ילדותו של מייקל ג'קסון...

בריט23

New member
ילדותו של מייקל ג'קסון...

שלום לכולם, אני חדשה כאן. בילדותי מאוד הערצתי את מייקל ג'קסון ולפני כמה ימים יצא לי לצפות בתוכנית תעודה על הילדות שלו. הבנתי שהיה לו אבא מתעלל. האם אתם יודעים במה בדיוק אביו התעלל בו? מהתוכנית נשמע שאביו קינא בהצלחה של מייקל וניסה לפגוע לו בדימוי העצמי. מאוד כאב לי לשמוע על מה שמייקל עבר, אני מאוד אוהבת אותו כאדם. גם דברו שם על זה שיש לו אהבה לא מובנת לילדים, האם זה נובע מחסך כלשהוא בילדות? מה רוצים ממנו? לא כ"כ הבנתי על מה כל המהומה. ועוד משהוא שרציתי לדעת, השינוי בצבע העור שלו, האם נבע ממחלה או שהזריקו לו לורידים חומר שמבהיר את העור? (כי ככה היה כתוב באיזה אתר "עור") מה עם מייקל כיום? מה קרה לאף שלו? כמה ניתוחים הוא עשה באף?.... כאב לי לראות שמבחור נאה הוא הפך לדמות מוזרה, אין זכר למייקל ג'קסון של פעם. למה הוא רצה עור לבן הרי עור שחום זה הכי יפה? אנשים משתזפים בשביל להיות שחומים... האם מישהוא יכול להסביר לי את כל זה??? סליחה שהפצצתי בשאלות, אשמח אם אקבל כמה תשובות, תודה וחג שמח לכולם =]

קבלי תשובות

1.אני לא יודע אםם אבא שלו התעלל בו 2.לא ניראה לי שאהבה שלו לילדים נובעת מהתעללות לפי דעתי מייקל אוהב ילדים כי הוא בעצמו רוצה להיות ילד איך שאומרים הוא רוצה להיות כמו פיטר פן לעולם לא לגדול 3.לא לא הזריקו לו כלוםם פשוט יש לו מחלת הבהרת מחלה נדירה 4.כיום מייקל עובד על דיסק חדש שכולנו מצפים לו 5.האף שלו בסדר גמור 6.לפי מה שאני יודע ויש פה אנשים שיודעים פי שתיים יותר ממני אני הבנתי שהוא עשה ניתוח אחד

wwe213

New member
ענק!

חחח האף שלו בסדר זה הכי מצחיק כאילו ביקרת אותו ואמרת לו מה המצב חחחחחחחחחחחחחחחחחח

VAMPhantom

New member
ראשית, ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

לרוב די נענת כבר, אך מעט הרחבה... * במה אביו התעלל בו: אז כך, נאמר על-ידו רבות בעבר וגם ע"י כמה וכמה מאחיו לג'קסון 5ive, שברגע שאביהם הרגיש שהם משקיעים מספיק, היה מכה "קלות" בהם יותר משמעת... מייקל בלט בכישרונו הרב, כך שלפעמים ספק פחות אלימות פיזית מצד האב, והוא, האב, השוויץ בפני אחיו האחרים של מייקל: תלמדו ממייקל מזה מסירות! זה חלק ההתעללות הפיזית בקצרצרה, בנוסף היתה התעללות נפשית לא קלה, שגם האב וגם מדי פעם אפילו אחיו של מייקל, ידעו לא מעט להכביד על חייו בהקטנות לגבי האף ולגבי הפנים המחוצקנים שהיו לו בגיל ההתבגרות לאחר מכן... * אהבתו של מייקל לילדים מובנת, אחרי הכל, היה לו חסר של ילדות, כל הילדות הוא התמסר לדבר שבעיניו ובעיני אביו גמכן, הדבר הכי חשוב וזה: המקצוע! שירה ומשחק וריקוד, התמסר כלכך חזק שלא שם-לב שהילדות בורחת לו בין הרגליים... * שינוי הצבע, כפי שצוין קודם לכן, מחלת הויטילגו, מחלת עור קשה הפוגעת בפיגמנטים של העור, הוא הגיע למצב שכזה, שהיה עדיף לו כבר להבהיר ת'עור כולו, מאשר ניסיון להחזיר ת'צבע "המקורי" השחור שבו, עקב השתלטות המחלה על חלקים נרחבים בעור גופו... לסיום סיומת, כאחת שמעריכה והעריצה בעבר, ממליץ לך דבר פשוט ביותר;) וזה קשור לניתוחים, מזה משנה כמה ניתוחים אם בכלל היו?! אם היו 2 או 5 זה משנה ת'עובדה של גדולתו המיוחדת של מלך-הפופ?!;) תודי שממש ,אבל ממש, לאאא... צודק?!;) אז למה לדון בכלל בפרט שולי שכזה... ברוכה הבאה כבר מסרתי?!;)
וחג שמח!

HOT4Umichael

New member
כמה תשובות והבהרות....

קודם כל,זה כן נכון שאבא שלו היכה אותו בילדותו.... אפילו מייקל אמר את זה בכל מני ראיונות (ותוך כדי ביקש סליחה מאבא שלו שהוא משחיר אותו און ליין
) ואף אמר שהוא סולח לו על הכל ( כי הוא כה מדהים וטהור...) !!!
"במה בדיוק אביו התעלל בו?" התעלל= הכוונה להתעללות פיזית..הוא היה מרביץ לו ומתנהג איתו כמו גנרל!! (אם לזה התכוונת..)
האהבה לילדים
מייקל אוהב ילדים בלי קשר לילדות שלו... הוא רואה בילדים משו טהור אמיתי ונכון בעולם הזה...על כן הוא אוהב אותם ודואג להם. הוא גם עושה את כל זה (בעיקר דאג לילדים חולים ) כדי שהם לא יחוו/ירגישו אפילו מאית ממה שהוא הרגיש כילד.
וטיליגו
למייקל יש מחלת עור שנקראת "וטיליגו" ... זו מחלה שמבהירה את העור... מייקל צריך להיות מוגן מהשמש כל חייו,כדי שהיא לא תפגע לו בעור והמצב יחמיר.. (בגלל זה כל המטריות באמצע אוגוסט..-אם את תוהה.. חחחחח.. ) אני,אישית, מאמינה שאיכשהו הוא "נתן דחיפה" למחלה כדי שצבע עורו יהיה אחיד ולא שחור-לבן. אחרת הוא יראה כמו דלמטי חחחחחחחח......
- אני באופן אישי, מעדיפה אותו לבן !!!
חוצמזה שהמשיח צריך להיות לבן (טהור) ולא שחור חחחחח
"כאב לי לראות שמבחור נאה הוא הפך לדמות מוזרה, אין זכר למייקל ג'קסון של פעם" חחחחחחחחחעעעע.....
כפרע.. אנשים היו מתים להראות כמו ה"דמות המוזרה" הזאת... הוא יישות אלוהית, יפה ומדהימה !!! בקשר ל "אין זכר מפעם..." הוא נראה אותו דבר..(אולי זה נשמע מצחיק להגיד) הוא ממש דומה לעצמו. בקשר לניתוחים באף.. מייקל אומר שהוא עשה רק 2 ניתוחים באף.. חחעעע... אקפצץ להאמין לו. אבל זה לא משנה כי הוא נראה מועיילף... {חוצמזה שהוא עשה אותם לא בשביל היופי, אלא מבחינה בריאותית (או אפילו ווקאלית.. יש מישהו שמסכים איתי בעניין?!) } "מה קרה לאף שלו?..." האהא?!?!?
לא קרה לאף שלו שום דבר !!! להפך... המשולש הוא כה דגול שכבר אי אפשר לסגוד יותר.... (טעימלייייי משולש דגול
)
"מה עם מייקל כיום? " כפי שכבר ענו לך, מייקל עובד על הקאמבק שלו.... אני מקווה שבסביבות סוף 2008 נשמע כבר משו מהמשיח הנסגד הזה !!! חוצמזה,שהוא דיגמן (
) לרוברטו קאוולי במגזין ווג האיטלקי (יש שם תמונות גישדוריות אויש) הוא חודר חזרה לתודעה של האנשים לאט ובבטיחות !!! זהו
הפצצת בשאלות אז אני הפצצתי בתשובות !! אטוץ' נטלי

בריט23

New member
תודה רבה לכולכם../images/Emo13.gif

אני שמחה שעכשיו אני יודעת הרבה יותר פרטים על מייקל, הרבה שנים לא שמעתי ממנו. התגעגעתי אליו מאוד... הלואי שהוא יחזור בקאמבק!! זה יהיה גדול!!! לגבי זה שאמרתי שהמראה שלו נהיה מוזר זה כי לפעמים יוצא לי לראות תמונות שלו.. (אני לא יודעת עד כמה הן עדכניות) שבהן כמעט ואין לו אף, זה די הדאיג אותי. כאילו חשבתי לעצמי - מה קרה לאף שלו, היה לו פעם אף קטן וחמוד כזה.. (לא היה צורך להקטין אותו עוד יותר)... טוב, אבל לא נורא העיקר שהוא בסדר ולא קרה לו שומדבר קריטי :))

g a g a

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

אף על פי שענו לך על שאלותייך, אני ממליצה לך להיכנס לקישורי הפורום ול"טאגליינס" כדי ללמוד עוד על מייקל כאומן וכאדם פרטי
שהות נעימה

למעלה