ילדים ופרסומות

gils33

New member
ילדים ופרסומות

מה דעתכם? הציעו לי מספר פעמים לקחת את הילדים לפרסומות, אני מאד נגד, אני יודע שזו השתעבדות. מה אתם אומרים הייתם לוקחים את הילד שלכם לפרסומת? אתם מודעים מה מצריך מאיתנו כהורים ומהם כילדים?

תלוי בהרבה גורמים

באופן גורף - אני לא נגד . זו לא השתעבדות אם שומרים על מינון נכון . אני יודעת היטב מה זה דורש . אם יודעים לשים גבולות ולשמור על הילדים ולא להפוך את זה לעיסוק עיקרי בחייו של הילד - אין לי שום בעיה עם זה.

Master Stav

New member
אני נגד .....

סורי אבל כמי שהיה בילדותו בתוך החרא הזה( 4 שנים שהיו "כיף" גדול ) אני יכול לומר שזה ניראה כיף גדול אבל בתכלס מדובר בחתיכת מאמץ שלא משתלם רגשית , שלא נדבר על הרבה מפח נפש לילדים, אחרי יום צילומים שלם לראות שכול מה שיצא זה 7 תמונת ו/או 12 שיניות על המסך גורם לילדים לסוג של מחשבה שאם היו מתאמצים יותר היו רואים אותם יותר, הגבולות בין פירסומת לסרטים כל שכן המציאות מטשטשים וההורים שלעיתים שוכחים שמדובר בילדים שלהם ומנסים להגשים את החלומות שלהם על גב הילדים .... ונקודה נוספת , כהורים אנו מודעים לכוח העצום של המדיה והפירסומת על הילדים שלנו, לא אחת אנו מוצאים עצמנו מתרעמים על האיכות הירודה של הפירסומת שלא נדבר על המסר שהיא מעביר מבחינה צרכנית קנינית והתנהגותית .....לטעמי לפחות אל לנו לתת לכך יד ... הציעו לי להביא את הילדים לפירסומות על כול אחד ואחת מהילדים שלי,יש לי קשרים בענף ובואו נאמר שיכולתי לעשות זאת בקלות יחסית התשובות תמיד היו לא בלי היסוס בגין הסיבות שמניתי למעלה , נכון מדובר בכסף לא רע בכלל אבל אני מעדיף את הילד שלי עיף מחוויות שנתנו לו משהו ולא מחוויות שלקחו ממנו משהו ....תמימות הילדות .

hirshfe

New member
גם אני קיבלתי הצעה לא ממזמן

אני חושב שנדב קטן מידי בכדי להחליט אבל ילד בן 8+- כבר לא יכול לדעת מה הוא רוצה? צריכים להסביר לו מראש, ולהיות עריים לשינויים במהלך הדרך לסגור בחוזה שבכל רגע אפשר לבטל את העיסקה. ואז למה לא?

ehaisraeliadv

New member
לא הייתי מתפתה

זוכרים את כל המקרים האלה שהתפרסמו על כל מיני חברות שאומרות לך שאתה נראה נהדר ובוא רק תעשה בוק בכמה אלפי שקלים ואנחנו כבר נסדר לך עבודות דוגמנות ? אז זה נשמע לי כאילו מישהו מצא נישה שיכולה להניב את אותן תוצאות ריווחיות על חשבון ההורים הגאים. מי מאיתנו לא סבור שילדיו ראויים להוביל קמפיין לטיטולי ג'ינס וכיו"ב. אלא שמעטים הילדים שאכן "זוכים" בכבוד ויתר ההורים שהשקיעו ב"בוק" נשארים עם אלבום די מביך וחיסרון כיס. מעבר לזה לא כל ילד מתאים להיות בר רפאלי. אני לא כל כך יודע במה זה כרוך (יען כי כשהייתי ילד ההורים שלי חשבו שיותר נכון שלא לטפח אצלי גאווה בגין המראה המושלם שלי) והייתי מנסה לדבר עם הורים לילדים שעשו את זה (מישהו אמר בר רפאלי ?) אלי

למעלה