ילדים אני צריכה את עזרתכם דחוף !!!

tami-01

New member
ילדים אני צריכה את עזרתכם דחוף !!!

אני מחוברת דרך SERFREE והיום מיהי צוטטה איצי עם פרטים מלאים שלי ושל המפחה שלי. זה לא מישהי שאני מכירה ואלו לא פרטים שאני עצמי יודעת אותם על פה או שננתי למיהו בכלל!!! האם מישהו ניתקל במצב כזה? אפשר לאתר את המצוטטת? או להימנע ממצב זה?

alona..

New member
כן, נתקלתי

וזו מישהי או אפילו מישהו שמכיר אותך. אולי לא באמת מכיר, אולי רק מהנט, אבל מישהו שטרח לחבר פיסות פאזל אבודות דרך עקבות שהשארת פה ושם, אולי אפילו פה. לא רק שנתקלתי במקרה הזה, אלא שהבחור שעשה את זה נטפל אליי למשך יותר משלושה שבועות. כל פעם שהייתי בצ`אט הוא היה שם, מספר לי דברים שגם אני שכחתי מזמן. וגם כיום הוא מגיע מידי פעם. נבהלתי כהוגן, לא בגלל הפרטים שהוא ידע עליי, אלא מכיוון שהרגשתי חסרת הגנה, וגם בגלל האובססיה שלו אליי. בעקרון בכדי לאתר את המצ`וטט את צריכה תוכנה שעולה על מספר המשתמש שלו (ip) ומביני עניין בעזרת מספר זה יוכלו לספק לך פרטים עליו. אבל, תחשבי רגע, בשביל מה? למה לטרוח לאתר אותו? מה באמת הוא כבר יכול לעשות לך? קשה להאמין אבל המטרה היחידה שלו היא היחס שלך, יש גם כאלה. וכשאת נבהלת ממנו ומגיעה למצב שבו את חוקרת אודותיו, הוא השיג את המטרה, בגדול. לא באמת אכפת לי מה הוא משיג או לא. אם זה יעזור לך אז נסי להשיג את הפרטים עליו, אבל, מה תעשי עם זה? הוא לא באמת יעשה משהו עם כל הפרטים שיש לו עלייך. אז למה? אני אישית ניסיתי לאתר את אותו המצ`וטט, רק אחרי שהתקפתי אותו הבנתי שטעיתי בגדול. ואז כבר ויתרתי על הנסיונות לאתר את המטריד האמיתי, כי זה באמת קשה למי שלא באמת מבין במחשבים. סתם סרט מיותר. עצה שלי, תשכחי ממנו, הוא לא קיים.

tami-01

New member
אוקי .. המשך...

א. זה לא הוא זו היא או לפחות כך הוא/היא מזדהים. ב. אני לא !!! ואני אומרת זאת בוודאות מלאה לא מסרתי מידע זה בשום מקום! ג. יש לה מידע שאפילו אני לא ידעתי!!!! ורק לאחר בדיקה התבררה אמיתותותו. וזה מה שמבהיל אותי!(ואני מדברת על ת.ז. של בני משפחה וכדומה ...) איך זה יתכן ? קיימת אפשרות להגיע למידע על אנשים בדרך לא חוקית?

alexsam

New member
טוב תראי...

אנחנו חיים בעולם לא מושלם. המידע עליך שמור בהרבה מאוד מקומות והיו מקרים רבים של מה שאת ואלונה מספרות. זה יכול להתחיל מזה שאת מוסרת את מספר טלפון שלך למישהו והוא כבר יודע איפה את גרה ומה הכתובת שלך בעזרת אתרים באינטרנט כמו Halloo.co.il או בעזרת כמה פרטים מהICQ אנשים יכולים לבנות את כל הפרופיל שלך ולהשתמש בו נגדך. אבל ככה זה בעומם שלנו ואין אפשרות לברוח מזה כי תמיד יהיה מישהו שיש לו גישה לפרטים של אנשים (לדוגמה עובד משרד הפנים) ותמיד יהיה מישהו שיש לו גישה והוא בשמחה ירצה להרוויח קצת כסף ותמיד יהיה מישהו שירצה לקנות את המידע הזה.

tami-01

New member
אלכס ...

לא נולדתי אתמול ואני מבטיחה לך אין שום ססיכוי שמידע כלשהו יצא ממני! איך לכל הרוחות עלו על פרטים אלו? לפי מה ? שם? מה?! חייב להיות להם משהו כבסיס התחלה!

alexsam

New member
זה יכול להיות.....

זה יכול להיות כל דבר..... אפילו כמו שאמרת מספר טלפון. או אולי למישהו מהאנשים שאת מכירה משעמם בחיים הוא עושה את זה. אבל לא לדעוג והכל יהיה בסדר.

tami-01

New member
אלכס אם הייתי אומרת

את מס` הטלפון שלי או כל מידע אחר לא הייתי מתפלא. ולמה לא לדאוג כשמישהו יודע עלי פרטים שאפילו אני הייתי צריכה לוודא את אמיתותם!!

Ey@L

New member
ייתכן....

במידה ואולי הוא מצא את השם משפחה שלך...אז כניראה שאותו אחד השיג את הדיסק של משרד הפנים (כמובן בצורה לא חוקית) ושם יש מספיק פרטים עליך (-; כמובן שמה שהוא עושה לא חוקי!

tami-01

New member
מעבר למידע מאד אישי שיש לו/לה עלי..

אני צריכה לחשוש ?

Ey@L

New member
לא....אבל...

מה הוא כבר יכול לדעת עליך... אולי יש משהו במחשב שלך(קובץ של קורות חיים או משהו כזה) שדרך זה הוא יכל לגלות פרטים עליך? (בהנחה שהוא פרץ אליך)

tami-01

New member
בהנחה שהוא פרץ...

איך אני מוודא את זה? יש אפשרות לעקוב אחר הפורץ?

Ey@L

New member
תשובה

יש לך אנטי וירוס מעודכן? אז אין לך ממש מה לדאוג. בנוסף הייתי ממליץ לך להתקין תוכנת הגנה נוספת כמו zonealarm.

tami-01

New member
אם לא קשה לך ...

אפשר קישורים להורדת אנטי ווירוס מעודכן והתוכנה השניה ZONEALARM

Ey@L

New member
קישורים כבקשתך

תבחרי את מה שניראה לך! כולם מומלצים!

לורה..

New member
יו...קרה לי אותו דבר

צ`וטטתי עם מישהו...מסרתי לו רק שם פרטי... ובהמשך תאריך לידה גם...סתם תוך כדי שיחה תמימה... רק הוא,לא היה תמים....יש לו גישה למסוף האזרחי,בהמשך הסתבר לי שהוא עו``ד אזרחי,והוא ניצל את זה...כמו שארע לך,ארע לי,הוא סיפר לי פרטים אודותיי שגם אני שכחתי מהם...זה מאד מלחיץ ומפחיד... אבל צדקת בעצתך...פשוט לשכוח ממנו,ולהמשיך הלאה.... לורה

mmm

New member
ובכן...

לי נראה שמישהו מנסה לעבוד עליך, או שמשהו פרץ לסרפרי(אינני יודע אם נתת להם פרטים כשהתחברת). אם לא נתת פרטים כנראה(אינני יודע את גילך) , אלמוני ופלוני החליטו לצחוק ובוודאי עבדו עלייך. אם לא, ובכן אולי פלוני פרץ למחשב שלך? בקיצור כמו שאלונה אמרה תשכחי ממנו, ו...ובכן אולי תתרחקי לכמה זמן מהצאט.

למעלה