ילדודס, איך היה?

פלאפאל

New member
ילדודס, איך היה? ../images/Emo13.gif

השכבה גרועה כמו שנה שעברה? המערכת דפוקה? כמה אתם מחכים לראשהשנהיוםכיפורסוכותחנוכהשבתות? ומה הסיכויים למצוא כאן מישהו שיגיד כמה כייף היה לו ואיך הוא נהנה ומחכה למחר?
לי היה יום נחמד וחביב נורא ^^ אני עובדת בחנות בגדים והמנהלת שם כלבה נוראית ומתייחסת אליי כאילו אני מפגרת וזה כל כך מעליב, אין לכם מושג. כי בחורה בת 26 שמה שהיא השיגה בחייה זה להיות מנהלת של חנות בגדים מסריחה מתייחסת אליי ככה, כשאני ~כבר~ השגתי יותר ממנה בחיים ואני כולה בת 17 ._. קיצר החלטתי שאם היא מתייחסת אליי ככה שוב אני אומרת לה שהיא כלבה ומתפטרת, ואז זה נהיה נורא נחמד פתאום
לשים זין על אנשים זה טוב, תעשו את זה יותר. היא קלטה שהיא לא יכולה להתנהג אליי ככה יותר אבל היא הייתה חייבת להיות כלבה אל מישהו, אז היא הכריחה את העובד הנוסף ללבוש חולצת נשים. אני לא צוחקת, תבינו איזה נוראית היא ._. הוא כמעט התחרפן שם. אבל בחנות ממול עובדת אחת החברות הכי טובות שלי וכל הזמן דיברנו עם הידיים כשהמנהלות היו עסוקות והיה מצחיק ונחמד וזה. אחר כך הלכתי לקנות מכנסיים בחנות שאני שונאת נוראנוראנורא והתמניאקתי למוכרת כי הגיע לה D: אני נשמעת דפוקה פה אבל זה באמת הגיע לה. זה היה כייף, בכל מקרה. היא הייתה צבועה ואמרה לי כמה נולדתי ללבוש כל דבר שניסיתי וזה כל כך מעצבן כשמוכרים עושים את זה. אני לא עושה את זה ._. אבל אני מתגעגעת לבית ספר והלוואי שהייתי יכולה לחזור ליא' ולעשות את השנתיים האלה שוב, היה כל כך כייף
(מאיה, את לא מאמינה איזה גרוזינית נראתי D: בבוקר הייתה לי מין גופיה צמודה בטירוף שגרמה לי להרגיש כמו קונדום, ובצהריים החלפתי אותה למשהו ורוד ולקחתי תיק ירוק ונראתי כמו סל עגבניות בבעיות הגדרה מינית. היה מצחיק D: זה היה כדי להראות לכל אנשי חנויות הבגדים המטומטמים שאני יכולה ללבוש מה שבא לי מאיפה שבא לי, בלי שזה יהיה זארה או רנואר, ואני מרגישה עם זה בסדר לגמרי. זה היה קצת דפוק, כי שתי החולצות היו מnoname וזה, אבל הן לא ידעו את זה
יש "מאיה" בהתחלה כי זה לא יעניין אף אחד אחר, נו
) |סחפירהלאמעניינת|

netahaa

New member
איך סיימת בצפר?

קפצת כיתה אומשו?
היה הרבה יותר כיף משציפיתי D: הפרחות בכיתה התפזרו בכל ההקבצות ובכיתה שלי שובצה רק פרחה מסכנה אחת שהורחקה מהלהקה שלה והיא יושבת כזה לבד טוחנת מסטיק, וזה כזה כיף לראות את זה, אני אשכרה מרחמת עליה כי היא כזה לבד ._. רק יום אחד מסיימים ב3 ו20 ובאמת שמחתי לראות כמה אנשים.. התאכזבתי לראות שכל הערסים עלו כיתה ו\או לא מתו , והורחקתי מהחברות הקרובות שלי כי הן הלכו להקבצה אחרת, אז אין עם מי לצחוק בשיעור :( הלכתי לסוציו' והן הלכו לביולוגיה או גיאו' (כן, האפשרויות היחידות שיש).. כרגיל הרכז צעק עליי להוריד תפירס (חה.) והכיתות בקומה הרביעית! ואין מעלית!
גיליתי שהמורה לצרפתית שלי פסיכותית חסרת מוח ואני צריכה לשמוע אותה מז*נת לי תשכל 5שעות בשבוע ועוד בשפה זרה :| הא וכמובן כיאה למזל שלי - וירוס דפק לי את המחשב והשמיד הכל כולל את העבודה המתקנת ציון שלי בשל"ח, וכי לא הגשתי אותה היום אני צריכה לעשות לשבוע הבא עבודה כפולה *______* |זרמתיעםהחפירה|

פלאפאל

New member
פשוט נולדתי בנובמבר.

אני מתגייסת בערך יומיים אחרי יום הולדת 18

Fall Out Liel

New member
גם אני אסיים בגיל 17../images/Emo168.gif

אני בי"ב ורק עוד חודש אני בת 17, ז'תומרת שאני אסיים ואז יהיו לי בערך ארבעה-חמישה חודשים עד לגיוס, זמן טוב להרוויח קצת מזומנים ולטוס

טללולוXD

New member
המ.

יש לי חרא שכבה><. כן, זה די מסכם הכל. ואני בקומה עם ט', וכולם/ן שם ערסים/פקאצות. ;;;;;;;

Silver Tongue

New member
דווקא השנה יש לי רק פרחה אחת ../images/Emo3.gif

וכמה פקאצות בצד, ערסים יש אבל בדרגה נמוכה חח

פלאפאל

New member
למה? ../images/Emo2.gif

יש שם את תום שהוא אימו בהחבא ומישהו אמר לי שהוא גם דוגמן וקורא לעצמו תומאס כמו אידיוט, הוא חמוד :) וגם את ההוא הכהה שתמיד הולך עם אוזניות על הצוואר אבל אף פעם לא שומע בהן כלום. מה קורה? זרקת את הפוסטר שהבאתי לך? D: (כולם עושים את זה מתישהו...)

טללולוXD

New member
אני יודעת,

תום ממשששש חמוד
חח, הוא חבר של ידיד שלי, הוא גם קורא לו תומאס>< והכהה זה אח של מישהו מהשכבה שלי
ולא, יש לי עדיין את הפוסטרD: הוא פשוט כבר לא על הקיר כי נמאס לי מהם

Ditz 93

New member
היה טוב ../images/Emo13.gif

אממ.. דווקא אני די מרוצה ^^" אני עכשיו בתיכון, אני מכירה את כל השכבה כמעט, כי למדתי איתם ביסודי. חלק זה טוב, חלק זה רע. הוסיפו כמה ילדים חדשים לכיתה שלי (אני בכיתת מופ"ת) ויש כמה חמודים ^^" ובנות מגניבות. המערכת מעולה. אני מתחילה יום אחד ללמוד בשעה רביעית D: ויומיים בשעה שנייה. ^^" רק תחילת השנה, הימים עדיין קליליים, עוד לא חושבת על חופש. אבל למה לא ^^" אני די סובלת לקום בשבע בבוקר.. אבל אני דווקא נהנית D:

Devils Pet

New member
ואללה מגניב.

היומיים האלה עוברים בתחושה שאפחד לא שם עלייך זין. וזה כלכך נכון. אני אוהב את כיתה ט'. אפילו שהוסיפו לנו 4 שעות למערכת
. מה אני מתלונן? לכם יש בגרויות. תהנו.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif היה כיף.

התגעגעתי לאנשים ולבצפר. הכל היה ממש סבבה למרות שדפקו אותנו במקום מזה חרא מבחינת הבצפר. הוא בדיוק באמצע אבל זו קומה רק של שתי כיתות וזה מזה דפוק, אני מעדיפה כמו שנה שעברה שהיינו במסדרון עם כל השכבה. סוףסיפור היה נחמד.

Silver Tongue

New member
חביב, לא יותר..

בית ספר חדש וזה.. לא הכי קל.. יש שם כמה אנשים שאני מכירה מהיסודי ואני מקווה להיות איתם בקשר טוב יותר.. המורה לתנ"ך מפחידה. ושל הסטוריה יותר
לפחות המבנה עצמו נחמד, מזגן!!!
והכרתי כמה בנות חדשות, אני מקווה להתחבר גם עם בנים וכולי
קשה לי להיות בסביבה רק של בנות.. אין לי מושג למה
והיה איזה קטעמ צחיק בטקס, המורה כזה אומרת: "תם טקס הזיכרון לחופש"
וגם היה איזה משהו בלשון והיא אמרה "תכתבו שהוא מחליך את האיבר שעומד.."
אני מקווה שהשנה יהיה טוב חח

Fall Out Liel

New member
שנה אחרונה ../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

שונאת את הכיתה שלי ואת השכבה.
יש כמה בנים חמודים בבצפר והרבה בנות פרחות. המיקום מעווווולה אנחנו בבניין החדש שבן פחות משנה בקומה ראשונה וזה בניין רק של י"ב ויש ספרייה ושירותים צמודים ומזגן סוס D: מורים פסדר כאלה.. 25 שעות שבועיות שזה כלום. יום אחד מתחילה בעשר ועוד יום ב11. ^^ והתקינו לנו מצלמות XDD כולם נעשו פרנואידים וכל הזמן בודקים ומחפשים איפה המצלמות, ובמיוחד כשיש מנהלת מפחידה שדומה לבולדוג, ומקפידים במיוחד על תלבושת, פעם זה היה חפיפניקי כזה, לובשים בבוקר בכניסה וישר מורידים וזהו, אבל עכשיו כל הזמן בודקים ואם אין תלבושת מעיפים אותך מהבצפר ~.~" אבל בסה"כ אם מתעלמים מכמה גורמים הכל סבבה כזה..

Silver Tongue

New member
גם לנו התקינו מצלמות ../images/Emo6.gif

ואיזה כמה ילדים מפגרים אמרו שהגלאי אש זה המצלמות...

Fall Out Liel

New member
XDDD../images/Emo168.gif

אני כזה באמצע השיעור צעקתי "הנה מצלמה! הנה מצלמה!" [בצחוק
] וכולם התחילו להיכנס ללחץ ולחפש איפה והתחילו להיות רציניים ולהראות שהם ילדים טובים

למעלה