ילדים רבים...

angelitush1

New member
ילדים רבים...../images/Emo67.gif

תקופת החופש מעצימה את החיכוכים בין הילדים "הוא אמר לי.." "הוא לקח לי" אני רוצה את המחשב" "עכשיו תורי בסוני פלייסטיישן.." ו...זה לא נגמר... איך מתמודדים בצורה נעימה? בלי "לצאת מהכלים"? בלי"לקחת צד" בוויכוח?? אשמח לשמוע הצעות..

פחחחח../images/Emo88.gifעצות ממני??? האמת?.......

ימים של חופש ביחד בחג הם לעיתים קרובות כמו חבית נפץ שאוטוטו מתפוצצת.... וזה גם אצל הגדולים לא רק אצל הקטנים אני מנסה פעם כך ופעם כך.... לרוב משתדלת לא להתערב עד שהדציבלים
מגרדים את עור התוף....
בסופו של דבר אני מוצאת את עצמי כצוות הווי ובידור ומחפשת תעסוקתית לילדודס כדי להפריד כוחות.... ודרך אגב, צריך להמציא חוק ש.... כשהילדים חוזרים למסגרות אחרי החגים אנחנו האמהות/אבות ניקח עוד 3 ימים של חופש כדי להרגיש באמת חופש

מגי 336

New member
שולחים אותם לחברים ../images/Emo3.gif

לפחות אחד מהם ולשני מזמינים את החברים הביתה... ככה ההורים מתחלקים בנטל מצד אחד מונעים מריבות בין האחים מצד שני - מטפלים בחברים, שאיתם לפחות הילדים לא רבים...

לאייה

New member
לוקחים הרבה אוויר...

אני משתדלת לחזור שוב ושוב בעיתות שלום על המנטרה של לתקשר במקום לכעוס,להסביר מה מפריע ולנסות לפתור את זה. אני משתדלת לא לנקוט צד [למרות שהן בהחלט משתדלות למשוך אותי כל אחת לכיוון שלה] ולתת להן לפתור את הבעיות שלהן בעצמן,כשזה לא עוזר אני עושה הפרדת כוחות.

למעלה