ילדים יוצרים ב-
אנשים

ילדים יוצרים ב-../images/Emo43.gif אנשים

הילדים ציירו והידיים שלהם נשארו מלאות בצבע? הפנים התלכלכו מהחימר והתוצאה תועדה בתמונה מצחיקה? אנחנו רוצים לראות את זה! העלו בפורום אמנות שימושית לילדים תמונות של ילדיכם שהתלכלכו תוך כדי פעולת יצירה. 14 גולשים יבחרו ויזכו להנות מיצירה בחרוזי פלא באמצעות ערכת היצירה בחרוזים "בידוס" מבית אלפיט טויס! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1467&MessageId=135246278
רוצים סוף שבוע של מדיטציה, יוגה, ריקודים ורוחניות על רקע הנוף עוצר הנשימה של מצוקי דרגות? היום ומחר יש לכם הזדמנות אחרונה לזכות בזוג כרטיסים לפסטיבל נאטראז'! כל מה שצריך לעשות הוא להיכנס לפורום, עולם המיסטיקה, לספר לנו על חוויה רוחנית מיוחדת ואולי גם אתם תהיו בפסטיבל נאטראז'. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1149&MessageId=135015050
לכל בעל כלב יש סיפור מיוחד, אשר עוסק בקשר שלו עם כלבו. גולשי פורום כלבים סיפרו לנו את הסיפורים המרגשים והמיוחדים שלהם, עכשיו אתם תקבעו מי יזכה! היכנסו, הצביעו ואולי תעשו למישהו חם בלב: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=708&MessageId=135246141
כפתורי שיתוף בפייסבוק בקומונות ובאלבומי התמונות של תפוז. מהיום אפשר לשתף כל קומונה וכל תמונה מאלבומי תפוז ישירות לפייסבוק בקלות. למה אתם מחכים? נסו ותהנו!

../images/Emo215.gif ועאועואעואועא נולד לי אח ../images/Emo95.gif

*~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* *~* ואעאעואעואועאועואעואועאועוועואועאועאועואועאועואו ואעאעואעואועאועואעואועאועוועואועאועאועואועאועואו ואעאעואעואועאועואעואועאועוועואועאועאועואועאועואו ואעאעואעואועאועואעואועאועוועואועאועאועואועאועואו ואעאעואעואועאועואעואועאועוועואועאועאועואועאועואו ג'ינג'י יפה של אחותו הגדולההההההה

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ~ אחרי התרגשות במסן ~

אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעא אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעא אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעא אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעא אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעא אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעא ~ ושוב אחרי הרגשות במסן
~
איזה מתווווווווווווק הוא - אני רוצה גגגגגגגגגם
איזה יפפפפפפפפה הוא
חחחחח... מזל טוב דנדי.

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifאיזה בובוווווווןןןן ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח אשכרה ג'ינג'י XDD איזה חמוד הוא *-* מזל טוב דנונה

ברריי xD

New member
../images/Emo214.gif אייזה בווווובי D:

וווואי .. הווא ככזה חמווווד *_* מזל טוווב ^^

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif זה פשוט מדהים.

חיים חדשים.
מזל טוב דנדי, ותמסור גם לאבוש החתול ולאמא ולסבא נחום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה בלולייייייי *-* מה שמו בישראל? דברי איתי

../images/Emo215.gif תודה כולן !! ../images/Emo23.gif

עוד אין שם לצוציק המתוק, אבל יש התלבטות בין רועי לעמית. אני הצבעתי בעד רועי
וביום שישי אני רואה אותו בעז"ה ועואועאועואעואועאועאועאועואעואוועא *~* ועאועו בא לי לבכות אני אראה אותו סוף סוף קוצ'וצ'ונייייייייייייי
מישה מהממת שלי, בואי למסן

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifהוי רועייייייייייי ../images/Emo99.gif

אני מתה על השם הזה
עמית מעלה לי אסוציאציות של אנשים אחרים שאני די שונאת.

ברריי xD

New member
../images/Emo214.gif חחח D:

גם לאח שלי קוראים עמית ^^ אני בחרתי לו ת'שם DD: זה שם ממש יפה P:

Mana Sama

New member
איזה חתיכון! *-*

המון מזלטוב דנדי 333> (כן כן..תראו מי חזרה XD)

../images/Emo215.gif תודה לכוווולן על הכל האיחולים D: ../images/Emo23.gif

סיווני ! :O בואי תגידי שלום ! XD
גם מאיקי - יפה שאתן באות להגיד שלום מידי פעם ^_^

למעלה