כן, נתקלתי
וזו מישהי או אפילו מישהו שמכיר אותך. אולי לא באמת מכיר, אולי רק מהנט, אבל מישהו שטרח לחבר פיסות פאזל אבודות דרך עקבות שהשארת פה ושם, אולי אפילו פה. לא רק שנתקלתי במקרה הזה, אלא שהבחור שעשה את זה נטפל אליי למשך יותר משלושה שבועות. כל פעם שהייתי בצ`אט הוא היה שם, מספר לי דברים שגם אני שכחתי מזמן. וגם כיום הוא מגיע מידי פעם. נבהלתי כהוגן, לא בגלל הפרטים שהוא ידע עליי, אלא מכיוון שהרגשתי חסרת הגנה, וגם בגלל האובססיה שלו אליי. בעקרון בכדי לאתר את המצ`וטט את צריכה תוכנה שעולה על מספר המשתמש שלו (ip) ומביני עניין בעזרת מספר זה יוכלו לספק לך פרטים עליו. אבל, תחשבי רגע, בשביל מה? למה לטרוח לאתר אותו? מה באמת הוא כבר יכול לעשות לך? קשה להאמין אבל המטרה היחידה שלו היא היחס שלך, יש גם כאלה. וכשאת נבהלת ממנו ומגיעה למצב שבו את חוקרת אודותיו, הוא השיג את המטרה, בגדול. לא באמת אכפת לי מה הוא משיג או לא. אם זה יעזור לך אז נסי להשיג את הפרטים עליו, אבל, מה תעשי עם זה? הוא לא באמת יעשה משהו עם כל הפרטים שיש לו עלייך. אז למה? אני אישית ניסיתי לאתר את אותו המצ`וטט, רק אחרי שהתקפתי אותו הבנתי שטעיתי בגדול. ואז כבר ויתרתי על הנסיונות לאתר את המטריד האמיתי, כי זה באמת קשה למי שלא באמת מבין במחשבים. סתם סרט מיותר. עצה שלי, תשכחי ממנו, הוא לא קיים.