ילדים צרכים מכות
ככה המשפחה שלי אומרת שזו דרך חינוך טובה על אחי טיפה אלימות עבד עלי האלימות הכי חריפה לא עבדה בכלל , וזה עוד טוב שמעתי סיפור מנפגעת גלוי עריות שנתקה קשר עם אביה והוא התעצבן עליה ואמר לה "בואי נפתח דף חדש מה שהיה היה " אז היא אמרה שהיא לא רוצה והיא חיה את חיה אז הדפקט אמר לה תפנינה הבאה. " ישרמוטה אני לא הייתי אבא טוב לא האכלתי אותך לא קנתי לך זה היה חינוך אני סך הכל חינכתי " .
שהוא מכוון לאונס שביצע בה ובאחותה שהתאבדה בסוף איזה דפוק הוא ,הורים שלי לא הגעו ולא יגעו לרמה הזו סבתא גם דפוקה אבל לא ברמה הזו , קיצור יש תמיד יותר חרא צריך לקבל פרופציות הילדה ההיא באמת אבא שלה דפקט לגמרי והרס אותה לגמרי .. וטוב לראות שיש הורים שלא פועלים באלימות כזו או אחרת זה משמח . אני עברתי הכל במשפחה ומחוצה לה תקיפה מינית , פיזית , נפשית , הזנחה ויצאתי פצוע לגמרי לכן לא רק לא לסיים גבולות זה מאוד ושוב אלא להבין שהילד הוא לא בובה ,
עלי התיחסו לפי דעתי כבובה לכן אני חולה באין סוף מחלות מסיכזופרניה פראנודית עד פוסט טראומה מורכבת ובשני הפרעות הקשות האלו יש קשר רציף להתעללות מינית ואחרת .. ובטח להיות אוטיסט זה קשה לא רק במקרי קיצון אלא אפילו הורים הכי טובים יכולים לגרום לפצע כך לפחות אני חושב.