ילדודס, איך היה? ../images/Emo13.gif
השכבה גרועה כמו שנה שעברה? המערכת דפוקה? כמה אתם מחכים לראשהשנהיוםכיפורסוכותחנוכהשבתות? ומה הסיכויים למצוא כאן מישהו שיגיד כמה כייף היה לו ואיך הוא נהנה ומחכה למחר?
לי היה יום נחמד וחביב נורא ^^ אני עובדת בחנות בגדים והמנהלת שם כלבה נוראית ומתייחסת אליי כאילו אני מפגרת וזה כל כך מעליב, אין לכם מושג. כי בחורה בת 26 שמה שהיא השיגה בחייה זה להיות מנהלת של חנות בגדים מסריחה מתייחסת אליי ככה, כשאני ~כבר~ השגתי יותר ממנה בחיים ואני כולה בת 17 ._. קיצר החלטתי שאם היא מתייחסת אליי ככה שוב אני אומרת לה שהיא כלבה ומתפטרת, ואז זה נהיה נורא נחמד פתאום
לשים זין על אנשים זה טוב, תעשו את זה יותר. היא קלטה שהיא לא יכולה להתנהג אליי ככה יותר אבל היא הייתה חייבת להיות כלבה אל מישהו, אז היא הכריחה את העובד הנוסף ללבוש חולצת נשים. אני לא צוחקת, תבינו איזה נוראית היא ._. הוא כמעט התחרפן שם. אבל בחנות ממול עובדת אחת החברות הכי טובות שלי וכל הזמן דיברנו עם הידיים כשהמנהלות היו עסוקות והיה מצחיק ונחמד וזה. אחר כך הלכתי לקנות מכנסיים בחנות שאני שונאת נוראנוראנורא והתמניאקתי למוכרת כי הגיע לה D: אני נשמעת דפוקה פה אבל זה באמת הגיע לה. זה היה כייף, בכל מקרה. היא הייתה צבועה ואמרה לי כמה נולדתי ללבוש כל דבר שניסיתי וזה כל כך מעצבן כשמוכרים עושים את זה. אני לא עושה את זה ._. אבל אני מתגעגעת לבית ספר והלוואי שהייתי יכולה לחזור ליא' ולעשות את השנתיים האלה שוב, היה כל כך כייף
(מאיה, את לא מאמינה איזה גרוזינית נראתי D: בבוקר הייתה לי מין גופיה צמודה בטירוף שגרמה לי להרגיש כמו קונדום, ובצהריים החלפתי אותה למשהו ורוד ולקחתי תיק ירוק ונראתי כמו סל עגבניות בבעיות הגדרה מינית. היה מצחיק D: זה היה כדי להראות לכל אנשי חנויות הבגדים המטומטמים שאני יכולה ללבוש מה שבא לי מאיפה שבא לי, בלי שזה יהיה זארה או רנואר, ואני מרגישה עם זה בסדר לגמרי. זה היה קצת דפוק, כי שתי החולצות היו מnoname וזה, אבל הן לא ידעו את זה
יש "מאיה" בהתחלה כי זה לא יעניין אף אחד אחר, נו
) |סחפירהלאמעניינת|
השכבה גרועה כמו שנה שעברה? המערכת דפוקה? כמה אתם מחכים לראשהשנהיוםכיפורסוכותחנוכהשבתות? ומה הסיכויים למצוא כאן מישהו שיגיד כמה כייף היה לו ואיך הוא נהנה ומחכה למחר?