ילדים לא חגורים - מרגיז מאוד

ילדים לא חגורים - מרגיז מאוד ../images/Emo70.gif

אני חייבת לשתף אתכם: לא עובר יום בלי שאני רואה במכונית לידי ברמזור ילדים משחקים במושב האחורי, כמובן לא חגורים. זה פשוט מרגיז אותי כל פעם מחדש איך ההורים ממש לא אחראיים ולא איכפת להם שעם העצירה הפתאומית הראשונה הילד יעוף על השימשה הקידמית. לא מרגיז אותכם גם??? בעיקר כיוון שחברה שלי עשתה תאונה עם הבנות ומה שהציל אותן היה שהן היו חגורות.

מאוד מאוד מאוד! ../images/Emo46.gif

ומה עם התינוקות שיושבים מלפנים!!! על הידיים???

לבת דודה שלי יש 4 בנות

ובאיזשהוא שלב הם הפסיקו לקנות כסאות בטיחות לרכב, ועכשיו שתיים מהן (מתחת לגיל 4) נוסעות בלי הגנה. וזה מרתיח אותי, אבל אף אחד לא מקשיב לי. לכן החלטנו שכאשר יעשו ארוע להולדת הקטנה (ממש פיצית) נקנה להם מתנה סל-קל בשבילה.

יש לי שאלה...

כשאתם נוסעים במושב האחורי אתם חגורים? אני מכירה מעט מאוד אנשים שחוגרים את עצמם במושב האחורי. אני יודעת שזה לא אותו דבר ושהאחריות שלנו כלפי הילדים צריכה להיות גדולה יותר ושאנחנו חופשיים להחליט לגבי עצמינו וכו´ וכו וכו´ (זה מה שאני שומעת כשאני מעירה לחברים שנוסעים לא חגורים) אותי זה מרגיז באותה מידה. כל מי שהורה צריך שתהיה לו אחריות גם כלפי עצמו כי הוא אחראי לילדים שלו ואם יקרה לו משהו - זה יזעזע את החיים שלהם. (גם מי שעדיין לא הורה צריך לשמור על עצמו אבל זה כבר שייך למקום אחר) וכמובן יש את הדוגמה האישית - לעשות בעצמינו מה שאנחנו דורשים מהילדים שלנו. אצלינו במכונית לא נוסעים בלי חגורה. לא מבוגרים ולא ילדים. חברים שלנו עשו מסיבת יומולדת לילדה שלהם וביקשו שניתן טרמפ לחברה עם ילדה בת שנתיים שגרה בדרך מהבית שלנו לבית שלהם. מכיוון שאין לנו כיסא בטיחות ברכב - לא הסכמנו. הרגשתי קצת לא נעים כי זה נראה כאילו שאנחנו מתחמקים אבל לא היינו מוכנים לקחת על עצמינו את האחריות שמשהו יקרה לילדה בדרך אם תהיה תאונה. מצטערת שכך התפרצתי. מקווה להצטרף בעוד כחודש כששיר תוולד. חנה

אמיר.

New member
בהחלט !

באזור שלנו נושא הטרמפים מאד מפותח (התחבורה הציבורית - לא משהו) ואני בפירוש מבקש מהנוסעים לחגור: ladies @ gentelman this is your captain pls fasten your seatbelts we´re about to take off

חנצ´ - עושה סיפתח?../images/Emo24.gif

אז בראש ובראשונה - אני שמחה שאת קוראת אותנו כאן, כי אוטו-טו, אתם כבר כאן. ולעיניננו - את מאוד צודקת, ומהפעם הבאה, אני נחגרת מאחור...לא חשבתי על זה
וזה פשוט לא פייר כלפי שגיא. אני גם אעמיד אולטימטום, שמי שרוצה לנסוע איתנו, חייב להחגר! תודה. נתראה מחר.

אמיר.

New member
מרגיז נורא....

היכן המשטרה ???? לפעמים אומרים לי : "הם מתנגדים לחגירה"... גיחי.. 1. זה ענין של חינוך.. אם לא חוגרים - לא זזים. 2. לפעמים צריך לכפות...

jole

New member
בהחלט הכל מתחיל עם ההורים

לי (חמש וחצי) למד מהר מאד את הביטוי "קליק קלאק לכל מרחק" וכשנכנסים לאוטו הוא עושה איתנו תחרות מי חוגר ראשון ומסיים ואומר קליק קלאק לכל מרחק. ככה גם מבטיחים שכולם חגורים וגם הוא נהנה מהתחרות. בהתחלה כשהייתי נוסעת עם לי ויהונתן (חודשיים וחצי) לבד יהונתן היה בסלקל במושב הקדמי לי מאד התרעם איך זה שיהונתן שהוא הרבה יותר קטן ממנו יכול
כי כמובן הוא תמיד רוצה לשבת מקדימה ואנחנו מן הסתם לא מרשים והוסבר כל עניין הבטיחות. הוא לא אהב את ההסברים אבל למד לקבל את העובדה כמו שהיא.

_גלית_

New member
בדיוק אתמול, ליד הבית שלנו...

חציתי (עם תומר בטיולון) את הצומת באור ירוק (זכות קדימה שלנו להולכי רגל) ונהגת אחת חתכה אותנו בצורה ממש מסוכנת!! עצרתי בפתאומיות כדי שהיא לא תעלה עלינו, והופתעתי לראות במושב האחורי שלי ילד כבן 4 לא חגור אלא יושב בין שתי המשענות של המושבים הקדמים...
!!!

למעלה