ילדים שמתפרעים

noaaaa

New member
ילדים שמתפרעים

שלום לכולם, אשמח להכוונה.
יש לנו שני ילדים בן 6 ובת-4 ולא משנה היכן אנחנו נמצאים- אצל הסבא והסבתא, אצל דודים, מכרים, שכנים, חברים, מארחים בבית שלנו- תמיד שומעים רק את הילדים שלנו.
כל שאר הילדים מוצאים תעסוקה ואם לא אז איכשהו כולם מדברים יפה ובנימוס (לא נימוס אנגלי, נימוס בסיסי של ילדים נורמאליים) ורק עם הילדים שלנו צריך כל הזמן להתעסק ולהזהיר לא לעשות ככה וככה, לא להתעצבן, לא להרביץ, לא לחטוף, לא להפריע, תעשה ככה, תנסה לעשות את זה, תחפש לך משחק אחר, אולי תשחק איתו את זה...
4 נכדים מול סבתא ששואלת שאלה , שניים מדברים יפה ואלה שלי צועקים, דוחפים ומעצבנים.
כששניהם ביחד בבית הם רבים המון על כל דבר, הם גם משחקים ביחד אבל הרבה פעמים אחרי שאני משחקת איתם ביחד ועוזבת אותם לרגע אני שומעת סירנות של "דיייייייייי" ואז "את מעצבנת" "אתה חצוף" וכו' וכו'...
בהתחלה התערבתי, אחר כך הפסקתי להתערב אלא אם כן זה מגיע לפסים של תוקפנות פיזית כואבת מצידו של הבן.
אויש כמה שזה מייאש!
כבר לא כיף לי לצאת איתם בכלל, אני לפעמים פשוט עומדת מהצד ומתביישת בהתנהגות שלהם ולא יודעת מה לעשות.

smile li

New member
יש הרבה מה לעשות!

ותוכלי לקבל כלים שישמשו אותך בעיצוב ההתנהגות של ילדיך והתגובות הנכונות מצידך, בהדרכת הורים.
יש אנשי מקצוע (פסיכולוגים, יועצים חינוכיים מסוימים, אנשי טיפול שהוכשרו מטעם מכון אדלר ומכונים אחרים) שהוכשרו לכך ובמספר פגישות מצומצם יתחקרו אותך לגבי מגוון מצבים יומיומיים, דרכי התגובות של הסביבה וכו' ותותאם לכם אישית תכנית שתוביל לשינויים המיוחלים.
בהצלחה.

היי נועה,

ממליצה לך ליצור קשר עם מדריכת הורים על מנת להתייעץ איתה. מהפרטים שנתת, דרך האינטרנט, יהיה מאוד קשה לייעץ. אבל בטוח יש מה לעשות!

למעלה