ילדים להורים גרושים

איליין

New member
ילדים להורים גרושים

אני אמא גרושה לשני ילדים מקסימים ילדה בת 7 וילד בן 4. התגרשתי שתום היה בן חצי שנה. ואני באמת עושה כמיטב יכולתי למנוע מהם להרגיש את הגירושין אבל אין מה לעשות תום סבל הרבה יותר מאשר עדי, עד היום אני עובדת עליו (גמילה מאוחרת מחיתולים, קריזות וכו´) עדי לעומת זאת הרבה יותר קלה למרות שפתאום עכשיו היא התחילה לשאול שוב למה התגרשנו? זה קשה ועבר עליהם הרבה בחיים הקצרים שלהם וזה לא פייר. אבל אני תמיד מחדירה להם לראש שאנחנו ההורים אוהבים אותם ואין שום קשר בין האהבה לגירושין שלנו וזה בהחלט לט בגללם! בנוסף לכל הבלגן אני גרה עם חבר ששני הבנות שלו מגיעות כל סוףשבוע שני ובגרוש שלי חי עם אישתו והילד שלה מנישואים קודמים.... ובנוסף לזה הילדים שלי היו עדים לתקיפה חמורה של החבר של ע"י בגרוש שלי אצלי בבית!!! עם משטרה ואמבולנס והכל.... ואם כל זה אני צריכה לשמור על שפיות מסוימת ולדעת מתי כן להיות רכה איתם ומתי כן להעניש אותם זה לא קל - אז אני מקווה שיסלחו לי עם אני טועה אבל אני עושה כמיטב יכולתי (פסיכולוגים וכו´) הרבה הבנה סובלנות ואהבה

avielss

New member
איילין

קודם כל ברוכה הבאה לפורום קראתי את ההודעה ולקח לי טיפונת זמן לענות מצד אחד אני רוצה להיות נחמד ולא לייאש לאחל לך בהצלחה עם תום ןעם עדי ומצד שני לא רוצה לשקר היה קשה לי לקרוא את העובר ע תום וזאת מהסיבה הדי פשוטה . גם אני עברתי את מה שתום עובר הורי התגרשו בהיותי בגיל 4 גם אצלינו היום אלימות של אבא שלי מול אבא שלי החורג והדבר שבאמת מציק ובאמת מלווה אותי עד עכשיו לצערי הם ה"קריזות" לא יודע איך להסביר לא יודע אם זה קשור אבל אני משער שאדם שחווה חוויות קשות בגיל כל כך צעיר משהו כן נשאר בו משהו נשרט לו משהו שלעולם לא יוכל להתאחות. עברתי טיפולים פסיכולוגים ההורים שלי אינם חלק מחיי הבוגרים אולם עדיין הסימפטומים קיימים העצבנות השאלות רגשי הנחיתות מידי פעם שצצו ועלו (החברים שלי חיים בביתנורמלי ורק אני לא...) אני מחזיק לך אצבעות ואני מקווה שניצור פה משפחה קטנה ומלוכדת אם תרצי להוועץ לשאול לשפוך אנחנו פה בשבילך בשביל כולנו

למעלה