ילדים חולים - הצילו

אםילדיי

New member
ילדים חולים - הצילו

בוקר טוב לכולם, שני ילדיי המקסימים (בן שנתיים ובת חצי שנה ) חולים. שניהם מנוזלים קשות ומשתעלים. אנחנו ככה כבר תקופה ארוכה והרופא טוען שאין מה לעשות, וזה יעבור לבד שזו רק ליחה שמצויה באזור הגרון. הצרה שזה הולך ובא ואנחנו לא יוצאים ממעגל החולי. מה בכל זאת אפשר לעשות? הכתמים השחורים שלנו מתחת לעיניים רק הולכים ומתרחבים מחוסר שינה. השתמשתי אתמול בקרבול לסיוע אבל לא ממש עזר. מה בכל זאת ניתן לעשות בגילאים הקטנים הללו? ( הנזלת בצבע ירוק כך שגם מי מלח לא ממש עוזרים) אגב, אני מניקה את הקטנה.

על רגל אחת

-תזונה; להוריד את מרבית מוצרי החלב. כולל מוצרי סויה. מעוררי ליחה ומפריעים לגוף להתנקות. אפשר לתת מ-ע-ט יוגורט פשוט עדיף מאד מחלב עיזים. -להוריד מוצרי חיטה לבנים כמו פסטה לבנה ולחם מקמח לבן. -להרבות בירקות כתומים כמו דלעת, בטטה, גזר. להכין להם מרק עוף עם ירקות כאילו. -פירות; לתת רק תפוחים ירוקים חמוצים ומלון. גם קיווי. -להוריד את כל סוכרים המזוקקים, לא לתת שוקולד, קרמבו וכל אילו. גם לא חטיפי בסילי. גם הבמבה לא עוזרת לנזלת. מה לעשות, ילדים אוהבים דברים לא הכי בריאים. אפשר לתת תמרים, קובית שוקולד מריר ליום אם חייבים. ממתק שומשום. אמצעים הרבלים;לקנות טימין/קורנית טריה.וגם מרווה טרייה. להכין קנקן של כליטר מים רותחים עם 6 ענפי טימין(בערך 2 כפיות לספל זה החישוב)ושני ענפי מרווה(לך אסור מרווה את מיניקה).ולכסות. את מכינה למעשה חליטה. אחרי כמה דקות להוסיף כף גדושה גדושה עד שתיים של דבש(לא סוכר). לתת להם לשתות. לבן הגדול לתת כוס ליום לפחות. לתינוקת לתת כמה שלוקים,עד 6 כפיות ליום. הטימין מכייח והמרווה מחטאת במיוחד את הגרון. שמן אקליפטוס לימוני(יש כיום כמעט בכל סופרפארם)-להוסיף על כץ שמן נשא(שקדים או שומשום) טיפה אחת ממנו ולעסות את בית החזה והגב.והסינוסים. אם יש לך גישה לחנות טבע איכותית שמחזיקה שמן רווינסרה-עדיף. שמן רווינסרה מוהלים עד 3 טיפות על כף שמן נשא ומעסים את בית החזה, הגב והסינוסים. להומגליל יש סירופ טבעי מעולה מעולה בשם "דרוז טוקס"(שימי לב לשם ולא לקנות את הסוגים האחרים) יש גם סירופ בשם "דרוז טוקס בייבי" אבל אני מעדיפה את הראשון. לתינוקת לתת ממנו בעזרת מזרק פשוט 2 מ'ל שלוש עד חמש פעמים ביום. לגדול לתת 3-5 כפיות ליום. אני ממליצה על הסירופ הזה!!! נדמה לי שכיסיתי את העיקר. אני יודעת שזה יכול להראות מבצע אבל האמיני לי שעם קצת מאמץ וסבלנות תוך כמה ימים תראי תוצאות. התרופות הקונב' בדרך כלל לא עוזרות ואפילו מחמירות את המצב. ומנסיוני דיקור סיני לילדים הוא פשוט מחולל פלאים וניסים. רפואה שלמה!

אםילדיי

New member
תודה לך רווינסרה על התשובה המקיפה

הסירופ "דרוז טוקס" - מה תפקידו? האם מסייע לשיעול. שכן לשניהם נתתי טיפות "פילקה" שהם גם טבעיות. לגבי הדבש כמדומני אסור לתת אותו לילדים מתחת לגיל שנה. האם זה נכון? ודבר אחרון אולי את יכולה להמליץ על מניסיונך על מטפל בדיקור סיני לילדים? אני בהחלט מעוניינת לנסות. (אגב אנחנו מתגוררים בחדרה) תודה רבה והמשך יום נעים.

צודקת לגבי הדבש

אסור. אבל היא תשתה את זה "נקי" בלי המתקה. הבן-אני בספק
הדרוזטוקס הוא טבעי עשוי מתמצית דרוזרה-צמח מכייח- וסמבוק שחור שידוע בסגולותיו כמקל על זיהומים של דרכי הנשימה. זה הסירופ היחיד שמצאתי יעיל וידידותי לילדים כאחד.תפקידו לעזור לשיעול,לח בעיקר. ועוד דבר-אם את מיניקה הורידי מוצרי חלב גם מהתפריט שלך וקחי ויטמין סי. עוד טיפ ששכחתי-סוחטים בכותש שום מיץ מבצל. סופגים בו צמר גפן ומטפטפים כמה טיפות לכל אוזן של התינוק/ילד. המיץ משחרר את הנוזלים מהנזלת ומייבש אותה. אני יודעת שבמרפאות הרפואה המשלימה יש מדקרים לילדים.חשוב לוודא שהמדקר/ת מתמחה בילדים. אני מהדרום כך שאין לי המלצה על מישהו.

אםילדיי

New member
תודה רבה לך../images/Emo140.gif

חלק מהדברים אכן מיושמים אצלנו (בלי במבה, מוצרי חלב וכו) אחרים ייושמו כבר היום שוב תודה

אשמח לשמוע עידכון

ואני באמת צריכה לשבת ולהדפיס מאמר מרוכז על ילדודס...(יש לי שניים בבית ולא לשכוח א הבעל ככה שקשה למצוא זמן...)

למעלה