ילדים די...

ילדים די...

חבר'ה...באמת שהגזמתם...זה פורום של יוסי אזולאי, ואני בטוח לא גננת, אני מצפה מכם, שתכבדו פה אחד את השני, למרות שההיכרות בינכם היא וירטואלית לגמרי. לא בא לי לחסום אף אחד פה, ואני יכול לעשות את זה ואני באמת לא מאיים. המטרה שלי היא שיהיה פורום מצליח, שכל מי שאוהב את יוסי יוכל להתעדכן ולדבר עם מעריצים אחרים. נראה לכם לעניין שיוסי או כל מישהו אחר ייכנס ויראה את הפורום ככה??? אני ממש לא חושב. והתפקיד שלי זה למנוע מצב כזה. ניקול! תשמרי על שפה נורמלית, בלי קללות, את זו שהתחלת את המריבה המטופשת, ואם את מחפשת "אקשן" כמו שציינת בהודעה, אז לא, ממש לא בא לי אקשן מסוג כזה פה, אולי בפורום של שרית חדד. אני מבקש ממך להפסיק. בא למישהו לקלל? יש מסרים, וזו פעם אחרונה שאני מעיר על זה. אם בא לכם להגיד למישהו משהו שלא קשור לנושא הכללי (גם חיובי, וגם שלילי) יש את תיבת המסרים. ועוד משהו - בבקשה לשרשר את ההודעות לנושא שכבר פתחו, ולא לכתוב תגובה כהודעה בפני עצמה -זה מבלגן פה את העסק. זהו, אני מקווה שעכשיו הכל יותר ברור, מחקתי הכל. זה מאחורינו, אז יאללה בלי מריבות...לילה טוב.

חחח מה הקשר שרית חדד???

ואני הפסקתי היא המשיכה
.. בסדר אתה יודע מה?אני יעשה יותר מזה.. קרין,אני מצטערת,לא הייתי בסדר,תגובתי לא היתה לעניין,אני מבטיחה שזה לא יקרה שוב וזהו..סולחת?
ואני רצינית בקשר למה שאמרתי עכשיו.. מודה שהייתי משועממת,חיפשתי קצת אקשן..אז סורי.. מה אני יעשה שכולם עסוקים מידי בימים האחרונים?... ואריאל,מי ישמע איזה קללות...פאקצה..וואו איזה קללה אני גם לא מבינה מה אתה מקשר את פורום שרית חדד רק בגלל שבעבר (לפני שנה) הייתי שם (וטוב שהתקופה ההיא עברה ברוך השם)..אבל שיבושם לך.. לילה טוב שיהיה לך באמת..

"כוססס עמק ערס" - סוג של

לפי מה שידוע לי. אל תכעסי. פשוט תשתדלי לא לחפש "אקשן" מסוג כזה...
טוב נשמה?

moranush86

New member
ניקול? אני חשה כעס על אריאל מצידך??

ניקול וואלה אני אגיד לך את האמת, אולי קצת הגזמת אבל בסך הכל צדקת אבל אני חושבת שבאמת אין לך מה לכעוס (לפחות ככה קלטתי... אם זה לא נכון אז לא נורא אני כורדית אני אמורה לטעות......) אריאל לא רוצה פה ריבים למרות שיש שני צדדים למטבע והצד שלך פחות נחשף... אני אוהבת אותך!! מספיק לא?...

גם אני אוהב את ניקול../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

רק לפעמים היא "מרוקאית" מדי... :) גם אני חצי מרוקאי, אין לי משהו נגד... פשוט הכי קל להתנפל..א להבא שימי לבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

אני לא יודעת מה להגיד..

האמת שאין לי מה לכעוס על אריאל הוא צודק אני יודעת
אמרתי שהיה לי משעמם,אני שומרת על אחי כל היום בבית,מתה משיעמום,אז קצת רציתי אקשן..ואמרתי שאני מצטערת.. זהו אין לי מה להגיד יותר

חחחחחחחחחחחחחח....

חופש גדול!!! ואת בבית??? חכי כשתהיי בצבא. את תתחרטיייייי!

נראה לך כל החופש?!

אמא פשוט מובטלת (זאת אומרת כבר לא מיום ראשון) והיא במקום ההפך להיות בבית היא כל היום בסיפריה בת"א לומדת למבחנים ואחרי זה הולכת ללימודים..אבל היא לפעמיים חוזרת בצהריים אז היא ואחי נוסעים לאנשהו..ואני כבר מוצאת מה לעשות בקיצר זה לא שאני כל הזמן בבית,רק בימים האחרונים..מכמה סיבות (לא נורא,מחר אנלא בבית..)

ניקול+קרין = ח.ט.ל.נ.

חחחחחחח מכירים? שהפרחות כותבות באוטובוסים... חברות טובות לנצח נצחים למי שלא הבין... :)

למעלה