ילדים זה שמחה

ילדים זה שמחה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo46.gif

לכל הטרוליות המאושרות באמהותן - זה מה שקורה לילדים מיותרים שבאו לעולם בשם הדת, הנורמה ו/או הרצון האגואיסטי של הוריהם. אני כותבת כאן מתוך דמעות של כעס וצער (על הילדים). אין לי יותר מילים. רק דמעות.

את חצופה במידה שלא תאמן

למיטב הבנתי, את רומזת שבגלל מקרים כאלו אסור לטרוליות המאושרות להביע את דעתן בדבר השמחה שבילדים. אז: 1. אמרתי פה כבר פעם שהורים שלא רוצים ילדים עדיף שלא ילדו ילדים. 2. הילדים המסכנים עברו התעללות לא כי הם נולדו בשם הדת או הנורמה או רצון הוריהם. הם עברו התעללות כי ההורים שלהם פשוט חיות, נקודה. הורים נורמלים לא מתעללים בילדיהם (או בכל אדם אחר) בלי קשר לסיבות שבגללן הם נולדו.

ההורים האלה לא חצופים -

הם הרבה יותר גרוע מזה, אבל זה לא אומר שאת היית בסדר ליצור את הקשר ביניהם לאימהות אחרות, טובות דווקא.

הקשר הוא בין המקרה המזעזע הזה

לבין אנשים שמטיפים להולדה בכל מחיר וכמה שיותר ולא משנה מה הנימוקים שהם מעלים - אמונה, דת, לחץ חברתי, איסור הפלה, "חווית" ההריון, חוב האדם למדינה/לחברה/לבן-זוג/להוריו, מצווה, גורל, גלגול נשמות - כל הנימוקים האלה הופכים לפסולים למול העדות המזעזעת הזו!

לדעתי,

לא כל האימהות הטרוליות המאושרות מטיפות להולדה בכל מחיר - זה שהן מספרות כמה טוב להן, לא אומר שהן חושבות שרצוי שכל אחד יהיה הורה (אתן רואות את זה ככה, כנראה מתוך מועקה שלכן).

karnity

New member
פשוט מזעזע!

ההורים של הילדים האלה מקומם מאחורי סורג ובריח... !!! אבל בהתייחס להודעתך, גאטו... אני לא חושבת שבגלל שההורים הבלתי ראויים האלה עשו מה שעשו הילדים הפכו להיות "מיותרים"... אני מאמינה שילד, אם כבר בא לעולם, או לשם כך כל יצור חי, חייו אינם מיותרים! ובהחלט הלב מתמלא כעס ועצב באשר למקרה הנוראי הזה... ובאשר לאימהות השמחות באימהותן... הלוואי ולילדים האלה תהינה אימהות כאלה, אימהות שיעשו הכל כדי שילדן לא יפגע, יכאב, ירעב וכדומה...

QueenOfMagic

New member
ילדים מיותרים..

אכן כואב הלב לשמוע על התעללות בילדים. אני חייבת לציין שבמשפחה הזו ספציפית היו להם 7 ילדים יותר מדי...אם לא יותר מכך. אני שמעתי על ילדים מועדפים, וזה ידוע...אבל מפה ועד התעללות והזנחה פושעת שכזו המרחק רחוק! אני מקווה מאוד שבעקבות הפורום שלנו נשים יבינו שיש אפשרות לחיות אחרת. שאפשר וכדאי לצאת "מהארון" ולא לעשות משהו כנגד הרצונות שלנו. קראתי היום בעיתון על זה שנשים ערביות וחרדיות נוטות לדיכאון שלאחר הלידה יותר מנשים יהודיות חילוניות... ואני כל כך מבינה למה... פשוט כי אין את הבחירה אלא זה דבר שהוא נכפה על האישה. חבל פשוט חבל על כל הילדים האילו...נפשות אבודות..בעולם אכזר

efroch99

New member
License to kill

הנושא בעיקר מעלה בי שוב מחשבות - איך, איך, איך!?!? זה ייתכן שצריך לעשות טסט בשביל לנהוג, אבל כל אידיוט, סדיסט, אנס, פושע ומה לא יכולים פשוט להשריץ ילדים כאוות נפשם - או במקרה הזה, 16 אובייקטים קטנים להתעללויות שלהם. (אני מניחה שגם הילדים "המועדפים" לא מלקקים דבש בבית מופרע כזה). עוד נושא שהוא טאבו בחברה שלנו ("את רוצה שהמדינה תחליט מי ראוי להיות הורה ומי לא? איך את מעזה?"), אבל אני חושבת שבפורום הזה מותר להגיד את זה.

אמנם לאור הכתבה הזו, הדברים שאת

אומרת נראים הגיוניים, אבל חשוב לזכור ש"רישיון להורות" יכול מאד בקלות להפוך לכלי לאפליה מהסוג הגרוע ביותר. לא הייתי רוצה לחיות במדינה שבה מספר קטן של אנשים מחליטים מי יהיה הורה ומי לא. אני חושבת שזה יהיה הסוף של הגיוון החברתי. בעיקר, אני חוששת שבמקרה כזה אני הייתי עלולה להיות "לא מורשית" להוליד. ולמרות שאני לא רוצה להוליד, עדיין הייתי רוצה לשמור לעצמי את הזכות לעשות זאת!

עצוב

אפשר להתנחם בכך, שאנו יכולים בהתנהגות ראוייה, לעשות את העולם הזה למקום קצת יותר טוב. לו יהי...

הילדים סובלים פעמיים ../images/Emo7.gif

ואם היה למישהו ספק, אז הכתבה הזו מבהירה מעל לכל ספק - הילדים סובלים יותר! השפעות המיתון, האינתיפדה ושאר רעות העולם - מעבר להשפעה הישירה שלהם על ילדים, הילדים גם סובלים יותר התעללויות כתוצאה מכך (הכל סטטיסטי כמובן, ורוב ההורים אינם מתעללים, אבל אני מניחה שגם אצל הורים טובים ה"מצב" משפיע על האוירה בבית גם מעבר להשפעה הישירה). האם אתם באמת רוצים להביא עוד ילדים לעולם העצוב הזה?

למעלה