"ילדים בבעלות המדינה" סרט ביס דוקו ב22:00

"ילדים בבעלות המדינה" סרט ביס דוקו ב22:00

סרט הערב ביס דוקו "ילדים בבעלות המדינה":
מהאתר של יס: "הם הילדים שלנו... הם יישארו ברוסיה...".בכל שנה עולה כמות המשפחות ברחבי העולם שאינן יכולות להביא לעולם ילדים ביולוגיים. .בעוד שברוסיה ישנם כמעט 500000 יתומים שממתינים להזדמנות למצוא הורים מאמצים האימוץ ברוסיה אינו פופולארי כל-כך ולכן הסיכוי הכמעט יחידי של הילדים הללו הוא אימוץ בינלאומי. .אך בדצמבר 2012 הנשיא פוטין חתם על הצעת החוק של דימא יאקובלב שאוסרת על אזרחים מאמריקה ומכמה מדינות אירופאיות לאמץ ילדים רוסיים. .קטרינה מוריס מארה"ב היתה אחת מאותן משפחות שתהליך האימוץ שהחלו נתקע בשל החוק החדש. קטרינה החלה בתהליך האימוץ של נטשה ילדה בת 5 עם תסמונת דאון שסיכויי האימוץ שלה היו קלושים מלכתחילה. .אך קטרינה החליטה שהיא עומדת להיאבק עליה. .עיתונאים ואקטיביסטים רוסיים החליטו לעזור לקטרינה במאמציה כשהם ניצבים מול מערכת אימוץ רוסית שמגלגלת מיליארדים תוך צלילה למשחקים פוליטיים בינלאומים. .האם יצליח תהליך האימוץ של נטשה?.בימוי: אולגה ארלסקואס ניקיטה טיחונוב-ראו (58 דק רוסיה/ספרד 2014) .
לי אין כבלים, מקווה שבהמשך יעלו גם לרשת.

fatfat

New member
תודה על הקישור.

אין לי יס כך שהצפייה בתוכנית תידחה לסופ"ש בו נגיע לבקר את אמי

זואילי

New member
הקדמת אותי. בדיוק באתי לכתוב על זה

עוד לפני צפייה אני מצומררת..
זה הכל בזמן בו הייתי ברוסיה והדים של פעולותיו של פוטין כבר היו סביבי ובזמנו הכניסו אותי לחרדות על.
תודה על מזלי הטוב שהפעם החליט לכבד אותי במתנה הקסומה שלי שעכשיו ברצינות תהומית עושה אמבטיה לשועל דני ולארנב דני.

China8

New member
כל כך עצוב

לפני כשנתיים היה סרט נוסף שעורר הדים, נדמה לי שהוא נקרא STUCK על ילדים ש"תקועים" במוסדות בעוד גלגלי הבירוקרטיה טוחנים לאט...כלומר כאלה שנתקעו בגלל שינויי מדיניות, לאחר שאימוצם כבר אושר. גם על ילדים ברוסיה, אבל לא רק. נדמה לי שגם ממקומות אחרים, כמו ויטנאם.
כמה עצוב שילדים חסרי ישע סובלים בגלל מדיניות זו או אחרת.
&nbsp

זואילי

New member
נורא נורא נורא

סרט מדכא עד מאוד.
צפיתי עם הוריי. אבי התייפח ולא הפסיק לחשוב מה היה אם..
וכל הנאמר בסרט- ככ לא הפתיע אותי כי הכל סופר לי בזמנו ע"י הנציג המקומי, והרופא..
ידוע וכואב.

למעלה