ילדים מלאכיים

ילדים מלאכיים../images/Emo189.gif../images/Emo214.gif

פעם אדם יקר סיפר לי ,שהרב שלו אמר שברגע שהוא רוצה לקבל תשובה הוא מזמן את בנו בן החמש והוא עוזר לו להחליט החלטות. זה נפלא בעיניי ואני תוהה למה אנשים אחרים לא בוחרים ללכת בדרכו. הפתיחות של הילדים לעולמות הגבוהים בשנים הראשות לחייהם היא עצומה המרכזים האנרגטים הגבוהים שלהם (צארקת העין השלישית והכתר) פתוחים לרווחה, והם מביאים איתם את כל הטוהר המלאכי, לא סתם אנו מתמגנטים אליהם ורוצים לגעת ולחבק אותם... למאמר המלא

כל-כך נכון

בתקופה האחרונה אפשר לפגוש יותר ויותר ילדים שהראיה שלהם מפותחת בהרבה משלנו, וכיוון שהטוהר שלהם בשיאו, גם המסרים שלהם ברורים ונטולי פרשנויות (הם עדין צינור נקי).. אך אין לי ספק, שלמרות הפתיחות שקיימת היום, יש עדין הרבה הורים, שמפחדים מהיכולות של הילדים שלהם, גם כי מה שלא נראה בעיניהם - לא קיים. וגם בגלל שהגבול בין דמיון - לשגעון נראה להם דק מאוד. והם מפחדים שהילד משתגע.... יש בי אמונה, שבתקופה הקרובה (10 שנים) יהיה שינוי גדול בנושא. האם לפני 5 שנים, היינו מדברים כך על תיקשורים ומתקשרים? לכל דבר יש את הזמן שלו. בברכת פתיחות והקשבה סמדר

../images/Emo24.gifהיי סמדר כייף לראותך כאן../images/Emo23.gif

אני זוכרת שתמיד היו אומרים שילדים קטנים לא יודעים לשקר... ושהם אומרים את האמת בפנים! צריך ללמוד להקשיב להם כי לרוב יש להם דברים חכמים להגיד... לא פעם האינטואיציה של ילדיי מבלי שידעו אפילו הצילה אותנו מפני צרות....
לדברייך,אמן!

חוכמת הילדים

אני מאוד מאמינה ב"חוכמת הילדים". היושר הפנימי שלהם מדהים, והפרשנות שלהם ישירה ומדויקת. אין לי ספק, שאם נדע להקשיב להם, ולא רק לחנך - נרוויח.

למעלה