אני נגד .....
סורי אבל כמי שהיה בילדותו בתוך החרא הזה( 4 שנים שהיו "כיף" גדול ) אני יכול לומר שזה ניראה כיף גדול אבל בתכלס מדובר בחתיכת מאמץ שלא משתלם רגשית , שלא נדבר על הרבה מפח נפש לילדים, אחרי יום צילומים שלם לראות שכול מה שיצא זה 7 תמונת ו/או 12 שיניות על המסך גורם לילדים לסוג של מחשבה שאם היו מתאמצים יותר היו רואים אותם יותר, הגבולות בין פירסומת לסרטים כל שכן המציאות מטשטשים וההורים שלעיתים שוכחים שמדובר בילדים שלהם ומנסים להגשים את החלומות שלהם על גב הילדים .... ונקודה נוספת , כהורים אנו מודעים לכוח העצום של המדיה והפירסומת על הילדים שלנו, לא אחת אנו מוצאים עצמנו מתרעמים על האיכות הירודה של הפירסומת שלא נדבר על המסר שהיא מעביר מבחינה צרכנית קנינית והתנהגותית .....לטעמי לפחות אל לנו לתת לכך יד ... הציעו לי להביא את הילדים לפירסומות על כול אחד ואחת מהילדים שלי,יש לי קשרים בענף ובואו נאמר שיכולתי לעשות זאת בקלות יחסית התשובות תמיד היו לא בלי היסוס בגין הסיבות שמניתי למעלה , נכון מדובר בכסף לא רע בכלל אבל אני מעדיף את הילד שלי עיף מחוויות שנתנו לו משהו ולא מחוויות שלקחו ממנו משהו ....תמימות הילדות .