ילדים עם pdd , adhd

ילדים עם pdd , adhd

שלום, אני אמא לילד בן 7 וחצי הלוקה בתסמונות האלה אשמח לשוחח עם מישהו שיש לו ילדים גדולים יותר וניסיון בהתמודדות הזו.

שלום רב לך אמא יקרה.אני אמא לילד בגיל 14.5

עם adhd וילדה בת 13 עם add פה יש עוד אנשים עם ילדים הלוקים ב-pdd שבטוחני שיעזרו לך בזאת. תוכלי לפנות אלי בכל רגע למסר ואדבר עמך. יש לי בעייה להכנס למסרים אך בסופו של דבר אני מצליחה ממחשבים אחרים. תודה ובהצלחה לך.

עופרי18

New member
שלום אמא יקרה

אני אם לתאומים בני 13. לבן יש adhd לבת יש pdd האם הגעת אלינו מכיוון שבנוסף לאבחנות אלו ישנה גם אבחנה של פיגור? אשמח לענות על כל שאלה וגם להפנותך לפורומים רלוונטיים במידה ולא קיים פיגור שכלי בברכה, אורית

אופס...כתבתי על השם של עפרי

כרגיל עפרי משתלט לו על המחשב ושוכח לעשות יציאה מסודרת
נעים מאוד, שמי אורית
(ושימו לב לחתימה של הפשוש שלי
)

היי אורית

במרכז לאיבחון אזורי הבחנו אותו pdd adhd , אשמח אם תוכלי לספר לי איך את עוברת עם הילדה בגיל הזה

הי אמא של נ

מתשובתך אני מניחה שלילד אין אבחון של פיגור שכלי והלקות שלו מתרכזת בתחום התקשורת והקשב, בעוד שאצל הילדה שלי הלקות התקשורתית שלה היא משנית, לעומת הפיגור שהוא ראשי. בנוסף לאבחנות שציינתי, לשי שלי יש בעייה קשה של פגיעה עצמית שמתבטאת בנשיכות ידיים ובשריטות- במיוחד באיזור הפנים והצוואר. עיצוב התנהגות לא ממש עובד עליה לצערי וזה לא קל לראות אותה בזמן התקף כעס. אמא של נ- האמת היא שאני מנסה להשיב לשאלתך אך די זקוקה לשאלות מנחות כי לא ממש ברור לי מה את בדיוק רוצה לדעת ובאיזה תחום. ישנם אינספור תחומים אליהם ניתן להתייחס ואשמח לעשות זאת אם תהיי יותר ספציפית לגבי התחומים השונים. בכל אופן, צריך לזכור שאין ילד דומה למשנהו, וגם ילדים בעלי לקויות זהות ניחנים בדפוסי התנהגות שונים לחלוטין ולכל ילד קצב משלו. אני אשמח לענות לשאלות אך אנא נסי להיות יותר ממוקדת. את מוזמנת לעשות זאת גם בטלפון 054-6979720 באם תרצי בברכה, אורית

בוקר טוב לך אורית, ולכל הפורום

תודה,שאת מנסה לעזור אתמול בערב ראיתי אותך בהופ הורים מאוד התרגשתי לשמוע ולראות אותך את נותנת השראה וכוחות להמשך. יישר כח אני גאה בך כל הכבוד. כל כך הרבה יש לי לספר , כנראהשאני צריכה להיות יותר פתוחה וספציפית. תבינו אותי זו פעם ראשונה שאני בכלל רוצה מאוד לשוחח על הנושא הזה. לקח לי הרבה זמן לעשות זאת. בכל מקרה כנראה שהגעתי למקום הנכון {אני מקוה} אולי אתם תשאלו שאלות מנחות וכך יהיה לי יותר קל לדבר על זה. קראתי קצת במסרים מאוד התרשמתי מהנושאים שהועלו חלקם פשוט נוגעים ללב. אורית, הוא מוגדר PDDקל מאוד אבל הוא עדיין לא כמו בני גילו זה בולט לעין , טוב זהו בנתיים אשמח לתגובות , נדב יצא לבית הספר, הגדולה שלי ישנה כך שאני פנויה, ושוב תודה מראש לכול מי שמתעניין. שיהיה לכולם יום נפלא ושקט

הי אמא של נ

אני שמחה שיצא לך לראות את התכנית ומודה לך על המילים החמות
כמו כן שמחתי לראות שלאט לאט את נפתחת אלינו ומגלה עוד פרטים ושמות. יום אחד תגלי לנו גם את שמך אני מקווה (לא חייבת..) נדב לומד בתושיה אז אני מניחה שאתם תושבי נתניה/ כפר סבא או הסביבה? ברוכה הבאה למשפחתינו
אורית

היי אמא של נדב .

הרגשת מיד שהגעת למקום הנכון , לא ? בהדרגה תרגישי בנוח איתנו. אנחנו משפחה מאוד מפרגנת, תומכת, מחבקת , ועוד ועוד. כולנו וכל אחד לחוד. אני אמא של אור, מתוקה מקסימה בת 12.5 , וגם אמא של שיר ומתן (18, 16 ). לאור יש פיגור קל , והיא לומדת בבית ספר לחינוך מיוחד בחיפה. (אנחנו גרים בזכרון ). נעים לי מאוד להכיר.

ברוכה הבאה לפורום אמא של נדב../images/Emo140.gif

שמחה שהגעת אלינו ומקוה שתמצאי בו את הבית החם שכולנו מצאנו

היי סיגל../images/Emo17.gif

תודה לך על החמימות כנראה שמצאתי את הבית החם, את יכולה לעיין קצת במסרים שלי וכך תדעי קצת עלינו. אשמח לשמוע גם עליכם

אמא של נדב היקרה ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

אכן סיגלי היא נשמה טהורה ומתוקה אמיתית. לידיעתך "מסרים" הם מסרים אישיים אליהם את יכולה להכנס דרך תיבת המסרים שמופיעה בצד שמאל למעלה, ורק, ואך ורק את יכולה להכנס אליה תוך כדי רישום שם המשתמש שלך + ססמא , בטוחני שהתכוונת להודעותייך שרשמת על גבי הפורום. אני מברכת אותך עם הצטרפותך אלינו לפורום, יש פה אנשים נפלאים ומסבירי פנים. יש לנו את מנהלת הפורום הזה, אורית הלפרין המדהימה והמקסימה ,שתמיד עוזרת ונותנת לנו מענה לכל בעייה,כי אין שני לה במקצוענות ויידע ,שמנהלת יחד עם עמיקם את הפורום הזה ביד רמה, ואני מבטיחה לך שתפגשי בה בכל אשר תצטרכי. שוב, ברוכה הבאה יקירה.

למעלה