ילדים מוסטים

• פותח הנושא חב
  • פורסם בתאריך

חב

New member
ילדים מוסטים

אני פרוד מאשתי כחצי שנה ובהליכי גירושין. בתקופה זו מקשה האשה על פגישותי עם ילדי בני 8 ושנתיים- הילדה אינה רוצה לבוא עוד לפגישות בתענות שונות ומשונות,(פעמיים בשבוע כפי שניקבעו ע"י עוס) והאישה מסרבת לאחרונה,לתת לי לפגוש גם את בני הקטן היות ו"הוא לא רוצה לבוא איתך...."( מה שלא נכון - להפך) השאלה היא - העם עדיף,למען הילד, ועד שהעינין יוברר שוב ע"י הע"וס, לראותו,למשל במשפחתון,למספר דקות, או עדיף לחכות ולראות אילו שינויים יכולו, אם בכלל, לאחר התערבות נוספת של הע"וס? ובזמןזה, מי יודע כמה יארך, לא לראותו כלל? בתודה,

חיהלה

New member
מנסיון אישי

אני כבר גרושה אומנם, אבל חצי שנה לאחר הגירושין, בתי שהיתה אז בת 5, לא רצתה בשום פנים ואופן ללכת אל אביה, היא אמרה לי ואמרה גם לו "אני לא צריכה אבא" כמה שניסיתי לדבר, לשכנע... שום דבר לא עזר רק היום אני מבינה שזו היתה ההתמודדות שלה עם הגירושין. היום היא הולכת אליו בשמחה, טוב לה אצלו. כל פעם שהיא מגיעה מחכה לה שם הפתעה קטנה,, זה אולי נראה שוחד אבל אם זה נותן לה לעבור את המחסום של ימים שלא ראתה אותו... זה בסדר מבחינתי. העיקר, אל תוותר... תנסה כל הזמן.. שהילדים ידעו שאתה רוצה לראות אותם, להיות איתם שאתה אוהב אותם. גם אם הם לא "רוצים".. המשך לספר להם כמה הם חשובים לך.... אם תראה בזה, את מה שאני לא ראיתי... שזו נסיון שלהם להתמודד עם הפרידה.. אולי יהיה לך קל יותר.

thay2

New member
לגרוש

שלום חיהלה צודקת אך יש גם דברים שונים בכל מיני מצבים ולכל זוג ויחסים שביניהם ואולי על זה אתה מדבר, יכול להיות לגרושתך לא מעודדת מספיק את הילד וזאת הבעיה אך אם היא מסיטה תהיה בטוח שזה יבוא לרעתה, במקרה שלי היו פעמים שילדיי לא רצו ללכת אך שיכנעתי אותם וגרמתי להם להבין שהם רוצים ושהוא אבא שלהם ואוהב אותם, אני יודעת שלא כל אמא גרושה עושה את זה וחבל, שוב אל תדאג וקח את הזמן בסבלנות ותהיה איתם תמיד בקשר לדעתי חשוב גם קשר יום יומי אפילו אם יהיו ימים שהם לא ירצו לדבר איתך תמשיך להתקשר ולדאוג ותראה לילד שהוא חשוב לך ושאתה לא עוזב אותו למרות הדחיה שלו. בהצלחה-ח.מ

adam65

New member
אל תוותר על אף פגישה !!

תעמוד על זכותך לפגוש את הילדים, הם אוהבים אותך גם אם הם "לא מודים" או כועסים עלייך. אחרי זמן הכל יעבור. אם תוותר על המפגשים, אתה תתעורר בוקר אחד ותגלה, שהבן שלך עומד להתגייס, ולך אין מושג איך ומתי זה קרה.

avielss

New member
מצטרף

גם אני הוסטתי כנגד אימי ולצערי אימי לא נלחמה קיבלתי את ההסתה כאמת (אמא שלך אשמה...היא "הרסה את הבית" היא בגדה זנתה וכו וכו) וה"אמת" הזאת גרמה לי לשנוא אותה במשך שנים לא מעטות. רק לאחר 25 שנות שנאה מבוזבזות אני יודע את האמת. אל תתן לילדים שלך לחכות 25 שנה כדי להתחיל לאהוב אותך תלחם תאהב ולא תוותר אביאל

thay2

New member
ל-avielss

היה לי ממש עצוב לקרוא את מה שכתבת ויותר לדעת שזאת מציאות גם, כל הכבוד לך. ח.מ

וואייי עכשיו אני בעצבים

הוא הבן שלך גד דמאט!!! הוא הבן שלך אםא תה לא היית פה הוא לא היה פה!! וזין על אישתך לשעבר הוא הבן שלך ויש לך זכות לראות אותו כמו שלו יש זכות לראות את אבא שלו!!!

למעלה