ילדות בנות שנה וחצי

babi12

New member
ילדות בנות שנה וחצי

שלום. אני חדשה פה, ואני אמא לשתי בנות מקסימות בנות שנה וחצי ( תאומות ). מעיון בפורום אני רואה בעיקר הודעות עם רעיונות לפעילויות עם ילדים די גדולים ( יחסית ) ואני אשמח לקבל רעיונות לדברים שאפשר לעשות עם ילדים בגיל הזה . תודה מראש :)למגיבים

אפרז

New member
ציור עם צבעי ידיים.

כשבני היה בגיל הזה, חיממתי היטב את הבית (חורף עכשיו), פרסתי יריעת נייר גדולה מאד על הריצפה (בצד שמתי מגבת גדולה), וביחד עשינו הטבעות של ידיים ורגליים על כל היריעה. אחר-כך הוא זחל על הנייר וצייר עם הברכיים. היריעה הפכה להיות מפת שולחן מקסימה לאיזה יום הולדת (של אחד מבני המשפחה). דרך-אגב, המגבת היא לנקיון הרגליים עד האמבטיה.

סערות

New member
משחקים שונים עם מרקמים משחקי השחלה

לתוך קופסאות וגם אטריות עם פתחים גדולים מאד (יש גלגלים) לתוך שרוך. אני נתתי לילדים הפרטיים שלי גם מספריים לגזור. העברת דברים מכלי לכלי עם כף. בקיצור בגיל הזה כל דבר יכול לשמש משחק. קצף גילוח באמבטיה, מריחת דבק על קרטון דק והדבקת צורות מסול חתיכות נייר וכו'

גם לי יש תאומות...

הן עכשיו בנות 4.5 אבל בגיל של התאומות שלך מעבר לרעיונות שנתנו לך מקודם הן אהבו לעבוד בחימר רך,וגם לצייר בגואש עם מכחול-מאוד מפתח את המוטוריקה- אפשר להכין מגנטים מבצק.

lorli

New member
עוד משהו שאני עושה עם הבת

פיסול בפלסטלינה בצק מלח מדבקות שונות השחלת חרוזים (בהשגחה מלאה!!!)

Jazz Singer

New member
היי lorli

האם ידוע לך במקרה מה ההבדלת בין בצק מלח לבצק סוכר?

lorli

New member
ההבדל בין בצק מלח לבצק סוכר

- בצק מלח מחוספס - בצק סוכר חלק - בצק מלח קל יותר לעבודה - בצק סוכר קצת דביק וצריך לעבוד עם קורנפלור - בצק מלח מורכב ממים קמח ומלח - בצק סוכר מורכב מהרבה חומרים - בצק מלח קל להכנה - בצק סוכר עדיף לקנות כי עולה אותו דבר כמו להכין בבית וקשה להכין אותו. - לילדים קטנים מומלץ יותר בצק מלח - בבצק סוכר יש גלטין ופחות בריא לאכול (ילדים קטנים טועמים הכל) בצק מלח מתקשה בתנור ולפעמים לוקח המון זמן - בצק סוכר מתקשה באוויר בשניהם אפשר לפסל דברים מדהימים את שניהם ניתן לצבוע בצבעי מאכל ואת בצק המלח אפשר אחרי הייבוש לצבוע בכל צבע זה מה שעולה לי כרגע מחכה לראות תוצאות

למעלה