ילדותיות בגילאי השלושים פלוס...

neuron

New member
ילדותיות בגילאי השלושים פלוס...

אישה(?) אחת גילתה בי עניין בעקבות מפגש מיקרי בינינו במסגרת מסוימת בו היא גם יכלה לחלץ עלי מספר פרטים ממכרים משותפים. היא גילתה בי מספיק עניין כך שעל אף שהיא ידעה שאני צעיר ממנה במספר שנים היא החליטה ליזום ולפנות אלי. קבענו פגישה כבר למחרת- בילינו ערב של שיחה קולחת בפאב. עוד קודם לסיום הפגישה הייתה זו היא שפנתה אלי בחיוך מעט נבוך ומעט מהוסס ושאלה: "אתה חושב שתהיה פגישה שניה?". מאחר ואני אדם כן וישיר, ומאחר והתרשמתי לחיוב מהישירות שלה אז פשוט עניתי: "כן ...עד כמה שזה תלוי בי אז כן- תהיה פגישה שניה". היא חייכה והנהנה לחיוב. המשכנו לשוחח עוד זמן מה בניחותה. בסיום הפגישה נפרדנו בלחיצת יד עדינה ומתמשכת, נישקתי אותה בעדינות על הלחי, היא חייכה ואמרה שהיא תמתין לשיחת הטלפון ממני. התקשרתי אליה למחרת בצהריים ...סתם בכדי לברר לשלומה ולא מתוך כוונה לקבוע פגישה (וגם בגלל שאני לא נהנה בלמתוח את הסבלנות של הנשים שאיתן אני מבלה). היא הציעה להפגש עוד באותו הערב. היא אמרה שהיא תתקשר בשעה מסוימת בכדי לתאם את הפגישה במדויק. היא לא התקשרה בשעה היעודה. התקשרתי אני ...היא לא ענתה- השארתי הודעה. לא היססתי, והתקשרתי פעמיים נוספות בהמשך אותו ערב, רק בכדי למנוע מצב שבו קשר נחמד עם פוטנציאל יתקלקל בגלל חוסר הבנה או תקלה טכנית ...היא לא השיבה לפלאפון (כן, כל שיחותי אליה היו לפלאפון. המכשיר הזה שאנשים מסתובבים צמוד אליו ושיש בו דברים נפלאים כמו תא קולי ושיחה מזוהה!). התקשרתי למחרת- היא ענתה. היא טענה שלא קיבלה את הודעותי(?!) ושהיא מתנצלת שהיא לא התקשרה כפי שהבטיחה (לא היה לה תירוץ!). מאחר ואני אדם כן וישיר (כבר אמרתי את זה?!) הסברתי לה שהתנהגות מעין זו לא גורמת לי להרגיש טוב כשהיא מתרחשת בראשיתו של קשר. היא הסכימה, הבינה והתנצלה בשנית. היא שוב הציעה פגישה ליום המחרת. אמרתי לה בג'נטלמניות שאני אהיה זה שיתקשר הפעם לצרכי התיאום. התקשרתי למחרת בשעות הערב המוקדמות ...היא לא ענתה. השארתי הודעה. התקשרתי שוב שעה אחר כך (לא בגלל שאני לחוץ אלא פשוט משיקולים לוגיסטיים של קביעת הפגישה בשעות סבירות במקום מוסכם מראש) ...והשראתי שוב הודעה. שוב התקשרתי, שעה וחצי מאוחר יותר ...הקו היה תפוס. חמש דקות אחר כך עדיין תפוס. עוד חמש דקות ואני שוב מתקשר- היא לא ענתה ופשוט ניתקתי. היא לא התקשרה מאז ולא הגיבה להודעות שהשארתי. אבל אל תטעו- אני אומנם כועס ומאוכזב שמה שנדמה היה כתחילתו של דבר טוב כשל, אך אני בהחלט אינני חש אכזבה מכך שלבסוף לא יהיה ביני לבינה דבר. כי מהתנהגותה זו ניתנה לי ההזדמנות ללמוד על טיבה של אותה אישה. כבר למדתי שישנן נשים(ואולי הן רק ילדות???) שאין להן את המיומניות לקשר עם גבר ...יש להן את הפוטנציאל (אותה אישה ניחנה סה"כ ביופי ובמידה נאה של אינטלקט) אך לא יותר מפוטנציאל! הן פחדניות! הן פוחדות שזה יגמר עוד לפני שזה מתחיל. הפחד שלהן הוא כה גדול שהן מכשילות כל פוטנציאל לקשר טוב בגלל התנהגות אינפנטילית. הן יוזמות קשרים עם גברים שווים (ואני לא אומר את זה בגלל שאני שחצן- אני אומר את זה רק בגלל שאני כן וישיר) רק בכדי לבדוק את הגבולות- רק בכדי ללמוד עד כמה הן שוות. אבל הן לא הולכות עם זה עד הסוף ...פשוט בגלל שכל מהותן היא אישיות לקויה בעטיפה מרשימה. בכך הן גוזרות על עצמן חיי זוגיות לא מספקים. כי הן בסוף ימצאו לעצמן גבר שידבוק בהן, אבל תמיד הוא יהיה קצת פחות- פחות נאה, פחות חכם ...פחות מבין ...אחד שקל לעשות בו מניפולציות. אחד שהן נמצאות בעמדת כוח ביחס אליו ...אחד שנותן תחושת ביטחון- הוא כאן היום, הוא יהיה כאן גם מחר, ועד בכלל ...עד שהיא ורק היא תחליט שזה נגמר. וגם אם הוא יפתיע ויעזוב אז זה לא נורא- כי ממילא הוא לא היה לרמה שלה. ...והוא יעזוב

פייקו

New member
למה אתה בוכה? תתבגר

אז מצאת חן בעיניה לרגע -קסם לה שהוקסמת ממנה - נפחת לה מעט את החזה - (בשבילך שדיים נראה לי שאתה עדיין במצב של יונק)-הלכה משם לא התאים לה נגמר.. ואתה כמו ילד קטן חוזר לחצר המשחקים וחמפש את הקרעים בשמים -"אני מתקשר ומתקשר" והיא לא עונה גם להודעות היא לא מגיבה ..מה עוד לא הבנת שהייתה בחצר המשחקים הפרטית שלה.. סע ילד תחפש לך אהבה שתדליק אותך כמו מכשפה תרים אותך למעלה תוריד אותך על ברכיך שתתן לך לצרוח ואולי לבכות מאושר.. ולא אחת שתתן לך לבכות ולייל כמו ילד שלקחו לו את הקרטיב.. תן גז אחי -הים רחב הדגים בו רבים תבחר לה דגיגה יפה ודקיקה ותאהב אותה .

../images/Emo4.gif

מעניינת אותי הצורה הזו שאנשים פגועים מפרשים דברים. אולי היא לא מפחדת ופשוט שחקה איתך סתם לשם ההנאה [לא זה יותר בוגר, אבל עדיין, זה שונה.]? אולי סתם עלית לה על העצבים? אבל לא יכול להיות, הרי אתה בחור שווה, כן וישיר שכל בחורה תתחנן לקרבתך.

אוי נו דיי

זה בדיוק כמו "הילדים צחקו עליך? הם סתם מקנאים!" של האמא. אז פגשת בחורה שלא הייתה סגורה עליך, ולא היו לה ביצים להגיד את זה בצורה מכובדת. עדיין לא ברור, איך בנית תיאוריה שלמה, לפיה לבחורה שמסננת אותך יש חרדות נטישה, וכמובן שיהיה לה רע כל החיים, והיא לא תמצא גבר שווה, וכשהיא כבר תתפשר יזרקו אותה וכו' וכו'. רק לא הבנתי מה כל כך מאיים בך, הרי התקשרת אליה פי ארבע ממה שהנימוס מחייב. ת'אמת, אם מישהו/י חדש/ה אומרים "אני אתקשר", עדיף לתת לו להתקשר, מקסימום לנסות פעם אחת. אולי היא אפילו התלבטה, ונבהלה מכל הטלפונים.

neuron

New member
...כנראה שלא

...אבל אני מבין טוב כשמדברים איתי עברית

neuron

New member
מה

בדיוק הנימוס מחייב? ולמה בכלל להתקשר רק כפי שהנימוס מחייב? מה רע בלעשות מאמץ מעבר ל"מה שהנימוס מחייב" בכדי לעמוד בקשר עם אישה בה אני מעוניין? ושלוש טלפונים בערב (במרווחים של שעה וכשהיא איננה משיבה לאף אחד מהם)בוהיא הציעה שניפגש ושהיינו צפויים להפגש בו זה באמת הרבה? ואם יש לי תוכניות אחרות לאותו הערב, אין לי זכות לברר מבעוד מועד מה בסוף קורה איתה? מה אני אמור לעשות- להסתפק בניסיון אחד ואז לצאת מהבית ולגלות בסוף שאני הייתי זה שהבריז לה? התגובות שנתתם לי מציירות תמונה כאילו אני רודף אותה בצורה אינטנסיבית במשך שבועות ארוכים כשהמציאות הייתה אחרת: היא הייתה זו שיזמה את הקשר. היא הייתה זו שניסתה לגלות אם אני מעוניין בהמשך. היא הייתה זו שבסוף הפגישה אמרה "אני אחכה לטלפון ממך" היא הייתה זו שהציעה לי בשיחת הטלפון שלמחרת אותו היום להפגש עוד באותו הערב. בקיצור- היא הייתה זו שהביע במעשים אלו מידה רבה של עניין בהמשך, אלא אם מעשים אלו הם אינם מעשים של הבעת עניין. אפילו אם היה לה עניין לדחות אותי בצורה מנומסת, אני מתקשה להבין למה היא הייתה צריכה להגיד שהיא מחכה שאתקשר, או למה היא יזמה פגישה נוספת מידית. ולפי דעתי, מי שמתנהגת באופן שכזה ואיננה מסוגלת ללכת עד הסוף או בכלל מבלי שיש לה כוונות ללכת עד הסוף, מתנהגת בצורה לא בוגרת.

Vdrums

New member
היא והיא והיא והיא והיא והיא

והיא החליטה שלא מתאים לה וזהו. היא בדקה דיברה יצאה ראתה . אז מה אם אמרה שהיא מחכה לטלפון, מהרגע שהיא סימה לומר את זה עברו לה הרבה דברים בראש, צא מהבועה שלך. תראה איך אתה מתעסק בה וחופר כמו ארכיאולוג. שכח מזה וזהו, יצאה טיפשה מה זה חשוב? למה אתה אכול סרטים? ההפסד כולו שלה. תמשיך הלאה!!!!

אני מסכימה אתך במאה אחוז

היא התנהגה בצורה לא בוגרת, לא מכובדת ולא הוגנת. עדיין, התיאוריה שפיתחת הייתה מרחיקת לכת. יש מליון סיבות להתנהגות מהסוג שתיארת, רובן אינן פאתולוגיות. כמו כל האנשים שלווים כסף ולא מחזירים בזמן, או מבטיחים עזרה בחיפוש עבודה ואפילו לא נוגעים בקורות החיים שלך, היא עשתה משהו לא בסדר - אבל עדיין בגדר של התנהגות סבירה, גם אם לא רצויה. אני מסכימה אתך במאת האחוזים, שלא צריך להתרגש יתר על המידה מכללי נימוס, אבל לדעתי (רק לדעתי! לא כולם תעתיקים שלי, זה ברור), ריבוי הטלפונים (שלושה טלפונים ממישהו שסיכמנו שאני אתקשר אליו עונים אצלי להגדרה הזאת) יכול להלחיץ. אין כללים אוניברסליים, זה נכון, אבל עודף יוזמה עשוי להרתיע לא פחות מחוסר יוזמה - חשוב לקחת בחשבון גם את האופציה הזאת. שוב, אתה לא עומד כאן למשפט, וגם לא היא. אנחנו מנתחים סיטואציה. הצורה שהיא התנהגה אינה צורה שהייתי רוצה שיתנהגו אלי, ושלושת הטלפונים שלך הם לגיטימיים, אבל לדעתי, יש כאן הבדל בין להיות צודק ללהיות חכם. אם כוונתך להוכיח אותה, ניצחת. אם היה לך עניין בה, אז לא... אלא אם כל העניין בכלל לא קשור בך, גם זאת אפשרות.

הגזמת עם הטלפונים.....

מתקשרים פעם אחת פעמיים גג!!!!!! הבחורה שיחקה בך חבר,,,, כנראה היא סבלה מחוסר בטחון עצמי ואתה פשוט היית שם בכדי לעלות לה אותו....וברע שזה קרה היא פשוט הלכה, כאילו:"קיבלה את מה שהיא רצתה וזהו!! " בחורות כאלה יש המון , פשוט צריך לדעת לשחק בהן ולתת להן להיתבשל במיץ של עצמן. צא מזה תמשיך לחיות עזוב אותך מהשטויות.

leper

New member
אני לא בטוח שהיא פחדנית

ואני בכלל לא בטוח שהסיבה שאתה צעיר היא הסיבה שבגללה היא החליטה שהיא לא רוצה בקשר. יכול להיות שאתה הייתה אמור להיות "ריבאונד" שלה ואז משהו התעורר מחדש. יכול להיות שהפחת בה רוח חיים שובבית והיא גילתה שזה לא לגילה או שיש לה כיוונים אחרים. יכול להיות שהיא לא כנה וישירה כמוך ולכן היא לא אמרה לך את דעתה אלא בחנה אותך. ויכול להיות ויכול להיות ויכול להיות...... אני בהחלט מסכים שיש פחדים בנשים שנראים מהצד כ-לא הגיונים, אבל לא אני ולא אתה בנעליים של הנשים הללו כדי לשפוט אם מה שהן רוצות למען עצמן הוא הדבר הנכון בשבילן, ואולי הן חוששות שלא יפגשו את "האחד" כי "כל הטובים תפוסים", אני לא שופט אותן, אני מאחל להן למצוא את האושר בדרכם. גם אם כואב הלב לנוכח הבחירה שנראת "מוטעת". אני לא רב סמכות לדייטים אך אני חושב שלהיות ישר וכנה, יכול להיות שזה עלול ליצור רתיעה,גם אם אתה מעיד על כך על עצמך,בתחילת הערב.

Sam Anand Nityo

New member
לכן אני אומר...

שעדיף ללכת על משהו. למצות את מה שנכון וראוי ושווה לנסות, אך לא להגזים. במקום לחשוש מראש, עדיף לתת למציאות לקבוע. בסופו של דבר זו מציאות שנוצרת מבחירות שלנו. מנסיוני למדתי, שאחרי שקשר מסוים מגיע לשלב של צעד מפורש, רצוי לקחת את הספייס (וגם לתת לצד השני). לא צריך להתנצל, רק לומר בדיוק איפה אתה עומד עכשיו. נשים מעריכות כנות, אפילו שהם נוטות "להתבאס" בקלות מזה. לא, זה לא יתפרש כפחדנות או הססנות, אלא הפוגה (קצרה, אחי, אל תיקח שבוע... זה כבר יתפספס), בתנאי שתהיה ברור ובטוח בעצמך. אם לאחר יום יומיים, אתה מפחד מדי, מרגיש שזה לא זה, ירד לך, זו התפכחות. אל תנסה לנתח אותה יותר מדי. תקשיב לאינטואיציה שלך (אם היא כבר עזרה לך פעם או פעמיים בחיים), ותמשיך הלאה. כך לפחות תדע שניסית, ולא תבלה שבועיים בתהיות "מה היה קורה אילו". עד כה דיברתי בלשון זכר, אבל הדבר תקף גם לגבי נשים. עד כאן, (ק)סם.

למעלה