועק את שמי, "בר.. בר.." לחשה לי, "אני לא יכולה.." לחשתי, היא העבירה את אצבעה על פניי, היא נגעה באפי, "יש לך אף סולד. חמוד כזה.. קטן." "תודה." חייכתי, "גם לך." היא המשיכה לרדת עם האצבע, העבירה אותה על שפתיי. פתחתי את פי וליקקתי לה את האצבע, היא צחקקה. בזמן שאני מלקקת את אצבע עם לשוני, פתחה עם ידה שניה את כפתור מכנסיי. מעבירה את אצבעותיה על תחתוניי.. מכניסה את אצבעה לתוכי, מרגישה בחום גופי, ברטיבות.. היא הורידה בעדינות רבה את החולצה הלבנה הארוכה. היא הביטה בסקרנות רבה על חזי, על החזייה הלבנה שהבליטה את שדיי בצורה מדהימה, "הדס.." לחשתי לה, היא מייד הביטה בי. נישקתי אותה בתשוקה, באהבה.. מרגישה את לשנה, מרגישה כל כך טוב. כל כך שמחתי לגעת בה. היא נגעה בדגדגן שלי בזהירות, נאנחתי מעט. היא חייכה אליי. העברתי את ידיי על פניה, ממשיכה לנשק אותה. מעבירה יד בשיערה הבלונדיני החלק, הוא היה ארוך, יפה.. מלא ברק. תמיד נמשכתי אליו. שיער מטופח.. התחלתי לממש את גופה, את שדיה, את בטנה. הכנסתי את ידיי אל מתחת לחולצתה. מעבירה את אצבעותיה בעדינות על חזייתה, נשכתי קלות את שפתיה. "אני אוהבת אותך.." אמרתי והעברתי את שפתיי אל מורד צווארה. גם אני אותך.." לחשה. השכבתי אותה על הספה, אני מעליה.. פתחתי את רגלי, נישקתי את צווארה..ואצבעה עדיין בתוכי. היא הורידה לי את המכנס והתחילה לאונן לי, בעדינות ובזהירות.. אז באהבה מלאת תשוקה.. התחלתי להשמיע קולות אנחה קלים..

פרק ד' ואחרון...

.. התחלתי להשמיע קולות אנחה קלים.. "הדס?.." לחשתי לה, "בר?" השיבה בשאלה, לקחתי את ידה והתחלתי ללקק את אצבעותיה, ללקק את הרטיבות החמה שהייתה על אצבעותיה.. הבטתי בה בחושניות, הבטתי על עיניה, כל כך רציתי לבלוע אותה. שתהייה רק איתי. שתהייה רק בתוכי.. "אני לא יכולה.." הפעם היא לחשה לי. "למה?" שאלתי בלחש, למרות שלא היה איש בבית. "כי.." לחשה גם היא, המשכתי להרטיב בכמויות.. לא יכולתי שלא, הקול שלה, היה כל כך רך, צעיר.. מגרה.. "..כי אני אוהבת אותך מדיי כדי לאבד אותך לנצח." "את לא תאבדי אותי." לחשתי לה בעדינות באוזן.. היא חיבקה אותי בחוזקה, "אני אוהבת אותך יותר מכל דבר בעולם המחורבן הזה." אמרה לי, "גם אני." "מה? גם את אוהבת אותך?" חייכתי אליה, "הדס.. את יודעת שזה לא נכון..." היא חייכה אליי חיוך מתוק.. "אני כל כך רוצה לאכול אותך." אמרתי בקול מחורמן.. "אני בשלה, תאכלי.." החזירה באותו קול ונישקה אותי בפראות. נושכת את שפתיי, מלקקת אותן.. מרטיבה אותן.. ואז- עוצרת. מביטה בי בעיניי, "קרה משהו?" "כן.." אמרה בעוד היא שקועה בעיניי, "מה?" לחשתי, "את יודעת שזה הכי רחוק שהגעתי.." "מותק.." חבקתי אותי ונישקתי אותו קלות על שפתיה, את רוצה להפסיק?" שאלתי והסתתי את שערה מאחורי אוזנה. "כן." חייכתי אליה, "אני אוהבת אותך." קמתי ממנה. כנראה שהיא התחרטה ומשכה אותי בפתאומיות ובפראות חזרה, היא הביטה בי, "אני יותר." והחדירה את לשונה לתוך הפה שלי, משחקת עם הלשון שלה בשלי.. מעבירה את ידה על פלג גופי העליון.. מעסה עם ידה את שדיי.. מורידה את החזייה שלי... היא עוצרת לרגע, מביטה בשני שדיי. מעבירה אצבע. כאילו מציירת אותן במכחול, מעבירה את האצבע במורד בטני. היא התחילה לנשק את פטמותיי, הן הזדקרו מיד.. נשארתי עם תחתון, שוכבת עליה ומנשקת אותה, מלטפת את פניה העדינות... אז- הטלפון צלצל.. נאנחתי, היא הביטה בי, אני בה.. "תעני לטלפון.." לחשה באכזבה. הבטתי בה, הבטתי בטלפון.. הסתובבתי אליה ונישקתי אותה. קמתי ממנה והרמתי את הטלפון. "הלו?" עניתי בקול מעוצבן, "בר.. זה אביב." "היי אביב." הבטתי בהדס, "אביב?" קראתי את שפתיה, הנהנתי בראשי, "הדס אצלך?" שאל, "כן." עניתי באכזבה.. "אני יכול לדבר איתה." עשיתי פרצוף, "קח אותה." עניתי בעצבנות ודחפתי להדס את השפופרת לידיים, "הלו?" ענתה הדס.. היא קמה והתחילה לדבר איתו בהתרגשות.. התלבשתי באיטיות. היא כבר לא הביטה בי. זרקתי אליה את בגדיה.. היא התלבשה בזמן השיחה. היא סיימה את השיחה באמרה שהיא אוהבת אותו.. הבטתי בה, "הוא כזה חמוד.." אמרה לי וחייכה. "אני אוהבת אותך." לחשתי באכזבה. "בר.." אמרה לי בקול עצוב, "מה?.." הזלתי דמעה. "..זה לא יכול.. לא יכול להיות! אף פעם! אסור! את יודעת שאת האחת שתמיד אוהב.. תמיד.. ואני לא אוהב אף אחד כמו שאני אוהבת אותך.." עיניה התחילו להאדים.. קירבתי אותה אל גופי, ונישקה אותה בפעם האחרונה בחיי...

ברי.... ברוש'... בר מאמי...../images/Emo34.gif

אני אוהבת אותך
וזה מדהים!!!!! זה יפיפה!!!!

ממממממווותתתקקקקקק!!!

(הייתי שמה מלא לבבות אבל יש לי בעיה עם המחשב..-אוווףף!!!!!))) אאאאאאאאאאאאאאאאאאנננננננננננננניייייייייייי אאאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווההההההההההההההבבבבבבבבבבבבבבבתתתתתתתתת אאאאאאאאאאוווווווווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתתךךךךךךךךךךךךךךך! ווווווווווווווררררררררררררררררררררררקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק..... א-ו-ת-ך-! (אממ.. וגם את החברה שלי.. -מה, צריך לתת לה קצת קרדיט לא?..חחחחח..) מתה עליך!!!!!! תווווווווווווווווודדדדדדדדדדדדדדדדדדדהההההההההההההההההה מאמי... אוהבת.. בר..

ממממממווותתתקקקקקק!!!

(הייתי שמה מלא לבבות אבל יש לי בעיה עם המחשב..-אוווףף!!!!!))) אאאאאאאאאאאאאאאאאאנננננננננננננניייייייייייי אאאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווההההההההההההההבבבבבבבבבבבבבבבתתתתתתתתת אאאאאאאאאאוווווווווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתתךךךךךךךךךךךךךךך! ווווווווווווווררררררררררררררררררררררקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק..... א-ו-ת-ך-! (אממ.. וגם את החברה שלי.. -מה, צריך לתת לה קצת קרדיט לא?..חחחחח..) מתה עליך!!!!!! תווווווווווווווווודדדדדדדדדדדדדדדדדדדהההההההההההההההההה מאמי... אוהבת.. בר..

../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךך!
אווווח, חברה שלך התפרצה להודעה שלי....
סתם.... מתה עליך ברושי!!!!!!!!1 במיוחד בשבלך...-

אוווווו... מותק...../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

LOVE U....
אני חולה עליך!!!
אני מתה עליך..
אני רוצה לאכול אותך..
לטרוף אותך!!!
.. אני חייה אותך..
אני טורפת אותך..
נושמת אותך..
יווווווו... אני מאוהבת
(איזה חמודה את...!!! אהבתי את התמונה!!!)
אוהבת אותך!!!!...בר..

למעלה