אני../images/Emo13.gif../images/Emo113.gif
שם: הודיה
מיקום בארץ: מרכז
מזל: מאזניים
האם אתה: מאוהב? נואפ.
מעשן? נואפ.
לומד? יאפ
מדבר הרבה בטלפון? יאפ
אוכל בשר? משתדלת שלא...
כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 26 שקלים חדשים
כותב בלוג? נואפ
(אני מוצאת את זה חסר תכלית וטיפשי...) אוהב להצטלם? מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? אממממ בכללי, אני חושבת שזה לא טוב אבל אני זוכרת ששתיתי בירה לבנה לפני חודשיים בערך
היית מאוהב?
התנשקת?
הברזת למישהו בלי להודיע? אתמול
סגרת את הפלאפון? סרגתי את הפלאפון??? נניח שבתכוונת ל- סגרת. סגרתי אותו ביום שישי... היית במסיבה? היום
היית בהופעה? לפני חודש- חודשיים (אני לא ממש זוכרת
) דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? היום, עם אמא
ביקרת את סבתא וסבא? אמממ לפני חמישה חודשים... (סבא נפטר
וסבתא גרה בטבריה, אז אל תאשימו אותי.) היית בצפון? לפני חמישה חודשים בערך... היית בדרום? לפני חצי שנה... היית בחו"ל? לפני שנתיים.
עישנת? לא מעשנת!
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אמממ אתמול. ישנת אצל מישהו? ביום שישי-שבת אכלת משהו מגעיל במיוחד? שלשום
כמעט אכלתי מרק מקולקל
צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? אמממ יש מצב שבשבוע שעבר...
קנית משהו? לפני שבועיים.
גנבת משהו? היום, את הגיטרה של אחותי הגדולה
(אבל אל תספרו לה!
) וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 15 שעות
ר צ ו פ ו ת. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? שלושה ימים (הקפה היה מצרך נפש באותם ימים). מה מוטו שלך? אמממ יש לי המון! כל מה שכתוב לי בחתימה ו- Dont worry, be STUPID
(קרדיט לרוויטל) מה הפחד הגדול ביותר שלך? האמת, אף פעם לא התעמקתי בזה... אתה אוהב לשיר? מאוד! רק חבל שזה עושה לאנשים חשק להקיא
מה החולשה הכי גדולה שלך? המוח שלי. מה לעזאזל אתם רוצים שאני אכתוב?! יש לך ביטחון עצמי? תגדירו ביטחון עצמי. מאמין באמונות טפלות? נואפ
על מי אתה הכי סומך? על משפחתי. איזה ספר אתה קורא עכשיו? "צופן דה-ווינצ'י" באנגלית
מה יש על הפד לעכבר שלך? נניח שהתכוונת לדבר הרך ששמים מתחת לעכבר- "אומניטק איכות" אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? יאפ
סרט אהוב? יש המון... כל סירטי האימה למינהם, אולי קצת קומדיות (לא רומנטיות
)... ספר אהוב? "ככה אני חיה עכשיו" ממולץ ביותר
זמר\ת אהובים? אמממ זמר, ברי
, יובל מנדלסון ויוני בלוך
להקות- יותר מידי, אם זה
באמת מעניין אתכם תכתבו תגובה או משהו... (-לא מומלץ
) אתה מנגן על משהו? יאפ
גיטרה קלאסית (כשאני אוכל להרשות לעצמי-אקוסטית) אתה אוהב את עצמך? למה לא? אני מאוד נחמדה
(גם הפיצולים שלי
) גרבבים קצרות או עד הברך? בהנחה שהתכוונת ל-גרביים, בקיץ- קצרות, בחורך- עד הברך. מה אתה אומר הכי הרבה? דמאט/ גאדמאט/ דאם/ Shut up (אני אוהבת את המילה דמאט
) מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? רוויטל
(או האישה המפחידה מהמחוייבות אישית... אני לא זוכרת
) על כמה מתערבים שאף אחד לא קרא את זה?!