ילדה, תעשי לי תזכורת סיסמא
T Trranger New member 28/2/04 #3 חחחחחחחחח ../images/Emo3.gif מי עשה את זה? http://pets.infra.co.il/Pet.asp?id=220 הוא מקום שני
י ילדה בלבן New member 28/2/04 #7 ../images/Emo25.gif |קטנונית| אבל... אבל... ואם אני לא זוכרת גם את שם המשתמש הדבר היחיד שקבוע אצל אנשים, וכולם זוכרים אותו - זה המייל. נהוג לבצע את התזכורת לפיו אבל קולהכבוד
../images/Emo25.gif |קטנונית| אבל... אבל... ואם אני לא זוכרת גם את שם המשתמש הדבר היחיד שקבוע אצל אנשים, וכולם זוכרים אותו - זה המייל. נהוג לבצע את התזכורת לפיו אבל קולהכבוד
H havlaz New member 29/2/04 #9 אז מה את כן זוכרת??? כנסי לחייה שלך, מופיע שם שם המשתמש!!! בתפוז זה לפי שם משתמש כל שבת את מוצאת לי מה לעשות.. הא?
אז מה את כן זוכרת??? כנסי לחייה שלך, מופיע שם שם המשתמש!!! בתפוז זה לפי שם משתמש כל שבת את מוצאת לי מה לעשות.. הא?
C claimbing New member 29/2/04 #10 לאותו בנאדם יכולים להיות כמה חיות לא או שיש אפשרות לעשות כמה חיות על אותו שם משתמש - לא בדקתי
Y yuval k New member 29/2/04 #11 כמובן שאפשר כמה חיות על אותו משתמש אני, למשל, הייתי עוד אחת מהחיות של וינטר. הוא אפילו כתב עליי בתיאור y²=2px, מה שהפך אותי ל"פרה-בולה". וגם יפעת היתה חיה שלו, וגם לאקי... בשלב מסויים כבר כאב לי העכבר מלהעלות את עצמי למקום ראשון בדירוג שם
כמובן שאפשר כמה חיות על אותו משתמש אני, למשל, הייתי עוד אחת מהחיות של וינטר. הוא אפילו כתב עליי בתיאור y²=2px, מה שהפך אותי ל"פרה-בולה". וגם יפעת היתה חיה שלו, וגם לאקי... בשלב מסויים כבר כאב לי העכבר מלהעלות את עצמי למקום ראשון בדירוג שם