ילדים מגעילים אותה!!!

Jen74

New member
ילדים מגעילים אותה!!!

מה אתם אומרים על זה? נתקלתי ברשומה הזאת בבלוג אחרי שהיא הופיעה בדף הראשי בתפוז. בדרך כלל אני לא מגיבה בבלוגים גם אם ממש יש לי מה להגיד, אבל לא יכולתי להישאר אדישה לכל התגובות המסכימות עם כותבת הבלוג, למרות שיש שם כמה שחושבים שהכותבת ממש לא בוגרת בדרך ההתבטאות שלה. יש לה תובנות מאוד "מעניינות" ואפשר רק לקוות לאחת משתיים: שהיא תתבגר ותבין עד כמה היא טועה או שפשוט לא תביא ילדים לעולם, כי מי צריך ילדים שההורים שלהם חושבים דברים כאלה על ילדים? מה אתם אומרים?

little baker

New member
לא שווה תגובה

ילדה בת 21 שמגדירה את עצמה כאשת העולם הגדול ?!?! יכולתי בקלות לכתוב את אותו הבלוג ולקשר למעשיהם של אנשים "מבוגרים": 1. קולנוע - אנשים משוחחים חופשי בניידים, האם זה יותר טוב מתרגום הסרט לילד ? 2. אוטובוס - אנשים שמתנהגים בצורה "מכוערת" מדברים בקולי קולות ושלא לדבר על ה- "ניחוח" שמפיצים. יכולה להמשיך ולכתוב לך תגובה לכל מה שכתבה, היא מפונקת ואגוצנטרית

Jen74

New member
כן, אבל...

ברור שאני לא מסכימה עם ההתבטאות שלה אבל הגישה הזאת של נשים, בגילאים שונים, גם מבוגרות יותר, בנות ארבעים פלוס שהן לא מעוניינות להביא ילדים משלהן לעולם היא קיימת והיא לא כל כך קטנה כמו פעם. נשים שרוצות לפתח קריירה ולא מעוניינות להיות תלויות בבן זוג ולא רוצות להיות מטופלות בילדים שזקוקים כל הזמן לתשומת לב והשגחה, מעדיפות לוותר על המתנה הזאת שניתנה להן כנשים ומחליטות לצעוד בצמוד לגברים בתחום הקריירה. בעבר לא הייתה בכלל שאלה לגבי אם אישה תינשא ותהיה לאם, זה היה מובן מאליו. כיום, מאחר ויש הבנה לצורך של נשים בשיוויון מול הגברים, יש נשים שלא חוששות כמו בעבר להודות שהן לא מתחברות לצד האימהי שלהן ולא רואות את עצמן מגדלות תינוקות וילדים. ברור לי שהרשומה הנ"ל בבלוג הספציפי לא מדבר על הפן הזה בחוסר הרצון להביא ילדים לעולם. אבל כמו שיש צעירות וגם מבוגרות מבין הנשים שבוחרות בקריירה על פני אמהות (הכוונה לקריירה שווה לקריירה של גבר ולא לעבודה כלשהי לצורך פרנסה), יש גם צעירות ומבוגרות מבין הנשים שלא מוכנות לשעבד את גופן וחייהן למען יצור ששליש מחייו נזקק לתשומת לב והשגחה שאותן נשים לא מרגישות יכולת נפשית וגופנית לספק לילדים. יש לי קרובת משפחה שרואה בילדים כמעין מטרד שצריך לסבול מדי פעם והיא אינה מוכנה בשום אופן לשמוע על ילד משלה, למורת רוחה וצערה הרבה של אמא שלה. אותה קרובת משפחה כבר בת ארבעים ונשואה כמעט עשרים שנה.

יומטוב5

New member
היא לא יודעת מה היא מפסידה

כמו שכבר כתבתי בעבר יש לי ששה בנים בגילים שונים וכאשר אני קוראת מאמרים כאלה אנימתרגזת כי כותבים אותם שלא מבינן ורק מי שאין לו ילדים יכול אולי לדבר ככה אני נהנת מהילדים שלי אם כל הקושי ולא הגיד שאין קשיים אבל בסיומו של יום לא קרה לי דבר טוב יותר בחיים מאשר הילדים שלי הם האושר הגדול והדבר היקר ביותר שקיים

למעלה