ילדים מאומצים...

angelitush1

New member
ילדים מאומצים...../images/Emo4.gif

תהיות שעולות לי בעקבות ספר שאני קוראת.. כפי שכבר הזכרנו.. נשמה בוחרת..את שמה..את הוריה...וכוליי.. מה קורה עם ילדים מאומצים...? טעות בבחירת ההורים?? בחירה מכוונת מראש..שמטרתה שיעור להורים הביולגיים ולהורים המאמצים?? האם לדעתכם יש קשר קודם..עם ההורים המאמצים??? שרשרו את דעתכם.. ואחר כך..אספר לכם...מה התיאוריה בספר.

ToryMaster

New member
לא מאמינה בטעויות קוסמיות

הכל מכוון מראש, לדעתי, עד הפרטים הכי קטנים.

גם אני חושבת שהכל מכוון מראש

שצריך שיהיו הורים ביולוגיים בשביל להיוולד והורים אחרים שיגדלו ויחנכו. זוג הורים אחד מגשים ייעוד של הבאת צאצא לעולם והתמודדת עם הפרידה.... וזוג הורים שני מגשים ייעודו בליווי הילד עד בגרות ולהתמודד עם ההרגשה שהוא לא פרי ביטנו

פנינה101

New member
בת דודתי נסעה עד אוקראינה לאמץ ילדה

התינוקת הייתה בת מספר חודשים, אבל נראיתה כמו בת חודש נראתה מוזנחת, אבל כשהן הסתכלו זו על זו ברגע הבחירה בת דודתי ידעה שיש לה ילדה.. כעבור חצי שנה הייתה לה בת מאומצת, תינוקת מלאת פצעים, ועוד כל מיני היא טופלה, והיום היא פורחת..מי היה מאמין אז יש משהו, המאומצים הם נבחרים מדעת... האימא המיועדת נמשכת לתינוקה בחוט בלתי נראה ועכשיו אני נזכרת באותה מאומצת מברזיל שבית המשפט החליט להחזיר אותה למשפחה ועד כמה שהבנתי היא לא ממש מטופחת שם זו הייתה טרגדיה תקשורתית...זוכרים? אז איפה היד המכוונת פה?

ToryMaster

New member
באמת? סיפור נורא ../images/Emo10.gif

בת דודה של אימא שלי נסעה לאמץ ילדה גם מאוקראינה [נדמה לי], הגיעה ילדה כל כך קטנה ושברירית שאני מוכנה להישבע שהיא לא נראתה אמיתית, לא הרבה שנים לאחר מכן, ראיתי אותה בפסח, כזאת גדולה ומאושרת וחייכנית, תענוג.

מצמרר../images/Emo24.gifומרגש../images/Emo23.gif

לא מזמן ראיינו את הילדה הברזילאית בעיתון. היא חיה בעוני אם לתינוק קטן, והיא בסך הכל סביב גיל 15....

היי../images/Emo39.gifפרח אהבה רוחני../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה
היתה פעם פרשה על משפחה ישראלית שאימצה ילדה מברזיל ולאחר שנתיים בערך האם הברזילאית התחרטה ורצתה את הילדה בחזרה. בית המשפט הורה להחזיר אותה לאימה הביולוגית

T h a n a t o s

New member
תהיות מעניינות

מדוע יצאת מנקודת הנחה שנשמע בחורת את שמה הוריה וכוליי? אולי תהליך ההתעצבות של הנשמה הוא דבר ארוך, ומדבר לא ברור וחסר צורה (לא חסר תוכן, אך מבולגן), מתחילה להתעצב הדמות הפנימית. כמו אותיות במילה. אבל הרבה אותיות. לדעתי זה שילוב של חוסר יכולת, חוסר אחריות, והיקשרות טבעית משולבים. חוסר יכולת ו/או חוסר אחריות מצד ההורים הביולוגיים. אם ישנה טעות כלשהי, סביר להניח שהיא שלהם. הטעות היא במעשים. אין מעשה ללא השלכות, ואלה ההשלכות הקיומיות. והנה בסבל של אחד יכול האחר למצוא נחמה ואהבה.

angelitush1

New member
מדוע?? ובכן...

יש המון תיאוריות..ותפיסות.. ואני בוחרת להתחבר לתיאוריה שנשמה בוחרת בהוריה וכוליי.. לא חייבים להסכים איתי...
מעבר לזה..מסכימה איתך שבדרך חלים שיבושים..ןטעויות..וכוליי.. חלקם..מכוונים..ללמידה והעצמה.. וחלקם...תוצאה של בחירות שגויות.

גל סופר

New member
אני לא בטוח שמישהו ביקש שתאמין במשהו

אבל כן דרשו כבוד הדדי מסוים, במיוחד בפורום כזה בו הדעות רבות.

גל סופר

New member
מצוין ../images/Emo13.gif

ובגלל זה כדאי להמנע מאמירות כמו "אמונות תפלות" שמעצמן נורא מעליבות.

למעלה