ילדה

Try To ForGet u

New member
אני חדש פה

באתי לכאן בעקבות ילדה אחת שאני אוהב אותה יותר מאת החיים שלי מ י כ ל א י י ז מ ן ו אני רואה שהיא לא כותבת פה יותר

Try To ForGet u

New member
ילדה

את שאהבתי יותר מכל דבר אחר קפצת לזרועות של אחר אוהב אותך עכשיו ולנצח אוהב אותך ושונא אותו רצח איך הוא אמר דברים שלא אמרתי מעולם איך הוא השפיל אותי מול כולם ואת הילדה הכי מקובלת בשכבה באת אליי והצעת לי עזרה נתת לי את ידך ומיד הרגשתי, שזאת אהבה תמיד נכנסת לבית ספר בחיוך על הפנים למרות שידעתי שאת שונאת את החיים היית באה ושואלת לשלומי מחייכת את חיוך המקסים, וחולפת לידי הייתי רואה איך הבנים בך נועצים מבטים ואת לא מתייחסת כאילו הם בלתי נראים את הילדה הכי נחמדה שיש בלב שלי את בוערת כמו אש מיכל אייזמן תזכרו את השם מלאכית שכמוך, יברך אותך השם מיכל תשמרי על עצמך אהובתי אוהב אותך לנצח, את תמיד בליבי מוקדש לילדה הכי מושלמת בעולם מיכל...אני אוהב אותך

לירני.....

אני בפורום הזה כבר הרבה זמן..רק מתבוננת ולא כותבת..לא מגיבה ממממ...ראיתי מה שכתבת... קודם כל..הייתי מודה לך...אם לא היית מפרסם את השם משפחה שלי...אבל לא משנה חמוד =) מממממממ..דבר שני.. אני לא ידעתי שהרגשת ככה...שככה אתה מרגיש... והייתי מאוד מאוד שמחה אם היית בא אליי ופשוט מספר לי..כי אני ואתה היינו קרובים יחסית והרגשת פתוח איתי..רק חבל שלא בקטע הזה. כרגע, יש לי חבר...ואם תרצה...לחדר את הידידות בינינו אני אשמח מאוד מאוד...ותן לזמן לעשות את שלו... ילד יפה..קבל
חיבוקיייייייייייייי מכל הלב

למעלה