ילדים יהודים הותקפו בסידני...

ANZ1

New member
תודה למדינת ישראל

ששכחה שהתפקיד המקורי שלה היה להגן על היהודים
והיום היא נטל וסכנה ליהודי העולם
יהודים מותקפים לא בגלל הדת שלהם, אלא בגלל שבישראל יש מלחמת דת של יהודים נגד מוסלמים

503idan

New member
"יהודים מותקפים לא בגלל הדת שלהם"

אתה חי בלה לה לנד ומכחיש מציאות ועובדות, בדיוק כמו שונאינו, וזה בלשון המעטה ובצורה הכי מתורבתת שיכולתי מבלי להכנס לימין / שמאל.

ANZ1

New member
?????

עולים אנשים על אוטובוס של יהודים באוסטרליה וצועקים :פלסטין
אין קשר לישראל ?
הסיבה היחידה שזה קורה זה ישראל

Lolypopman

New member
זה לא ישראל זה התגשמות העולמית של חזון המיזרח תיכון חדע״ש

גם ההתקפה בבונדי לפני שמונה חודשים בגלל ישראל? פלסטין? http://www.abc.net.au/news/2013-10-26/jewish-attack-antisemitic-bondi-charged/5047598לא נורא, מה שמשותף לכל המופרעים האלה בכל מקום זה שלא ממש מעניין אותם מה דעתו של היהודי שהם רוצחים על פלסטין, מדינת ישראל, הכיבוש או אם היהודי חושב שהוא בכלל לא יהודי ושונא יהודים בעצמו.http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4555799,00.html

guyguy2003

New member
ANZ1 יהודים מותקפים לא בגלל ישראל אלא בגלל אנטישמיות

שהרי אין קשר בין ילדים בני 6 בבונדיי לישראלים בצה"ל. מי שעושה כזה דבר הוא דפוק בראש. זה כמו שנוצרי יצייר קריקטורה של מוחמד ומיד כל המוסלמים יתחילו מהומות בכל המדינות הנוצריות נגד נוצרים. רגע..

ANZ1

New member
בהחלט יש

אין קשר בן יהודים באוסטרליה או במקום אחר לבין ישראל ופעולותיה
אבל הפוך יש קשר מאד חזק.
המשא ומתן שהיה בן ישראל לפלסתינאים נגמר בגלל הדרישה של ישראל שתוגדר כמדינה יהודית
לא מדינת כלל אזרחיה, לא מדינה דמוקרטית, אלא רק כמדינה יהודית.
ישראל היא זאת שמחברת אותה ואת הפעולות שלה לבין יהודי העולם.
המוסלמים לא אהבו את היהודים בדיוק כמו שהם לא אהבו את הנוצרים או את שאר הכופרים
אבל הסיבה היחידה שערבים, לבנונים, ושאר המוסלמים פועלים נגד יהודים בכל מקום זה בגלל ישראל.

Lolypopman

New member
אתה פשוט בור גזען!

ערבים פעלו נגד יהודים עוד לפני קום המדינה היהודית, גרשו רצחו ונישלו:עיראק: פרהודמרוקו: תריטלאלגיר: פרעות ושלילת אזרחות יהודי אלג׳יר סוריה: עלילות דמשקלוב:פרעות טריפולילבנון: בירות ודיר אל קמרמיצריים: פרעות קהיר ואלכסנדריה, פורט סעידתימן: פרעות עדןאיראן: פרעות משהדתורכיה: פרעות בערים: איסטנבול בויקדר אדרינה איזמיר איוביהודי פלסטין: ירושליים פרעות נבי מושא, גירוש קהילות היהודים הפלסטינאים מחברון ועזה ,פרעות תרפא ותרפט, מאורעות צפת איפה לדעתך מסתתרים הפליטים היהודים האלה היום? מה לדעתך עלה בגורלם ואיפה רכושם ואדמתם, ולמה לדעתך מגיע להם פחות זכות לאום מפליטים ערבים אחרים? ואיפה זכות השיבה של יהודי פלסטין ( רמז: התשובה נמצאת בסעיף הראשון באמנת פלסטין)כתבה מאוד מעניינת של חתן פרס נובל בתורת המשחקיםhttp://m.nrg.co.il/online/1/ART2/605/451.html?hp=1&cat=402&loc=2

Lolypopman

New member
מה קרה לממשק של תפוז ? מנסה שוב

ערבים פעלו נגד יהודים עוד לפני קום המדינה היהודית, גרשו רצחו ונישלו :עיראק: פרהוד מרוקו: תריטל. אלגיר: פרעות ושלילת אזרחות יהודי אלג׳יר סוריה: עלילות דמשק. לוב:פרעות טריפולי. לבנון: בירות ודיר אל קמר מיצריים: פרעות קהיר ואלכסנדריה, פורט סעיד. תימן: פרעות עדן. איראן: פרעות משהד. תורכיה: פרעות בערים: איסטנבול בויקדר אדרינה איזמיר איוב. יהודי פלסטין: ירושליים פרעות נבי מושא, גירוש קהילות היהודים הפלסטינאים מחברון ועזה ,פרעות תרפא ותרפט, מאורעות צפת.איפה לדעתך מסתתרים הפליטים היהודים האלה היום? מה לדעתך עלה בגורלם ואיפה רכושם ואדמתם, ולמה לדעתך מגיע להם פחות זכות לאום או זכויות אדם מפליטים ערבים אחרים? ואיפה נמצאת זכות השיבה של יהודי פלסטין בהגדרת הנרטיב הפלסטיני ( רמז: התשובה נמצאת בסעיף הראשון באמנת פלסטין)כתבה מאוד מעניינת של חתן פרס נובל בתורת המשחקיםhttp://m.nrg.co.il/online/1/ART2/605/451.html?hp=1...

N0

New member
לצערנו תמיד יהיו גזענים

שיפעלו נגד מי ששונה מהם.
התורכים, הרוסים, האנגלים, האמריקאים, הקמבודים וכמעט כל מדינה וישות בהיסטוריה אשמים בפשע הזה של להילחם במי ששונה ממך
זה יכול להיות בגלל דת ,צבע עור, שפה מעט שונה או כמו שג'ונתן סוויפט תיאר בפנטזיה שלו סיבות מפגרות הרבה יותר כמו מאיזה צד אתה מעדיף לשבור את הביצה של ארוחת הבוקר.
לצערנו מדינת ישראל היא אחת המדינות שבא מותקפים אנשים בגלל שהם אינם יהודים.
וזה שהמדינה הזו מתרצת את ההתקפות האלה בכך שהיא מייצגת את יהודי העולם כולו כמובן לא עוזר לפופולאריות שלנו.
אתה יכול להמשיך ולטעון כמה שאתה רוצה שהאירועים לא קשורים ובכל זאת כאמור יש מספיק מפגרים בעולם שיתקיפו אנשים רק בגלל צבע העור או הדת שלהם בלי שיהיה מישהו שיצביע עליהם, אבל זה שיש מדינה שמתנהגת בצורה כל כך אלימה וברוטאלית ואז בנוסף להכל מצביע על יהודי כל העולם ואומרת אנחנו עושים את זה בשבילם לא עוזר.

ANZ1

New member
הפוך

מי שגזען, זה אתה (או את)
אני אגב, לא כתבתי כלום לגבי אם הפעולות של ישראל נכונות או לא, צודקות או לא
הגזענות נמצאת אצלך כל כך עמוק, ואצל שאר הישראלים
כל ילד ישראלי קטן בישראל גדל עם חינוך שהערבים הם השטן וצריך להרוג אותם
תראי את כל התגובות בכל האתרים לגבי מה צריך לעשות היום בעזה
"לשטח את עזה" "להרוג את כולם" "רק 2000 הרוגים ?"
הישראלים מזמן לא רואים את הערבים כבני אדם
לא תראי שום תגובה על צער שפלסטינאי מת, גם אם הוא ילד ששיחק כדורגל על החוף
רק מצטערים שמישהו צילם את זה והראה לעולם
הישראלים היום הם העם הכי גזען ושנא את האחר, ולא זה לא קשור דווקא לסכסוך הישראלי פלסטינאי
הישראלים שונאים באותה המידה את הפליטים האריתראים או כל אחד אחר מהם.
אבל לך נח רק לראות את הצד האחר

או לקיצור, אני לא חושב, שאי פעם זה ישתנה, רק ילך ויחמיר
לכן הפתרון היחידי של כל ישראלי שרוצה שילדיו יחייו ולא ימותו במלחמה כזו או אחרת
לעבור למדינה אחרת
רק מוזר לי איך ימנים קיצוניים וגזענים כמוך לא גרים בהתנחלות בשטחים

Lolypopman

New member
רק שאלה אחת

By 1948, the population had risen to 1,900,000, of whom 68% were Arabs, and 32% were Jews (UNSCOP report,״ ״including bedouin). United Nations Special Committee on Palestine כפי שאתה יכול להתבונן לפני 1948 הנתונים הרשמיים מראים ש32% מהפלסטינים שחיים בישראל הם יהודים- 68% כוללים ערבים נוצרים בדואים ועוד מיעוטים, זה עוד לפני שלוקחים בחשבון את הגעתם של הפליטים הפלסטינים היהודים מארצות ערב שחיו תחת שלטון המנדט באיזור הלא ישראלי של פלסטין הרחבה ושהגיעו לישראל לאחר קום המדינה (ירדן סוריה מיצריים...) שהם ללא ספק גם ערבים וגם פלסטינים לכל דבר ועיניין. שאלה אחת: איפה נמצאים הפלסטינים היהודים במפת הכיבוש שלך ומה מקומם בפיתרון המדינה הפלסטינית?

guyguy2003

New member
חבל שלא תפסתי את ההודעה הזאת קודם

בבקשה לנהל דיון בלי קללות ונאצות! לא מוחק פה (אלא אם ANZ1 יבקש) כי יש שרשור משמעותי מתחת להודעה הזאת אבל בבקשה לא לרדת לפסים אישיים.

brosh1

New member
ANZ לפעמים יש לך דברים מעניינים להגיד

והפעם נפלת חזק..
אם יש משהו שברור לחלוטין הוא שהעולם לא למד שום דבר מהשואה, ואם אתה מסוגל להגיד דבר כזה כנראה שגם אתה לא.
התגובה שלך פשוט מביכה בכל כך הרבה רמות. כאחד שקרא את הגועל נפש הזה שנקרא מיין קאמפף אני מפציר בך להשאיל אותו מהספרייה (באוקלנד יש כמה עותקים בדקתי במיוחד בשבילך). כשתסיים לקרוא אותו אני מקווה שתפסיק להגיב בצורה אווילית כל כך לפעמים, או לפחות תישאר בתחומים בהם אתה מבין יותר, אחרת אתה לא יותר מסתם טרול..

ANZ1

New member
ואני מפציר בך

ללכת לעשות קעקוע של גירפה על הגב
זה בערך אותה רמת היגיון ועומק של ההודעה שלך
חוץ מקללות, לא כתבת כלום
אם היית לוקח משפט אחד שלי, ומראה ,ומספיר למה לדעתך הוא גזעני או נאצי או וואט אבר
היה אפשר לענות לך
לא כתבתי שום דבר רע נגד יהודים,
רק תארתי את המצב שבו הפעולות של ישראל גורמות שאנשים ברחבי העולם מחברים את הפעולות שלה ליהודי העולם
ואת החיבור הזה ישראל עושה בכל ריאיון ובכל הגדרה
לא אמרתי שהפעולות נגד יהדים הם לגיטימיות רק הסברתי מאיפה הם באות

brosh1

New member
ואיך קעקוע יכול לעזור לי?

מצטער על ההתפרצות, בורות יכולה להוציא אותי מדעתי. במיוחד כשמיהרת לקפוץ להאשים את מדינת ישראל בפשעי השנאה המתרחשים כנגד יהודים. זה בערך כמו לומר שהכורדים היזידים נרצחים בגלל מדיניות כורדיסטן.. אהה לא? טוב זה בטח בגלל שהיזידים מנסים להפיל את הממשל בעירק.. אהה גם לא?? נו שווין.

אז במקום לחפש אשמים חפש תורות מסוימות שאינטרפרטציה מעוותת (לעיתים) שלהן מובילה לרצח המונים.
הקוראן למשל הוא דוגמא טובה לתורה כזאת. לפי הקוראן מעמדו של היהודי הוא של ד'ימה, ושל הנוצרים\עובדי אלילים הוא כשל כופרים. כאשר מיליארדי אנשים מתייחסים אל הספר הזה כאל אמת מוחלטת יש בעיה, בדיוק כפי שמיליוני נאצים התייחסו לקישקושים של הילטר כאמת מוחלטת.

ישראל עושה את החיבור לעם היהודי מהרגע שהוקמה מסיבות היסטוריות ייחודיות והיא תמשיך לעשות זאת עד שתחדל מלהתקיים. זה לא חדשות טריות!
עבריינים עושים את החיבור למדינת ישראל כי זה טריגר נפלא בתקופות אלה, 'כמעט' מעשה לגיטימי לפגוע ביהודים.

לכן ביקשתי ממך לקרוא את ספרו בשביל שתבין שהרוע האנושי לא מקורו באיבה בין מדינה למדינה, אלא בשנאה אל האדם באשר הוא אדם.

אני מאמין שאתה לא תעשה את זה אבל כן תמשיך להתלהם ולהאשים את מדינת ישראל שהפכה לנטל על יהודי התפוצות ועם זה אני לא מסכים. אמרתי כבר שבורות מוציאה אותי מכליי?

למעלה