ילדונת....תקוות חדשות ואהבות חדשות

loveyou4

New member
ילדונת....תקוות חדשות ואהבות חדשות

באתי רק להציץ, כאילו לפתוח דלת רגילה ומוכרת, דלת שכל יום אני פותח ומציץ, אך הנה זה פתאום נבהלתי לפתע, מפולת רגשות עזה ובוערת קרסה מול עיניי, ניסיתי בידיי לחסום לעצור, בניסיון לסובב את פני שמא אפצע - נפלתי שדוד והמום. זו מפולת מפתיע, מן נחשול מאוקיינוס שמאיים להטביע. אל אף כי צמא בגרוני לא יכולתי לטעום - רק להרגיש את האימה והכאב, כמה חשתי אומלל וקטן למן גודש של רגש כל כך ענק וכל כך מופלא. מן אוסף נדיר שלא הצלחתי ללכוד ולאסוף בידיי. טיפין טיפין כך הוגלנו שנים והנה זה בא כברק המכה ומראה זיכרונות עשרות , אולי מאות. היי את ילדונת - מה לך ילדה. הן את היום הנך חיה ואת היום יכולה להנות. העבר כבר עבר והעתיד אשליה. ובל זאת ילדתי - כל הנצחי לפניך - והאהבה לך קורצת ואינך מבינה. הי את ילדונת - יפה וכלילה - האם כאבך הוא כאב של מיתה? האם יצור נפלא את ובכל זאת פוגעת בנפלאות היצרה את עצמך שופטת, פוסקת ותולה. היכן האהבה שלך אל עצמך, היכן התעוזה להשליך את עולך, להשליך זכרון מתוק שהפך הוא למר. כיצד ממפולת זו שאני תחתיו קבור אוכל לעמוד ולתת לך יד אל האור הפנימי של חוסן וחום? הו את יקרה אהובה - הו את תמצית של רוך - מובן כי קל לאהוב שכמוך, היאך ילדתי לא תאהבי גם אותך, כפי שכולנו מרגישים זאת לך. איתך ובשבילך רז

גל ים

New member
מדהים פשוט מדהים איך שאתה יודע להיתבטא!!!

הי יו...פשוט נהנית לקרא את דבריך האם אתה באמת אדם כזה טוב ומלא רוך גם במציאות? או שהכל ...למען המטרה? love you 2!!

loveyou4

New member
המציאות היא מציאות שאין לשנותה

אכן יקירה זו המציאות וכן יש כאן כוונה. א. להסיר מאהובים ואהובות אחינו - כאב וצער ב. לחזק ולרומם ג. לאחד ולגבש ב. ואהבת לרעך כמוך ה. אני אוהב את כולם או לפחות כמעט את כולם או ליתר דיוק את בני אלוהים הטובים ואת יקירה הסירי חשדות מליבך קבלי את טובו של העולם וסלקי את הרע שבו רז

לי28

New member
loveyou4 המדהים

זה פשוט מדהים... איך שאתה נכנס לרגשות... האם גם במציאות אתה כזה??? או רק על גבי הדף והעט רז... לקרוא את אשר אתה רושם ממלא את כל פינות הלב ממש חוויה לשל עצמה ואולי אתה פשוט נכס לצ`ט ....!!!!

למעלה