ילדה שרוצה להתחפש לזונה

ילדה שרוצה להתחפש לזונה

אנחנו הורים במצוקה. ביתנו בת ה 12 מתחננת, בוכה ומתעקשת בפנינו להתחפש לזונה. מה עושים ?

לא מסכימים!!!

ואם היא תתחנן, תבכה ותצעק שהיא רוצה לקפוץ מהגג? שהיא רוצה לשכב עם בחורים? וכו'.

אוי נו באמת

מה ההבדל בין תחפושת של שטן לתחפושת של זונה.? ילדים בני 12 לא טיפשים, בגיל הזה כבר מקבלים מחזור, יודעים מה זה זונה ומה זה סקס ומה זה כוס עמק. כולה תחפושת טיפשית, אל תשווי את זה לקפיצה מהגג.

את יודעת מה...?

סבבה, אלך איתך. ומה אם הילדה תרצה להתחפש להיטלר? כולה תחפושת טיפשית...

איזה שטויות..

את מחנכת את הילדה שלך לחיות לפי המסורת היהודית נכון? אז חלק מהחינוך שלך זה להתחפש בפורים נכון? כמו לא לאכול לחם בפסח ובל"ג בעומר לעשות מדורה...(חינוך גרוע דרך אגב) כשהיא בגן היא מתחפשת למלכת הלילה ופרפר ומלאך וכ'ו... אבל הלו! הילדה כבר לא בגן היא בת 12. למה את עושה ממנה מטומטמת??? "תסבירי לה מה זה זונה". זונה זה לא רק בחורה שמתלבשת חשוף ועומדת בצומת, זונה גם מכורה לסמים, וזונה גם זוכה שיאנסו אותה וירביצו לה, והיא מסוגלת לשדוד בנק רק כדי שיהיה לה כסף לסמים. אז תתעוררי, שהילדה שלך אומרת שהיא רוצה להתחפש לזונה זה לא אומר שהיא הולכת באמת לעצור רכבים ולקחת כסף, היא כולה מתלבשת חשוף, זה לא אומר שהחלום שלה זה להיות זונה. ואם היא תרצה להתחפש להיטלר זה לא אומר שהיא תלך לשרוף יהודים!! את לא מבינה שזה פשוט חולני להשוות ילדה בת 12 שמתחפשת בחג למנהיג טרוריסט שרצח 6 מיליון אנשים. ואם היא מתחפשת למלכת היופי זה לא אומר שהיא תהיה מלכת היופי. חוץ מזה אני לא מבינה מה כבר אפשר לעשות כדי שהיא לא תתחפש מה תעשי? תכלאי אותה בחדר? זה נראה לי פשוט לא הוגן. את לא שואלת אותה בתור ילדה אם בא לה לחגוג בכלל את החג הזה, כמו שאת לא שואלת ילד בן 7 אם בא לו לעבור ברית מילה. אז את תופסת בעלות על הגוף של הילד שלך ועל האמונה הדתית שלו, ובסדר, הוא מצליח לחיות אם זה, אבל אחר כך את גם אומרת לו איך להתלבש ולמה להתחפש. יש תחפושת שהיא בסדר ויש תחפושת שהיא לא בסדר. זה שתגידי לילדה שלך לא להתחפש לזונה לא אומר שאת מגנה עליה מהעולם הגדול שמלא בזונות בחוץ. היא מודעת לזה שזנות זה דבר אמיתי וקיים ואפילו חוקי בכמה מדינות, ויום אחד היא גם תראה את זה יותר קרוב, ותבין את זה יותר טוב, ועדיף שבתור ילדה תראי לה שהעולם של הזנות זה לא העולם הכי זוהר. זה כל כך אופייני לשנות השישים ולראש הפרימיטיבי והמרובע להחליט שזה זנותי להתחפש לזונה. וזה טרוריסטי להתחפש לטרוריסט. כי כן- זאת כולה תחפושת טיפשית.

אז תסכימי לילד

שלך להתחפש להיטלר? (וכמובן שזה לא אותו דבר, אבל לצורך האנלוגיה)

קודם כל שיהיה לי ילד

וכשיהיה לי ילד רוב הסיכויים שהוא לא יגדל בארץ. ורוב הסיכויים שאני יתן לו להאמין באיזה דת שהוא מרגיש שהוא הכי מתחבר אליה כי אני נגד כפייה דתית. ואני לא מולידה את הילד שלי כדי להשתלט לו על החיים. ברור שאני יציב לו גבולות, אבל אני יתן לו להתלבש ולהתאפר כמו שהוא רוצה והוא יהיה מי שהוא. תחפושת זה דבר כל כך קטן ואת ניפחת את זה. וכרגע אני כל כך אוהבת את אבא שלי, ומודה לאלוהים שאני לא הבת שלך. כי אם הייתי הבת שלך הייתי בורחת מהבית.

בת כמה את?

את כנראה לא מבינה שככה או ככה את תכפי על הילד שלך דברים- מה תכפי, זו כבר שאלה אחרת. אבל האם זה באמת משנה אם תכפי עליו לאכול משהו מסויים/לקחת סמים/לעשן/להיות זונה/לדבר בנימוס לאנשים וכד', לבין כפיה לגבי מה ללבוד ואיך להתאפר. את לא מבינה שזו בסך הכל טיפה בים ודוג' מאוד חיצונית? את לא מבינה שאם לא תחנכי לגבולות הילדים שלך יצאו בהתאם? אני לא זוכרת את ההורים שלי אומרים לי לא לעשות משהו- הם פשוט חינכו אותי ככה שלא יהיה לי צורך להתנסות בזה. זו החוכמה. איזה גבולות בסדר אם תציבי ולא יחשבו כפיה? לגבי היטלר- אפשר להתחפש להיטלר מאוד מאוד בקלות...מדי נאצים, שפם של היטלר, פאה עם תסרוקת קצרה ושביל הצידה- ואת מסודרת. צריכה עזרה?

ד"א,

גם לא לעשות ברית ולא להקנות לילד מושגים בסיסיים לפחות בדת אליה הוא משתייך, ובין תרצי ובין לא- הוא משתייך, זה סוג של כפיה.

אני בת 17 וחצי

ונמאס לי לדבר על הילדים שיהיו לי, ועל איך שאני יגדל אותם. כי בינתיים מגדלים אותי. עד שיהיו לי ילדים, זה יהיה עוד הרבהההה זמן. כל אחד חושב אחרת, זה מה שאני חושבת. אני ירשה לילד שלי להיות מי שהוא, והוא יבוא אליי ויספר לי מי הוא. כי הוא בן אדם לפני שהוא הילד שלי. ואני לא יכריח אותו להיות צימחוני או מעשן, או הומו, הוא יחליט את זה בעצמו, ואני יקשיב לדברים שהוא יגיד לי, ואני יתן לו להיות בן אדם עם אופי ואישיות, ודעות. כי יש הרבה ילדים שההורים שלהם פשוט לא מכירים אותם, והילדים פשוט לא מראים את עצמם ליד ההורים, כמו שהם מסתירים מהם שהם מעשנים, או שהם משקרים בקשר להרבה דברים. אני יעדיף לדעת מה הילד שלי עושה מאשר שהוא יעשה את זה מאחוריי הגב שלי. וזה הכול. אבל עד שזה יקרה... יש עוד זמן.

והגבולות שכן יהיו לו

והחינוך שאני כן יתן לו זה להיות בן אדם טוב,שיודע לתת כבוד לאנשים, ואומר סליחה ותודה, אחד שלא שופט אנשים, ולא שונא אנשים בלי סיבה. ובן אדם שלא מפחד לדבר ולא מפחד לבכות, ועומד על הדברים שהוא מאמין בהם. אני חושבת שאני גם ידחוף אותו ללמוד, ולהשקיע הרבה בלימודים, כדי שהוא יהיה בן אדם משכיל, עם מקצוע אבל אני לא ידחוף אותו להתחתן או לא לאכול בשר וחלב ביחד. וכ'ו... .

בהצלחה...

אולי באמת שתחכי קצת לפני שאת מחליטה איך לגדל את הילדים שלך, כי את חיה בעולם קצת דמיוני. בנוסף, את סותרת את עצמך, ולא שמה לב שאת מצדיקה כפיה בנושאים שאת מאמינה שחשובים, אך לא בכאלו שלא. ואני שואלת- מה ההבדל? דנתי על העניין עם חבר שלי ואהבתי את התשובה שלו- לקחת את הילדה לתל ברוך, שאם היא רוצה להתחפש לזונה שלפחות באמת תדע מה זה...לבוא איתה, לשאול אותה לאיזו מהן בדיוק היא רוצה- כדי לדעת איך לתפור את התחפושת וכד'...נראה אם אח"כ עדיין תרצה להתחפש. העובדה שאת בלי בעיה מוכנה לתת לילדה שלך להתחפש לזונה היא בעייתית, את נותנת לגיטימציה, את לא מבינה?

חוץ מזה שאני בכלל לא מבינה

איך אפשר להתחפש להיטלר. התחפושת הזאת פשוט פרחה לך מהדימיון.

bcat13

New member
אמממ...

בתכלס לא יודעת איך זה אצלכם... ההורים שלי אף פעם לא אמרו לי לא כי הם ידעו שהם חינכו אותי כמו שצריך... אני לא רואה סיבה שהיא לא תתחפש לזה-ברגע שאתה מתחפש למשהו לא אומר באמת שאתה רוצה להיות כזה...ברור שיש דברים שכן רוצים להיוץ-נסיכה,גיבור על וכל מיני שטויות כאלה,אבל ילד שמתחפש לאסיר או לקבצן לא באמת רוצה להיות כזה.

תסבירי לה.............

מה זו זונה ותגידי לה שהיא לא יכולה להיתחפש לכזו! אבל אם היא תירצה , היא תוכל ליהיות כזאת כשתיהיה גדולה

HotGod

New member
תני לה להתחפש. מה אכפת לך?

מי יודע, אולי היא תביא קצת כסף הביתה... :) ועכשיו ברצינות, יש תחפושות שעל ההורים למתוח את הקו האדום שלהם. הורים חרדים לא יתנו לבן שלהם להתחפש לחזיר. להורים אחרים זה יראה טבעי. לך זה נראה מוזר שהבת תתחפש לזונה, יהיו הורים שיחשבו שסה"כ מדובר בלבוש זול וחסר טעם. אם לא תסכימי שהיא תתחפש לזונה, והבת תבקש להתחפש כמו בריטני ספירס? או ג'ילו? מה ההבדל בין תלבושת זולה של נערת רוק לתחפושת של זונה? לא יודע. כשמחפשים ילד לכלב זה לא אומר שהוא יתחיל להריח אחרים בעכוזם. ברוב המקרים, תחפושת היא רק תחפושת.

misty19

New member
אז קודם כל

תמוש... זה שאת חושבת שחינוך דתי כלשהו הוא דבר גרוע אז באמת חבל... אבל לא משנה.. גם אני לכשיהיו לי ילדים אני לא אכפה עליהם את הדת אבל גם לתת טיפה מושג... קצת מסורת יהודית זה נראה לך רע שילדים ידעו מה המסורת שלהם? אני לא מבינה את זה.. וחבל מאוד שהילדים שלך לא יגדלו בארץ זה גם אומר המון עלייך... בכל מקרה תני לבת שלך להתחפש למה שבא לה ..רק תסבירי לה מה בדיוק התחפושת אומרת ומה אנשים חושבים על דברים כאלו ותני לה להחליט אחרי זה אם היא עדין רוצה תלכי עם הראש שלה.. חבל שעוד כמה שנים היא תתחיל לעשות דברים אחרים רק בכוונה כי היא יודעת שאת לא תסכימי... חג שמח!

נכון

זה שאני לא רוצה לגדל את הילד שלי בארץ באמת אומר המון עליי. זה אומר שאני לא רוצה שהילד שלי יחיה בתוך פיגועים וטרור ואני לא יצטרך לפחד כל פעם שהוא יצא מהבית. והאמת היא שלפי דעתי הכי חשוב שזה תהיה לו אמונה לאלוהים או משהו כזה. דת זה פשוט מיותר. במיוחד המסורת היהודית. הרי כל מה שכתוב בתנ"ך זה משהו שכמה אנשים כתבו לפני הרבה שנים, מהדימיון שלהם, כמו שג'יי קיי רולינג המציאה עולם קסמים ככה הם כתבו את התנ"ך. אז מה זה באמת חשוב חגים וכל החרטה הזה כל שטויות. יותר חשוב לי שהילדים שלי יהיו אנשים טובים, וחכמים ומאושרים ובריאים והם יגדלו במקום בטוח, מאשר שהם ילכו לבית כנסת כל שבוע.

misty19

New member
אבל ...

את מבינה הכל לא נכון... מסורת זה לא מחייב ללכת כל יום שישי לבית כנסת... מסורת זה לדעת שאתה שייך למשהו... במקרה הזה שאתה חלק מהיהדות... זה שאתה יודע על קיומם של חגים זה לא מחייב שאתה חייב לקיים אותם או לעשות כל דבר שקשור אליהם העיקר אבל אתה יודע שזה קיים ושגם אם אתה לא רוצה אתה חלק מזה... תנהגי איך שבא לך אבל תמנעי מהילדים (כשיהיו לך.. :)) משו שאולי הם כן מעוניינים לדעת ולא ממש יהיה לך איך... בקשר לטרור... אל תהיה כל כך תמימה לחשוב שהילד שלך יהיה בטוח ללכת ברחובות במקום אחר בידיעה של אנשי המקום שהוא יהודי... אנחנו יודעות כמה האנטישמיות בעולם גדלה!

למעלה