"ילדה"

SadClown

New member
"ילדה"

הזכרון עטוף בתוך האלבום החם, מחייכת לי מבעד לתמונות. אני זוכרת איך צחקת בקול מתגלגל צחוק טהור, לא היה בו שמץ של כאב. אני זוכרת איך אהבת לדמיין מתגעגעת לחיים האלו, שהמצאת אז לבובות ואיך שתמיד היה שם סוף טוב. אז למה עכשיו, כשאת ממציאה חיים מתבלבלות לך האותיות שעל הדף ויצרות כאב כה רב? פתאום אני מתגעגעת מרגישה שאת מתרחקת ממני בורחת. כבר לא אותם הספרים נחים על המדף. עכשיו אני מתגעגעת ופוחדת לאבד אותך, לא רוצה לשכוח את הילדה שהייתי אז . ומהתמונות ניבטת לי ילדה שמחה עם עיניים שבורקות מתמימות ואהבה. ואם עוצמת עיניים רק לרגע כמעט ששומעת את הצחוק המתגלגל. אמא תמיד מספרת, כמה צחקת בקול גדול. עכשיו רק בדידות מלטפת אותך ליטוף ששורף לך את הנשמה, ואת הבשר את כבר לא שמחה כל כך אפילו עצובה. אבל עוד צוחקת, בקול גדול וכולם בטוחים שאת עוד חייה את הילדה שבך אבל הם פשוט לא רואים ורק את יודעת - שאפילו הצחוק שלך, מנסה לצעוק החוצה את הכאב.

Michallllllllll

New member
אויש! עצוב.. מה קרה לילדה

השמחה? מה קורה לה עכשיו? כל כך רוצה לשלוח לך חיבוק מלטף שלא ישרוף אהובה. את יכולה לשתף אותי יותר,אותנו..איך שאת רוצה יקרה. באהבה ואיתך,מיכל.

מורןא

New member
"מה קרה לילד שדיבר לכוכבים..."

אני מניחה הוא התבגר... אולי מה שכתבת םה זה סוג של כאבי התבגרות. לבנות חיים לעצמך זה לא פשוט כל כך. כמובן שלבובות זה הרבה יותר פשוט. בגלל זה כל כך כייף ליצור עולם של פנטזיה ולהשתעשע איתו. לצערי אצלנו החיים זה לא פנטזיה זה הרבה האבקויות עם מציאות קיומית. אבל גם בזה יש יופי רק צריך להשיג אותו, אולי על ידי כאבי התבגרות...

SadClown

New member
תודה ../images/Emo24.gif

וכן... אני מניחה שזה ההתבגרות... לפעמים מתגעגעים כל כך לתמימות ולהגנה הזאת כשהיינו קטנים.

למעלה