ילדים, בגדים ואנחנו

• פותח הנושא hag70
  • פורסם בתאריך

hag70

New member
ילדים, בגדים ואנחנו../images/Emo66.gif

מרחיב קצת את השאלה של ליידי דרמה בנושא הבגדים: אכפת לכם מה הילדים שלכם לובשים? מבחינת התאמת צבעים, התאמת בגדים לארוע, עונה, גודל ומה לא. חוץ ממקרים קיצוניים שבהם ילד רוצה לצאת באמצע ינואר עם גופיה קצרה אני לא רואה בעיה בעיה עם הבגדים שהילדה בוחרת לעצמה (למרות שלכל אחד קר או חם לפי תחושתו הפנימית ואם אנחנו מרגישים שאנחנו צריכים מעיל מאד יכול להיות שלילד שלנו מתאים סוודר בלבד). ולמה אני שואל? כי תמיד בעיתוני ההורים יש מדורים וכתבות שנושאם "איך נתמודד אם הבגדים שהילדים שלנו בוחרים". ואני לא הצלחתי להבין את זה. מה יש להתמודד? הילד רוצה שילבש! למה זה אמור להפריע לי?

יוסף בא

New member
דעתי הלא קובעת

ילד צריך להראות סביר מבחינת הלבוש אני כן משתדל להלביש את אותו זוג גרביים ומשתדל להוריד שיכבה אחת ממה שאשתי מלבישה את הגדול עם פיג'מה לא יוצאים החוצה אבל אפשר להשאר איתה כול היום בבית (גם לנו אין בעיה עם זה) ובכללי הקטנה לבושה טוב והגדול עם אפודה תמיד בגלל חמותי (פולניה ביבוא אישי מפולין) כי הוא משתעל הרבה (נו טוב נגיד....) בכללי אין בעיה עם צבעים כול עוד זה לא נוראי מדי ואין לי בעיה עם ללכת יחף בבית גם אני הולך ככה ואבוי לי אם אשתי תקרא את התגובה הזאת

שילבשו מה שנעים וטוב להם. הם בוחרים את הבגדים

פעם חשבתיש הילדים מיצגים אותי - לפני שנים לא מעטות - ואז היה חשוב לי מה הם לובשים. היום, כשאני מבינה שהם מייצגים את עצמם (או לפחות לא אותי)חשוב לי שהבגדים יהיו נקיים. כל השאר - תלוי בהם. לכל אחד מהם יש טעם משלו וסיגנון משלו. הם באים איתי לקניית הבגדים כדי לבחור מה שהם אוהבים. כרגע - עוד אין עם זה בעיות. נראה, בגיל ההתבגרות אם עוד אחזיק בדעות אלו

Master Stav

New member
משתדל לאפשר להם מה שבא להם

אם כי מקפיד על הנושא הבריאותי מעבר לזה....אני בעד ילדים מאושרים שלא חוששים לקמט ו/או לקלקל בגד שלא נדבר על ליכלוך או ילדים שכבולים בהנחות היסוד של הוריהם לאירועים משתדלים להליביש אותם נקי ומסודר ....מעבר לזה ....החיים יפים

hirshfe

New member
שילבש מה שהוא רוצה

מודה אני, שאני לא מצליח להבין התאמת צבעים או אי התאמה. אבל, אישתי עוזרת לי שילד ילבש מה שהוא רוצה וזה כולל גופיה בינואר כאחד שגם כעכשיו מסתובב כל היום עם חולצות קצרות. אני זוכר כמה סבלתי מחום שהכריחו אותי להתלבש ארוך אני הבטחתי לעצמי שהילד שלי ילבש מה שהוא רוצה כרגע זה נראה שהוא הולך בכיוון שלי

ronnm

New member
בתור גבר מטרוסקסואל ../images/Emo8.gif אני מקפיד שהילד

יהיה לבוש יפה לפחות כמוני חוץ מלגן, כי שם גם ככה הכל חוזר מלוכלך...

למעלה