ילדים.. כן או לא?

Fufu The Girl

New member
ילדים.. כן או לא?

אני שומעת מלא מעט נשואות שהן לא בשלב של ילדים, שעדיין לא הגיע אליהם יצר האימהות...
אני יכולה להגיד שאני אישית נורא רוצה, שנורא בא לי ואני לא רוצה לחכות כזה הרבה...

איך אתן?
בעניין? רואות את עצמכן מחליפות חיתולים או שמעדיפות שלא?
יש הסכמה מלאה בעניין עם הבעל?

נגעת בנושא מאוד מהותי אצלנו

אני תמיד רציתי להיות אמא, זה משהו שממש טבוע בי ובתור גננת- זה בכלל היה לי טבעי.
בעלי לא היה מוכן עד לפני כשנתיים והתחלנו אז לנסות כשהרגשנו שנינו יותר בשלים לזה.
לצערי לא הצלחנו עד כה-לא נמצאה סיבה, אבל הרופאה אמרה שזה בעיקר מהלחץ ששנינו נמצאים בו.
&nbsp
אנחנו מאוד מקווים שזה יהיה בגדר "משנה מקום- משנה מזל" ושנצליח גם בזה בניו יורק

&nbsp
מאוד משתוקקת לילד משלי

Frau Shnorkel

New member
בהצלחה!

מאחלת לכם גם מעבר חלק והתאקלמות מהירה, הגירה זה לא הדבר הכי רגוע בעולם...

נושא שקרוב גם ללבי

מעולם לא הרגשתי כמיהה לילד. אני לא מתה על ילדים באופן כללי, חוץ מהאחייניות והאחיין שלי. זה לא שיש לי אנטי לרעיון של להביא ילדים, אבל זו כזאת מחוייבות עצומה שאני חושבת שצריך להיות שם רצון מאוד חזק, והחלטה מודעת של כל הדרכים שבה החיים שלך הולכים להתהפך ולהשתנות לנצח. אז אני לא מרגישה את הרצון הזה, לפחות לא כרגע.
ומצד שני, בתור אישה אין לי חלון זמן אינסופי. ואם אתחרט, אז יכול להיות מאוחר מדי. אבל גם להביא ילדים מתוך חשש שאח״כ אתחרט שלא עשיתי את זה זה לא מרגיש כמו סיבה מספיק טובה, וזה לא מרגיש הוגן כלפי הילד/ה. אולי אביא ילדים ואוהב אותם ואשמח בהחלטה והכל יהיה נפלא, אבל מה אם לא? זה לא נראה לי סיכון שכדאי והוגן לקחת.
אז בקיצור, אני פשוט לא יודעת.

The Blue Fairy

New member
מה בעלך חושב על העניין? :)

ולא חייבים בכח! יש פה פורום נפלא בפרדס של נשים שלא רוצות ילדים, פעם הסתקרנתי אז נכנסתי לקרוא
&nbsp

הבחור אומר

שהוא בסדר עם כל בחירה. אני חושבת שהוא מרגיש בערך כמוני - הנושא לא בוער בעצמותיו, אבל הוא גם לא נגד. שזה מעולה, כי אם לא היינו מסכימים בעניין, זה היה מאוד בעייתי.
&nbsp
וזה העניין, שהאלהורים שאני פגשתי |הגדש|ידעו
שהם לא רוצים ילדים. זה לא שאני מרגישה שאני לא רוצה אבל מנסה בכוח לרצות. אני לא יודעת, אני פשוט לא בטוחה מה אני רוצה. אני יודעת שכרגע זה לא מתאים, אבל לא פוסלת לתמיד.

Frau Shnorkel

New member
מזדהה מאד,

הרגשתי ככה בדיוק, עד לפני כשנתיים. גם היום אני יכולה להגיד שאני מרגישה בדיוק אותו דבר כמוך, רק שפתאום כן יש לי כמיהה, כל הזמן נורא מתחשק לי לעשות ילדים! לא יודעת למה (אולי זה השעון?!), כי אני בכלל לא מחבבת ילדים וכל הויתורים שכרוכים בעניין לא נראים לי שווים את זה כרגע. אז בינתיים אני כל הזמן עם הרגשה שמורכבת משני קצוות מנוגדים...

haych

New member
הוצאת לי את המילים מהמקלדת.

אין לי מה להוסיף. מסכימה עם כל מילה.

elham

New member
ילדים? כן!

יש לנו כבר קטנטונת פעוטה בת שנה
התחלנו לעבוד עליה ארבעה חודשים אחרי החתונה ולהפתעתנו הרבה נקלטתי ממש בניסיון הראשון.
עכשיו אנחנו עובדים על אח או אחות לקטנטונת, אני בקרוב בת 33 אז אני שומעת את השעון מתקתק וגם תמיד רציתי פער קטן בן הילדים.
ביני לבין אחותי יש הבדל של שנה וחצי לטובתי ואנחנו החברות הכי טובות בעולם!!!

אנחנו כבר עמוק בפנים..

רק הצטרפתי לפורום וכבר יוצאת מהארון..
&nbsp
לאחר החתונה טסנו לירח דבש, הקליטה של ההריון הצליחה בניסיון הראשון להפתעתנו המרובה!
אז היום אני בחודש רביעי.
&nbsp
אנחנו ביחד כבר המון שנים (עוד מעט עשור..) ומבחינתנו ההחלטה להתחתן נבעה אך ורק משיקולים של הקמת משפחה ורצון לילדים. בהתחלה שלי יותר ואז גם הוא הצטרף למאוויים.
לא מרגישה שינוי משמעותי מאז החתונה ביחסי הזוגיים שלנו, מעבר לזה שבמקומות רשמיים הוא "בעלי" וזה נשמע יותר רציני מאשר "חבר שלי".

למעלה